Şimdi Ara

Dönem not ortalamam 2 nin altında ise;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
11.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, birinci dönemden 4 dersim DC, bu dönem notum 2 nin üzerinde olsaydı o derslerden koşullu geçecektim, malesef bu olmadı, seneye ikinci sınıfta, toplam alacağım 30 kredilik derse bu 4 ders de dahil olsa ve bütün derslerin kredisi 40 olsa benim dönem uzar mı ? Yani kalan derslerin kredisinin toplamı 15 krediden fazla değil ise, dönem uzar mı ?



  • 45 krediye kadar eklenebiliyor. DC aldığınız dersler (eğer varsa FF lerde eklenir) in üzerine bir üst dönemin derslerini eklersiniz. şöyle bir durum oluyor 30 kredi zaten varsayılan olarak üst dönemden geliyor üzerinede kalan dersleriniz kredisi en fazla 15 ise dönem kaybetmemiş olursunuz. sadece işte biraz sınav yükünüz artacak.
  • kemal_1296 K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, doğru anlamışım o zaman :) Çok teşekkür ederim.
  • 3.SINIF ICIN SOYLUYORUM ; 1.DONEMDEN KOSULLU GECTIGINIZ DERSLER VE 2. DÖNEMDEN KOSULLU GECTIGINIZ DERSLER VAR DIYELIM. GENEL NOT ORTALAMASI 2.00 ALTINDA DIYELIM.

    YUKARDAKI YORUM 2.00 OLMADIGI ICIN TEKRAR ALACAM DIYOR.

    AMA DAHA 4.SINIF DERSLERI VAR. ONLARIN SINAVINA SENEYE GIRCEZ. O ZAMAN 2.00 USTUNDE OLURSA 3.CU SINIFDA KI KOSULLU GECTIGIM DERSLERDEN GECMIS OLMUYOR MUYUM ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.