Şimdi Ara

Dönerci açmayı düşünüyoruz. Öneriler varsa şikayetler? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
12
Favori
16.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözlemlediklerimi söylüyorum dönerciler hakkında;
    Öncelikle açacağınız dükkan temiz olması önemli müşteriler yemek yerken sinek uçmayacak çevresinde sinek kovucular takılması şart bu sıcak havada beni özellikle etkileyen faktör bu.Diğer bir etken kaç liraya satacağınız önemli 5-6-7 lira gibi fiyata satacaksanız içine yeşilli bol koyarsanız müşteri falan gelmez.1 ayda dükkanı kapatır gidersiniz yok ben öğrenciye hitap etmek istiyorum diyorsanız 3.5 liradan fazla olursa yine iş yapmaz.Birde Döner 4 lira ayran kola gibi şeyleri pahalı yaparsanız yine sakat
  • hosta nın dönerini vinç kamyon ile getirip asıyorlarmış. sanırım 30 kişi el ele tutuşsa ancak etrafını çevreler.
  • Babam bir ara yaptı bu işi ordan biliyorum.İşini doğru düzgün hile hurda katmadan yaparsan batarsın.Gıda sektöründe ilerleyeceksen üst düzey bir mekan ile üst katmana hitap ediceksin yoksa para kazanamazsın bunu bir yere not et sonra söyledi dersin
  • gün içinde satabileceğiniz kadar döner hazırlayınız..
    beyazıttaki turist dönercileri gibi haftalık döner yapıp
    her gece kalanı dolaba at yarın çıkar at yarın çıkar yapmayınız
    ete içten içe zarar verir
  • Trabzonda yaprak döner yemenizi tavsiye ederim ve aynı tadı tutturursanız ,piyasada iyi bir yer edinmeniz garanti.
  • istanbul dönerciden geçilmiyor tutmaz artık o işler + siz ekmek fırını falan açıyordunuz o iş ne oldu
  • Sigara içen adam çalıştırmayın. Elini yıkasa ağzı pis olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daikataNa~ D kullanıcısına yanıt
    İstanbulda bulsam böyle bir yer abone olurum abone ya tadı damağımda hala 4 sene önce yemiştim Konya da okurken :D
  • dönerin içine etin yağını derisini koymayın
  • hocam illahaki gençler gelecek okullar açılınca toplaşıp gelirler yemek için.bence böyle biraz kafe tarzına da kaçsın.mesela köşe takımları böyle ortamlar için gerçekten hoş duruyor.birde hocam dükkan dışında masalar olsun sigara içenler her türlü olacak.birde hocam mekan içinde otomatik oda parfümlerinden alın 15 dakikada bir güzel kokutsun ortalığı
  • Aşağı yukarı aynı düşüncelerle ben de 3 ay önce benzer bir yer açtım.
    Arkadaş çevremdeki herkes buradaki esprilerin aynısını yaptı demekki burası da dostcanlısı bir yer.
    Dediğin şeyleri yapman yeterli bunun dışında başka bir şeye ihtiyacın yok.
    Ben de 100% yaprak döner yapıyorum dana buttan. Lezzet on numara ancak sadece dönerle ayakta kalabilmek için çok işlek bir yerde olman lazım. Döner kaldıkça fire miktarın artıyor.
    Müşteriler çok beğense de belli bir süre sonra her gün döner yemekten sıkılıyor ( bu bende 1 ay sürdü düşün lezzeti ). Mutlaka yanına birşeyleri eklemek seçenek sunmak lazım.
    Eğer dediklerini gerçekleştirirsen başarı kaçınılmaz olur.
    Zeytinburnu olivium un tam karşısındayım. Gelirsen misafir etmek isterim. Daha detaylı konuşuruz.
    Olive döner. Ertan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üsküdarda hümayun sofrası diye bir yer var. Vaktin varsa bence bir ziyaret et. Onlarda sırf dana but kullanıyorlar ve tadı kesinlikle çok farklı. Mutfaklarını isteyen gezebiliyor. Kendileri hazırlıyorlarmış. Eğer formüllerini verirlerse bence tahin sosunu isteyin. Çok değişik bir lezzet. Umarım başarılı olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece doner olmasin onun yaninda ya kebapci tarzi yada bufe gibi biyer olsun fiyatlar cok ucuk olmasin mesela yarim ekmek 7 porsiyon 12 falan ortalama fiyattir et doner icin bunlarin disinda ikram cok onemli bir unsur musteriyi baglamak icin mesela porsiyon doner soyleyenlere onden bi tursu tabagi yollayin

• Eti bol koyun temiz çalışın bir bezle her yeri silmeyin

• kardeş döner dükkanına ortak arıyormusunuz?? eğer arıyorsanız özelden ulaşınız
    tşk lrt
  • Beylikduzu neresinde acacaksiniz? Yakinsa firinimizi degistiririz :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Orijinalden alıntı: doganza

Öyle dürüm+ayran 2tl değil de kaliteli %100 yaprak et döner yapacağız. Nezih ve temiz bir mekan olacak. Lezzet konusunda oldukça iddialıyız, doğru marinasyon ve kaliteli et ile bu konu çok da zor değil aslında. Önemli olan müşteri memnuniyeti. Rica etsem bu konuda fikirlerinizi varsa tecrübelerinizi yazabilir misiniz?

Hizmet, kalite, lezzet ve servis noktasında bir dönerciden beklentileriniz nelerdir?

Dönerci açmayı düşünüyoruz. Öneriler varsa şikayetler?

Nerede bu dönerci?

Samsun'da çiftlik caddesinde çalıkuşu vardı arada giderdik,günde bu resimdekinden 2-3 tane satıyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Trabzonda yaprak döner yemenizi tavsiye ederim ve aynı tadı tutturursanız ,piyasada iyi bir yer edinmeniz garanti.

Biraz reklam yapalım ;) Trabzon'da nerede yaprak döner yesin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akal_da

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Trabzonda yaprak döner yemenizi tavsiye ederim ve aynı tadı tutturursanız ,piyasada iyi bir yer edinmeniz garanti.

Biraz reklam yapalım ;) Trabzon'da nerede yaprak döner yesin?

Trabzon merkezde ikincibahar,of ta kardeşler lokantasında, :)
    Aslında herhangibir lokantaya girsen,%75 inden memnun ayrılırsın. Tabiiki lezzet olarak.
  • Aksarayda has doner var (istanbul degil) onun konsepti istanbulda yap köşeyi donersin mukemmel bir yer orasi 100gr 9tl

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.