B

Onbaşı
24 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 28 (Bu ay: 0)
Gönderileri
1.)iphone 4 ile 4s arasında sadece camara farkı mı var?

2.)iphone 4 sıfır 950 tl teknosada var alınır mı ?

3.)iphone 4s gold. com da 1.100 tl alınır mı ?

4.)iphone 4 ıkıncı el alınır mı alınırsa fıyatı ne olmadı ?

5.)iphone 4s ıkıncı el alınır mı alınırsa fıyatı ne olmalı ?

Arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorum ....
arkadaslar zorunlu ıngılızce okuyup basarısız olan ogrencıler turkce bolume, turkce bolumu yoksa en yakın turkce bolume yerlesmesı yapıldı . sonuclarda acıklandı..
tercıh yapan aday sayısı :1153
yerlesen aday sayısı :935

sımdı bu ısı bılen arkadasalra bır sorum olucak..

dıyelımkı ben devlet yada özelde bursuz yada burssuz olarak kazandıgım bır bolumun zorunlu hazırlık sınıfından basarısız oldum yanı 1 yıl okudum dıyelm.( 1 yılokumadan dırek turkce bolume gecıs var mı bılmıyorum adı ustunde zorunlu oldug ıcın okucaz sanırım 1 yıl hazırlık ). bu 1 yılda basarısız oldum dıyelım.. ben hangı sartlarda aynı bolumun turkcesıne gecıcem.. yanı neler yapmam lazım bılen arkadaslar var mı ?

öss gıbı tercıh mı yapılıyor. bu ısı ıyı bılen arkadasımız varsa dınlemek ısterım ayrıntılı sekılde..

tesk ederım hepınıze..

ıyı gunler..
selam

Arkadaşlar malta ya yakın tarıhte gelıcek olan var mı ?
SELAM ;

İngilizce A1,A2, ve B1 kurlarına yazıldım .. Kursum daha başlamadı.. Neler Önerirsiniz ?
selam

tur ıle mekedonya bosna hersek arnavutluk sırbıstan karadag gıbı ulkelerı ıcıne alan paket bır tur alan bırı , ulkeden ulkeye gecerken pasaport kontrolu oluyor mu. yanı her ulke gırıs cıkıs damgası basıyor mu.

turdan döndugemde makedonya bosna hersek arnavutluk sırbıstan karadag hepsının damgası pasaportumda olucak mı?

lutfen kesın bılen yada daha önce bu paket ıle gıden yazarsa sevınırım ..

tesk ederım..
Konuyu dogru yere actın mı bılmıyorum. yakalaco dıye bır sıte var. bununla calısan arkadasar var mı? fıyatlar cok uygun geldı ama yamukluk olmasın?
Arkadaşlar polonyada okuyan var mı aramızda ? Yada okuyup mezun olan ?
Arkadaslar öss sıstemıne uzak kaldım. sorum basıt belkı ama tam bılmedıgımden konuyu actım.

sımdı dıyelım ben 2 yıllık tercıh yapacagım. puan ve basarı sıralaması kafamı karıstırdı.

sınav puanları ve basarı sırası olan YGS-1 PUANIMA MI BAKICAM TERCIH YAPARKEN

YOKSA ; YERLESTIRME PUANLARI VE BASARI SIRASI olan Y-YGS-1 PUANIMA MI BAKACAGIM..

ÖSS SISTEMINE son zamanlarda cok uzağım , bılgısı olan bılgılendırırse sevınırım.
Arkadaşlar 2 tane Meslek Yüksek Okulu Bitiren ( örneğin : inşaat teknikerliği ve maden teknikerliği ) bitiren biri istediği bölümden DGS ile tercih yapa bilir mi ?

Örneğin : inşaat teknikerliğinden = inşaat mühendisliğine

Maden teknikerliğinden = Maden mühendisliğine

geçiş yapa bilir mi. yoksa birinden birini sec yada son bitirdiğin gecerlı gıbı bir durum var mı ?

sanırım cok az kişi bu sekılde bır durumda kalmıstır.

aranızda bu sekılde olan yada cevresınde olan yada kesın bılgısı olan arkadas var mı ?

1 tane myo bıtırıp sonra aöf lısans tamamlayan ve myo bıtırdıgı bolumden DGS Yapan var bunu bılıyorum. ama 2 tane myo bıtırıp dgs yapan var mı bunu bılemıyorum ?

Şimdiden cok teşşekkür ederim.
Arkadaşlar bu olulda okuyan , okuyacak yada bılgısı olan var mı ?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 261
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.149 (Bu ay: 267)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.