Şimdi Ara

Dönerci açmayı düşünüyoruz. Öneriler varsa şikayetler? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
12
Favori
17.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekmek arası
    dürüm arası

gibi çeşitler bulundurursanız çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEagles -- 5 Ağustos 2014; 17:52:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: izmitekibi

Sadece acı biber değil salatalık turşusuda koyabilirsiniz masalara. Aklım almıyor zaten neden sadece acıbiber turşusu koyarlar salatalık turşusu seviyorum arkadas zorlamı yahu

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu kolaları 4-5 tl gibi uçuk fiyatlara vermeyin eğer satacaksanız. 2-2.5 falan normaldir.

-Warber-
    -Warber-
  • Ekmek makine ekmeği olmasın.
    Kesinlikle odun ekmeği olmalı.

Et fiyatları belli. Pahalı olsun ama gerçek döner olsun.

Dönere patates kızartması konmaz. İstanbul esnafının uydurmasıdır bu iş.

Müşteriyi dinleyin. Nasıl tarif ediyorsam döner o şekilde gelmeli. Aksi durumda sorgusuz sualsiz değilim yapılmalı.

^_^
  • Dürümde yapacanız çıkartmaması

hocam belliki öncelik hijyen tat ve kaliteli hizme olucak dooğal olarak fiyat yükselikce.Bunlar olduktan sonra eminim oranın müşterisi de olucak.Ancak ben öğrenciyim ve öğrenci gözünden de bi ka şey söylemek istiyorum.yemekten önce meze,sıcak ekmek gelicek demişsiniz bunlar kesinlikle çok güzel şeyler ancak en azından öğrenci menü gibi bişeyler ayarlıyabilirsiniz örneğin döner 10liraysa 7.5 lira olsun önden mezede gelmesin sıcak ekmekte gelmesın karın doyurmak isteyen çok para harcamayıp da güel bişeyler yiyim diyen öğrenci için çok güzel bi alternatif olur.

ketcap mayonezde koyun icine lahanayi unutmayin ayran soguk olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthwea -- 5 Ağustos 2014; 18:12:17 >
  • hocam şöyle söylüyüm mekan ve çalışanlar temiz olsun. birde döneriniz et koksun müptelanız olan çok olur. gebzede yaşıyorum. yediğim zaman ağzıma et kokusu gelen döneri en son ne zaman yedim hatırlamıyorum. plastik gibi hepsi üstelik öyle çok ucuz yerlerde değil
  • İstanbul Kavacık ta Bayramoğlu döner var. İçerde 200 ün üzerinde masa var. Buna rağmen Öğlen felan millet kapısında sıra oluyor. Döner yemek için 15 dk beklemişliğim var. Evet dönemi güzel ama millet dönerim yanında verdikleri sıcak lavaş için gidiyorlar. Zamanımız varsa oraya bir gidin derim. Google a Bayramoğlu döner yazıp resimlere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan.. -- 6 Ağustos 2014; 0:20:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Hijyen bence 3. kısım. Çünkü Türkiye'de şöyle bir inanış var (ki ben de inanırım biraz) "pis gözüken yerlerin yemeği güzeldir" he tabii bundan kurtlu, kokmuş etleri kullanın anlamı çıkmasın. Yani öyle her yerin mükemmel derecede temiz görünmesi gerekmiyor bence. Yiyecekler elbette sonuna kadar hijyenik olmalı tabii, ona karşı bir şey diyemem.
    4. olarak da abi güler yüz. Türkiye'de etkin satış yapabilmenin altın anahtarlarından biri bence güler yüz. Ne kadar samimi, espritüel bir ekibiniz varsa o kadar çok kusurunuz görmezden gelinir.
    5. olarak da mekanın tasarımı. Bazı renkler iştah açıyordu falan, bir de bazı tasarımlar gerçekten insanı moda sokuyor. Eğer bunu da hallederseniz hangi şehirdeyseniz oranın en kaliteli dönercilerinden biri olursunuz bence.

• Kaliteli tavuk ve et kullanın. Sonra dekarasyona dikkat edin. Gelen müşterilerle öğrenciyse muhabbet edin. Mesela gelenlere siparişini isterken güler yüzle sorun. Ama hijyen ve dekarasyon önemli.

Orijinalden alıntı: doganza

Öyle dürüm+ayran 2tl değil de kaliteli %100 yaprak et döner yapacağız. Nezih ve temiz bir mekan olacak. Lezzet konusunda oldukça iddialıyız, doğru marinasyon ve kaliteli et ile bu konu çok da zor değil aslında. Önemli olan müşteri memnuniyeti. Rica etsem bu konuda fikirlerinizi varsa tecrübelerinizi yazabilir misiniz?

Hizmet, kalite, lezzet ve servis noktasında bir dönerciden beklentileriniz nelerdir?

Dönerci açmayı düşünüyoruz. Öneriler varsa şikayetler?

Nerede bu dönerci?

• Bütün ekmeğe 50 gram et koymayın. O 50 gram etin de 25 gramına deri, kıkırdak karıştırmayın.
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • etinizi helal yerden alin ve sertifa yapistirin duvara
    sahsen sertifikasi olamayn yerden yemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: doganza

quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

fırıncılıktan vaz m geçtin xd

Yok hocam fırıncılık devam. Insallah Beylikdüzü' ndeyiz seneye. Ayrıca et üzerine hayvancılık işimiz de var (Allah size daha çok versin) Kasap mı Lokanta mı derken dönerciliğe karar verdik. İşten anlıyoruz, esnaflığımız da var cok şükür. Aynı bölgede birlikte yürütmeyi düşünüyoruz.

Enbey varken size kuş uçurtmazlar hocam.
    Ama fazla iddalıysanız ve yerinizde güzel olursa ben bile gelirim.
    Hayırlısı olur umarım sizler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 5 Ağustos 2014; 18:46:44 >

Die!..Die!..Die!..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.