Şimdi Ara

Dondurma yiyen çocuklara karışan cübbeliler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
40.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
280 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.uzun

Karşındakine saygı duyacaksın. Öyle yaz günü milletin gelip geçtiği yerde oturupta dondurma yalanmaz.

niyeymiş o?

ben oruçluyken birisi önümde lıkır lıkır su içse umrumda bile olmaz

sabredemiyosan tutma.
  • -davaro- kullanıcısına yanıt
    O senin karşındakinin bileceği iş. Senle ilgili bir durum değil. Ben sana sabredemiyorum demiyorum, sadece etik değil.
    Karşındaki insan inancı gereği Allahtan korktuğu için bişey yiyip içemiyor, sen karşısına geçip lıkır lıkır su içecen. Çok güzel ve harika bir davranış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 20 Haziran 2017; 23:11:51 >
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    2023 de ne olacak allah savaşmanız için çanakkkaledeki gibi melek askerler mi gönderecek size hahaeheahe

ulan 2023 e kadar akp ye oy verenler açlıktan geberıp gıdecek zaten bu ekonomık duzenle.. oy verecek adam bulamıcaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

2023 ten sonra görürsünüz o cübbelileri işte .. hepiniz biteceksiniz tüm ateistler !

Hehe öyledir.Bindiğin dolmuş bile gavur malı.Dinler bitiyor sen daha uyu.Bir katar kaldı o da gidecek.Siyasal islam ve islamist terörizm bi-te-cek.Bütün dünya sizden nefret ediyor.İnsanlar birleşip kan kusturacak size bekle

Çok kötü yaralamış sizi ülkedeki islami gelişimler. Ağla.

İslamiyet ve gelişim öyle mi?

Videodaki vahşi çöl yaratıklarıyla aynı şeye inanmadığım için o kadar mutluyum ki. Tiplere bak, 550 model ilk insan.

Cevap verecektim ama nicke bakınca gerek bile duymadım..

Vereceğin cevapları az çok tahmin edebiliyorum. Geç bu işleri.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

2023 ten sonra görürsünüz o cübbelileri işte .. hepiniz biteceksiniz tüm ateistler !

Hehe öyledir.Bindiğin dolmuş bile gavur malı.Dinler bitiyor sen daha uyu.Bir katar kaldı o da gidecek.Siyasal islam ve islamist terörizm bi-te-cek.Bütün dünya sizden nefret ediyor.İnsanlar birleşip kan kusturacak size bekle

Çok kötü yaralamış sizi ülkedeki islami gelişimler. Ağla.

İslamiyet ve gelişim öyle mi?

Videodaki vahşi çöl yaratıklarıyla aynı şeye inanmadığım için o kadar mutluyum ki. Tiplere bak, 550 model ilk insan.

Hadi işine bak. Dansöz gibi din değişiyorsun.

Dansöz gibi? Kanaat önderiniz Tuğçe Kazaz ile karıştırmış olmayasın beni?

O dediğini örnek alan birini görmek istiyorsan çok daha yakınına bakmalısın.

Misal?

• quote:

Karşındakine saygı duyacaksın. Öyle yaz günü milletin gelip geçtiği yerde oturupta dondurma yalanmaz.

öyle yaz günü oruç başınıza vuruyorsa ;fazla dolanmayacaksınız o zaman...denk gelse ya şunlardan bi tane bana...ulan 15 milyonluk şehir; LAİK bir ülke(en azından an itibari ile);kimse kimseye ayar veremez had bildiremez...hadi başka kapıya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 20 Haziran 2017; 23:13:55 >
  • Çocuklar haklıdır. Oruçluyum ve tutmaya devam edicem. Ama kimse kimseye karışmamalı. Sana ne kardeşim elalemin orucundan. Bit sürü salak var bunun kafasında olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 21 Mart 2021; 13:16:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

quote:

quote:

quote:

Ensestçiler gelmiş yine konuya.

Bu tür konulara ilk gelenlerden biri SENSİN anladın sen onu

Mesajım üçüncü sayfada yavrucum, tikatli bak.

Allah aşkına söyle kaç yaşındasın da yavrun var senin.
    Mesajın kaçıncı sayfada bir önemi yok ama mutlaka bu tür konulara geliyorsun çekiyor seni "ensestçi" seni.

Benim mesajıma alınıp atlayan kim acaba? Dokundu mu söylediklerim yavrucum benim? =)

Aklından çıkmayan ilişkilerini buraya yazıp durma. Sen busun işte

Ben bir şey yazmadım, sadece ülkemizde Müslüman diye geçinenlerin yaptıklarını yazdım sadece, üstüne alınma Müslüman yavrucum. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 20 Haziran 2017; 23:14:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: betakurt

Tamam yılanı biz besledik ülkemiz için sınrada mücadele ettik sözde siz fetöyü sevmiyordunuz siz niye mücadele etmedinezde hemen kaçtınız bakalım.

Kibire bak hele. Büyütmüş de beslemiş de şimdi de mücadele ediyormuş. Hayırdır kardeş civciv mi besliyorsunuz? Memleketin içine sıçanlar şimdi de kahraman mı oluyor?
  • Ohooo sen nerenle okuyorsun ? Burda oruçlu insana saygı duyman gerekiyor. Çünkü o insan inancı gereği ibadet ediyor.

İnsanlar ibadeti için Allah korkusu için oruç tutuyor, sen geçiyosun karşılarında dondurma yiyorsun. Bu hareketi onaylıyosanız zaten diyecek bişey yok. Sizde insana saygı yok demekki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O senin karşındakinin bileceği iş. Senle ilgili bir durum değil. Ben sana sabredemiyorum demiyorum, sadece etik değil.
    Karşındaki insan inancı gereği Allahtan korktuğu için bişey yiyip içemiyor, sen karşısına geçip lıkır lıkır su içecen. Çok güzel ve harika bir davranış.

beni ilgilendirmiyor

ben oruçken birisi benim önümde bişey yiyip içse ona laf atmak haddime degil
    aynısı herkes için gecerlı

dayanamıyosan orucunu acana kadar evinden cıkmayacan, ya da benım gıbı, insanlara saygı gosterıp hıc karısmayacan
  • quote:

Her yalanan şeyden etkilenecekseniz tutmayın kardeşim oruç moruç. Ne güzel iş anasını satayım, orucu tutama, sinirin başına vursun ondan sonra da sağa sola sataş, trafikte terör yarat, akşam ezan okununca kıtlıktan çıkmış gibi açık büfe ye ondan sonra da ''açın halinden anladım.''
  • quote:

sız kımsınız kı saygı duyacagız sıze? sız bugune kadar neye saygı duydunuz? heykeltraşların eserlerine put dersiniz her cuma türbeler dolur taşar bilmemneefendi türbesinden yardım dilenirsiniz. Kuran demiyor mu Allah için benden başkasından yardım dilemeyeceksin. Başkasına tapmayacaksın. Nedir bu türbeseviciliği?

kadınlar etek giyince niye saygı göstermiyorsun? 5 cm bacak gorunce hemen abaza gıbı saldırıyosunuz ya da dövüyosunuz.. sakın bana nefsımız kabarıyor deme.. 5 cm bacak görünce diz üstünde gaza gelıyosan o senın nefsınle degıl sapıklıgınla alakalıdır

zaten boyle babalar 5 yasındakı kızcocuklarını kapatır kucagına bıle alıp sevmez. Daha ılerı boyut olanları da ensar gıbı ya da dıger dini vakıflar gibi erkek cocuga bıle tecavuz eder.

dondurmaya gelırsek sıze ne adam ıstedıgını yer ıstedıgı yerde burası laik bir cumhuriyet her ne kadar yobazların sesi iktidar sayesinde cok cıksada referandum gösterdi ki 25 milyondan 1 kişi fazla değilsiniz. Oyüzden akıllı olun o cocuklara karısan zibidi dinci yiyosa baskasına karıssaydı o emınonu meydanında bacak kadar 2 cocugu gorunce mı artıslık yapıyor..

• 1881 kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum insanlara saygı duyulması gerekiyor sen ne diyosun. Devam et sen ilerde ne dediğimi anlarsan yine alıntılarsın.
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Sadece demeye calistigim sey su elbette sen oruc tutabilirsin. Karsindaki insanda belki oruclular vardir deyip birseyler yememeyi secebilir. Ama birsey yiyorsada sen nasil yiyorsun ben orucluyum diye karisamazsin bu onu baglar. Ayrica coluk cocuk yazin her yerde dondurma yer.

Burada denilmeye calisilan sey sen istedigin gibi dini ibadetlerini yerine getirebilirsin ama cevreni senin dini ibadetlerine uygun hale gelmeye zorlayamazsin. Cunku ona bakarsan biride cikip derki millet oruc tutarken iftara yakin araclar hiz yapmaya basliyor bu durum tehlikeli oluyor tutmayin kardesim. Bunu bdn buzzat yasiyorum oruc saati yaklastikca sehir icinde araclarin hizlari 2 3 kat artiyor.

Ayrica saglik icinde insanlarin sicagin altinda gun boyu ac susuz gezmesi cok sakincali bana gore ama ben size mudahale ediyor muyum ? Hayir ama yaptiginiz is akil mantik alir gibi degil kendinize eziyet ediyorsunuz,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygtdtm Y kullanıcısına yanıt
    Nüfus cuzdanının arkasına bak, kim olduğumuz orda yazıyor.
    ya abı bu ulkenın ılerlemesındekı tek engel bu yobaz kesım

oruc tutar, cumayı kacırmaz vergı levhası matrahsız ama altta mercedes, işçiye fazla mesai yaptırır ek ücret vermez kıdem vermemek ıcın 11. ayda cıkartır

bunlar boyle osmanlı cocugu ıste
  • quote:

Ben diyorum insanlara saygı duyulması gerekiyor sen ne diyosun. Devam et sen ilerde ne dediğimi anlarsan yine alıntılarsın.

O çocuğa da dondurma yeme isteği için saygı duymak zorundasın sen de. Tıpkı oruç tutmamasına saygı duyman gerektiği gibi.
    Ben sana dedimki ilerde anlayınca alıntı yap, şimdi bişey yazmana gerek yok. Biraz daha düşün olaya çok yönlü bak öyle alıntı yap yine.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.