< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
(wayne's world , wayne's world party time excellent!) |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
En çok küfür ettiğim şeylerden biri MEŞRUBAT İSTERSEN COCA COLA -FANTA DAYAMALARI.....İkiside kanser yapıyor....Biliniyor...ABD de sağır sultan bile duydu...Masaya 1 Lt şişede EKER ayran getir..DOST getir..YORSAN getir.....Yok efendim...? Niye yok la ?....Amerikalı COLASINI satıyor....Dedemin içkisi niye yok ?...Büyük bardak 33 Cl YORSAN ayran seviyorum...Hem lezzetli hem kıvamı güzel..Fazla su katılmamış...Hemde Bardak ağzına kadar tam dolu....Çalma yok. Devamlı ayran istiyorum...Ve içiyorum...33 Cl diye bardağın yarısından biraz yukarıda 25 cl ayran satan çok firmalar var...Marka yazmıyorum..İyisini yazdım..Bulduğum yerde Yorsan içiyorum...Kötüleri, eksik satanları siz bulun..ÖZET::::Bir llitrelik şişe ve 33 Cl bardak ayran Lütfen bulundurun.KENDİ SAĞLIĞINI VE SEVDİKLERİNİ DÜŞÜNEN İNSANLAR ısrarla ayran isitiyorlar...Ben gelirsem isterim...

/>