Şimdi Ara

Donk, Devre arası için anlaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığım bi istihbarati sizlere söylemek istiyorum. Donk, Devre arası için GS ile kesin olarak anlaşmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tammam
  • nerden aldın diye sormuyorum keza ismini paylaşmanda mümkün değildir zaten sonuçta bu işin kuralı bu.
  • Oldu çok sağol
  • tşk
  • eyw
  • +rep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üstüne oturmadan sözleşme detaylarını da sorar mısın ?
  • Bu bilgiden dolayi admin olman icin elimden geleni yapicam tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstihbaratta Umut ile ilgili bişe var mı?
  • Umut,Sabri,Emre,Semih için de mutlu haberler bekliyoruz.
  • Benimle dalga geçenlere binaen buyurunuz kasımpaÅŸa BaÅŸkanı dahi doÄŸruladı

Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz: "Galatasaray'ın bizden Ryan Donk için talebi var. Donk da Galatasaray'da oynamak istiyor. Görüşeceğiz."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dalga geçmedim ki sağır, dilsiz, kör bile donk'u istediğimizi ve alacağımızı biliyor özel bir şey söylemediğin için öyle demiştim sezon sonu sözleşmesi biticek bi adamı parayla veya takasla satmak varken kasımpaşada salak değil isteyene verecek tabii
  • Guzel transfer yaptı Gs. Hiç boş adam değil Donk mental bazı sıkıntıları var ama taraftar filan havayı yakalarsa süper performans verebilir.
  • Hilmi Öksüz: "Rıza hocamız ve Mustafa Denizli hocamız, Ryan Donk'un transferi konusunda anlaştılar." (Radyospor)

Hilmi Öksüz: "Galatasaray'dan Umut Bulut'u istiyoruz."

Donk'a gerek yok Umut'u alın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

Hilmi Öksüz: "Rıza hocamız ve Mustafa Denizli hocamız, Ryan Donk'un transferi konusunda anlaştılar." (Radyospor)

Hilmi Öksüz: "Galatasaray'dan Umut Bulut'u istiyoruz."

Donk'a gerek yok Umut'u alın yeter

hocam alsınlarda yanında burak da şuttingen olsun forvet gelsin şu takıma da az rahatlayalım 4 senedir ömrümden ömür gitti her maç. drogba elmander gibi golcüler lazım bize.. yanıyorum etoo niye bize gelmedi ona yanıyorum

• sağol kardeş aydınlandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

Benimle dalga geçenlere binaen buyurunuz kasımpaşa Başkanı dahi doğruladı

Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz: "Galatasaray'ın bizden Ryan Donk için talebi var. Donk da Galatasaray'da oynamak istiyor. Görüşeceğiz."

anlasma yok dıyorlar.................................................................................
  • Evet ne dediysek o. Yine ilk haberleri benden duyacaksınız. Merak etmeyin. Sizi bilgilendirecegm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOAAAYDAAAAAAAA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.