Şimdi Ara

Dönerci açmayı düşünüyoruz. Öneriler varsa şikayetler? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
12
Favori
17.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mekanın dizaynı benim için çok önemlidir.. Kaliteli olsun masalar&sandalyeler vs.
    Fiyat aşırı yüksek olmasın bence herkes gelemiyor.. Çay ikramınız olabilir içecekleri de piyasaya göre satabilirsiniz bence.
    ve birde bana kalırsa ketçap mayonez kesinlikle kullanmayın. ve menüleriniz doyurucu olsun
    Ruhumuz Olmadan Bizler Birer Makineyiz.
  • Elemanları bayan olsun yeter test edildi onaylandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patronundan garsonuna kim varsa ve konu ne olursa olsun(hijyen,tad,kalite vs.vs)yukarda ALLAHın olduğunu unutmadan hareket edilmeli helalinden kazanılmalı elemana 40 tl mi veriyosun iş çokmu oldu 50 ver yeri geldimide az iş olursa o eleman abi istersen az alayım demesini bilir

saygılarımla...

En büyük cihad, zalimin karşısına çıkıp; sen '' HAKSIZSIN '' demektir... - Hz. Hüseyin

çekemeyen anten taksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Dönerci açmayı düşünüyoruz. Öneriler varsa şikayetler?

Bonesiz iş mi yapılır yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ayran olarak ekerle ya da tikveşliyle anlaşın, zararlarınızı hesaplayın ve ona göre fiyat biçin

-ben et dürüm hastası olarak sevdiğim ve hakiki bi dürüme 50 lira bile veririm :)
    son olaraksa iskenderi özenle yapın, tereyağını düzgün bi mandıradan alın
    çünkü oraya gelip iskender yiyen kişilerin 10 da 6 sı reklamınızı yapacak kişilerdir

herşey gönlünüzce olsun, açılırsa şehir/semt belirtirsen gelir bi tadarım

Orijinalden alıntı: Spunch1212

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Dönerci açmayı düşünüyoruz. Öneriler varsa şikayetler?

Bonesiz iş mi yapılır yahu

Adam dönere ayağıyla basıyor boneye mi taktın

• Hocam beylikdüzünde oturuyorum nerede acaba döner çok severim mutlaka gelmek denemek isterim alıntı yapıp cevaplarsaniz sevinirim artik her yerde iyi döner yiyemiyoruz ne zamana açılır acaba

Herkes Haddini Bilecek !
  • İstanbul'da durumlar nasıldır bilmem ama ben Antalya'da Bay Döner var ayda 1 defa giderim İskenderimi yerim. Yani sırf açmak için iş yeri açmayın bence.
    Çoğu Arkadaşın dediği gibi Hijyen ve helal et olması önemli. Ayrıca beyaz gömlek lekeden gözükmeyen ütüsüz falan olmasın. Aldığınız elemanlar günlük tıraşlı ve kıyafeti önemli. Basit sandalye ve masa kullanmayın. Bir İş yapın ama kaliteli yaptıktan sonra tutar bence.
  • Bende nacizane bi kaç tavsiyede bulunayım odun ateşinde döner yaparsanız daha lezzetli olur ve sunum açısından farklılıklarınız olsun diğer arkadaşların dediği gibi açık ayran kullanabilirsiniz ama tazeliğine ve temizliğine kesinlikle dikkat etmelisisniz ve örneğin içecekleri bakır bardaklarda sunum yapabilrsiniz. Dönerin yanına farklı alternatifler sunabilirsiniz patates salatası rus salatası gibi biraz daha modern tarzda olabilr birde sunum yaptığınız tabaklar farklı olabilir ahşap servislikler üzerinde sunum yapabilirsiniz iç dizaynda da bir konsept belirleyebilirsiniz

Orijinalden alıntı: aarraall

Abi bence fiyat ve hizmet hızı kritik. Mesela burada (Aydın) bir dönerci var adamlar daha yarım et dönerin e'sini söylerken eline veriyor istediğin şekilde döneri.
    Yani hız bence çok önemli, bekletmemelisiniz insanları.
    Hijyen bence 3. kısım. Çünkü Türkiye'de şöyle bir inanış var (ki ben de inanırım biraz) "pis gözüken yerlerin yemeği güzeldir" he tabii bundan kurtlu, kokmuş etleri kullanın anlamı çıkmasın. Yani öyle her yerin mükemmel derecede temiz görünmesi gerekmiyor bence. Yiyecekler elbette sonuna kadar hijyenik olmalı tabii, ona karşı bir şey diyemem.
    4. olarak da abi güler yüz. Türkiye'de etkin satış yapabilmenin altın anahtarlarından biri bence güler yüz. Ne kadar samimi, espritüel bir ekibiniz varsa o kadar çok kusurunuz görmezden gelinir.
    5. olarak da mekanın tasarımı. Bazı renkler iştah açıyordu falan, bir de bazı tasarımlar gerçekten insanı moda sokuyor. Eğer bunu da hallederseniz hangi şehirdeyseniz oranın en kaliteli dönercilerinden biri olursunuz bence.

Amcaoğlunu mu diyosun?
    Ah be az mı döner yedim ordan lisedeyken."Amcaoğlu çek yakışıklı kardeşime bir döner yağlı olsun."

Gittiğinde selam söyle Ayhan abiye.

• Söylenecek herşey söylenmiş hijen + kalite ve lezzet dönerde başarının garantisi. Fiyat çok önemli değil..
    2- Mutfakta hijyen
    3- Lavaboda hijyen
    4- Modernlik
    5- Şık bir iç tasarım
    6- Ortalama fiyat (ucuz da olmasın çok pahalı da olmasın)
    7- ve bence en önemlisi hizmet ve ilgi
    BeŞiKt'AşKK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

öğrenciye uygunluk yapın. promosyonlar falan yapın (paraya tapmayın)

Yani "sürümden kazanın" diyorsun.

Pulbiber kaliteli olmali zira ben cok onem veririm.

Soganli mi sogansiz mi diye bastan sorun musteri soylemeyi unutursa ayiklamasi zor oluyor.

Ateste pismis sivri biber de sunarsaniz cogu musteri mest olur.

Tuketici gozuyle benim fikirlerim bunlar, Basarilar diliyorum.

Orijinalden alıntı: Céм

Mekanın dizaynı benim için çok önemlidir.. Kaliteli olsun masalar&sandalyeler vs.
    Fiyat aşırı yüksek olmasın bence herkes gelemiyor.. Çay ikramınız olabilir içecekleri de piyasaya göre satabilirsiniz bence.
    ve birde bana kalırsa ketçap mayonez kesinlikle kullanmayın. ve menüleriniz doyurucu olsun

Çay ikram ederse sürümden kazanmaz.

Sürümden kazanabilmesi için arkadan gelen müşterinin içerde oturacak yer olduğunu görmeli. içeride oturacak yer yoksa müşteri geçer gider.
  • Yazında bahsetmişsinya, o kadar zor değil, kalitede iddalıyız felan, o işler o kadar basit değil, senin gibi düşünen çok kişi var, rekabet ortamı çok döner işinde, kaliteli yüksek tut o ayrı olay ama hemde fiyat dengesini korumak zorundasın, birde burda en önemli konu fizibilite yapman, dükkanı açmak istediğin yeri mekanı doğru belirlemen gerek asıl önemli olan nokta bu, mesela gider en güzel dükkanı en güzel kalitedeki ürünü alır koyarsın ama dükkanının konumu kötü bir yerde olursa iş yapmaz, örnek yazıcıoğlunda 5tl ' ci dönerciler var herif at eti satıyo ama yinede iş yapıyo konum çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 6 Ağustos 2014; 10:06:16 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.