Şimdi Ara

Dondurma yiyen çocuklara karışan cübbeliler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
4
Favori
40.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
280 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi inancınız için kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamassın , bunun saygı ile sevgi ile uzaktan yakından alakası yok ...dondurma yiyen çocuklar belki süryani nerden biliyorsun ?

Laiklik bunun için var , cüppeli sığırlar kibire kapalıp sanki cennet kapısında bilet kesiyormuş gibi davranıp insanlara hayat dikta etmesin diye ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Adamın yaptığı tasrif etmiyorum ama hadi arabistana ne la babımızın ülkesimi bura. Veled o lafı bana kullansaydı o lafı ona yediridim

Simdi sen o cocuklara o tarz bir uslup yada baski yapmayacagina gore sana kimse oyle bisi diyemez..

bordo klavyeliler iş başında bırak

Bordo klawye ne demek ?

bu soruyu ironi olarak kabul ediyorum

Dondurma yiyen çocuklara karışan cübbeliler

• quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

Tabi ya İstanbul'da dondurma yala sonra cüppelilere laf at. Sen gel erzurumda bunu yap. Çocuk değil yedi sülalesine dondurma yedirirler. Provakasyon yapmak için güzel şehir şu İstanbul.

Kadıköy'de restoran önlerinde yemeğini yiyen yiyor, cadde sokakta suyunu sigarasını çayını içen gayet rahat içiyor tek bir laf eden bile çıkmıyor.

Sizin zihniyetiniz orta çağda kaldıysa bizim yapabileceğimiz birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

quote:

quote:

2023 ten sonra görürsünüz o cübbelileri işte .. hepiniz biteceksiniz tüm ateistler !

Hehe öyledir.Bindiğin dolmuş bile gavur malı.Dinler bitiyor sen daha uyu.Bir katar kaldı o da gidecek.Siyasal islam ve islamist terörizm bi-te-cek.Bütün dünya sizden nefret ediyor.İnsanlar birleşip kan kusturacak size bekle

RECEP TAYYİP ERDOĞAN VARKEN OSMANLI TORUNLARI VARKEN BU ÜLKEDE SEN NE KONUŞUŞUYORSUN ? HADİ DAR ETSİN BAKALIM ZİHNİYETİNİZ BU ÜLKEYİ BİZE ? 90 YILDIR SENİN ZİHNİYETİN İKTİDARA DAHİ GELEMEDİ .. SEN HALA Bİ TE CEK DİYORSUN :D

:D :D :D

Ciddiye almayın. Max 15.

Bir şey söylemek istiyorum, islamın hiç suçu olmadı. Kendini hep haklı gören bencil yahudiler hep müslümanları öldürüyor. Çünkü biz geçmişte onları öldürmedik, rahatça egemenliğimiz altında yaşattık.

Ben Osmanlı'dan bahsettim. Osmanlıda inanmayanlar hiç niye inandın diye zorlandı mı?

Artık ışıd gibi şerefsizler sayesinde İslam imajı bozuldu. Üstelik İslam dan uzaklaşmamız yüzünden biz de bu hallere geldik. Her gün 1 cinayet, kadına şiddet haberi geliyor. İslam'da ne cinayet işlemeye ne de kadına şiddete izin verilmemiştir.

Toplumumuz yozlaştı ve özünden uzaklaştı...

Bunun nedeni siyasal islam ve cahilliktir.1400 yıl geçti haçlılar uçtu gitti.Müslümanlar hala yerinde sayıyor.Tam tersine islamdan uzaklaştıkça ilerleriz.Ha sen osmanlıda herkesi dindar padişahları peygamber gibi birşey sanıyorsun değil mi ? Ah benim cahil dostum.Padişahlar grup seks yapardı içkide içerdi.Ah ah sizi ne güzel kandırmışlar osmanlı diye.

Cariyeleriyle istediklerini yapmak haklarıdır, sen yapsan bir şey olmaz. Osmanlı son anlarına kadargörüp görebileceğin en iyi devletti tarihini kötülüyorsun birde.

Orada yaşamış gibi konuşma.Alakası yok.Osmanlıyı dinden ibaret sanıyorsunuz.Osmanlı bir ırk değil aile.Osmanlı bile sizler kadar cahil ve bilgisiz değildi.Bazı padişahlar 3-4 dil bilirdi.Bilim insanları vardı.Siz nere osmanlı nere.Sizden olsa olsa ortadoğunun maymun suratlı yobazları olur.Dinle güçlü devlet olabileciğini sanan osmanlı sizleri görse g.tü ile gülerdi

Osmanlı'nin aile olduğunu, 55.000 kişinin 1299 yılında bir girişimiyle İzmit civarında kurulduğunu biliyorum. Cahil sensin, hakkımda bir şey bilmeden konuşma. Bunları orta okulda bile öğretiyorlar.

Dinle güçlü devlet olur, inandığın güçlü ve kudretli Allah yardım eder. Hem ibadetini yapar hem çalışmanı yaparsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Ensestçiler gelmiş yine konuya.

Bu tür konulara ilk gelenlerden biri SENSİN anladın sen onu

Mesajım üçüncü sayfada yavrucum, tikatli bak.

Allah aşkına söyle kaç yaşındasın da yavrun var senin.
    Mesajın kaçıncı sayfada bir önemi yok ama mutlaka bu tür konulara geliyorsun çekiyor seni "ensestçi" seni.

Benim mesajıma alınıp atlayan kim acaba? Dokundu mu söylediklerim yavrucum benim? =)

Aklından çıkmayan ilişkilerini buraya yazıp durma. Sen busun işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu din düşmalığı nedir?

Siz de yallah israile yeriniz orası.

İsrail nalaka?
    Yahudiliği Allah yollamadı mı

Hayır, islam düşmanlığı en fazla onlarda.

O zaman din değil İslam düşmanlığı de
    İkisi de Allahın yolladığı dinler

Peki niye islama karşısında onlara karşı değilsin?

Ben Müslümanım

Herkese yallah arabistana demenden belli

Çocukların yaşını bilmiyorum videoyu izlemedim ama, çocukların meydanda dondurma yemesini doğru bulmadım. Gözüne sokar gibi inatla. Ama karışmaları da hoş olmamış.

+Çocuk haksız olduğu halde bu gücü nereden buluyor? Arabistanaymış.

Çocuk neden haksız

Oruçsuzken bile birisinin sıcakta önünde dondurma yediğini görsen canın çeker değil mi?

İşte bu yüzden, saygı bekliyorsan göstermeyi de bil!

Kim kimin oruçlu olduğunu nereden bilecek? Sokakta oruçlular var diye millet dışarı yemek yemeye mi çıkmasın?
    Oruçlu neden canı çekecekse dışarı çıkıyor

Belki işi var? Kim oruçlu bilemezsin ama saygı duyup açık yerde yemeyebilirsin. İçeride bir kafenin içinde istersen büfeyi ye.

Kimseyi baskasinin yaptigi sevap davranisi icin kisitlayamazsin.Adam mangal da yapar parkta , suyunu da icer.Buna karışma hakkiniz yok.

Saygı bekliyorsan saygı da duy dedim. Normalde toplumda su içiyorsan sende görgüsüzsün. Ramazan dışında ben çarşıda bile apaçık su içmezdim, belki milletin yanında suyu yok. Çok görsüm önünde içiyor sende havanın sıcağında susuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

Tabi ya İstanbul'da dondurma yala sonra cüppelilere laf at. Sen gel erzurumda bunu yap. Çocuk değil yedi sülalesine dondurma yedirirler. Provakasyon yapmak için güzel şehir şu İstanbul.

Kalabalikken sesiniz cikiyor ve 7 sulaleye dondurma yediriyorsunuz ama tekken sesiniz çıkmıyor.Videoda ki gibi.Orda da sesinizi cikarsaniza yiyorsa ?

• Dışarda karnım acıksa elimde simit bile alıp yemeye çekinirim, yiyen var yiyemeyen var. Orda o yaşta çocuklar ramazan günü oturmuşlar herkesin geçtiği yerde dondurma yiyor. Doğru bir hareket değil.

Peygamber duası almış bir padişahın fethettiği İstanbulda dondurma yiyen çocukları uyardı diye adama verilen tepkiye bak. Yazık gerçekten yazık.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2023 ten sonra görürsünüz o cübbelileri işte .. hepiniz biteceksiniz tüm ateistler !

Hehe öyledir.Bindiğin dolmuş bile gavur malı.Dinler bitiyor sen daha uyu.Bir katar kaldı o da gidecek.Siyasal islam ve islamist terörizm bi-te-cek.Bütün dünya sizden nefret ediyor.İnsanlar birleşip kan kusturacak size bekle

RECEP TAYYİP ERDOĞAN VARKEN OSMANLI TORUNLARI VARKEN BU ÜLKEDE SEN NE KONUŞUŞUYORSUN ? HADİ DAR ETSİN BAKALIM ZİHNİYETİNİZ BU ÜLKEYİ BİZE ? 90 YILDIR SENİN ZİHNİYETİN İKTİDARA DAHİ GELEMEDİ .. SEN HALA Bİ TE CEK DİYORSUN :D

Ciddiye almayın. Max 15.

Bir şey söylemek istiyorum, islamın hiç suçu olmadı. Kendini hep haklı gören bencil yahudiler hep müslümanları öldürüyor. Çünkü biz geçmişte onları öldürmedik, rahatça egemenliğimiz altında yaşattık.

Ben Osmanlı'dan bahsettim. Osmanlıda inanmayanlar hiç niye inandın diye zorlandı mı?

Artık ışıd gibi şerefsizler sayesinde İslam imajı bozuldu. Üstelik İslam dan uzaklaşmamız yüzünden biz de bu hallere geldik. Her gün 1 cinayet, kadına şiddet haberi geliyor. İslam'da ne cinayet işlemeye ne de kadına şiddete izin verilmemiştir.

Bunun nedeni siyasal islam ve cahilliktir.1400 yıl geçti haçlılar uçtu gitti.Müslümanlar hala yerinde sayıyor.Tam tersine islamdan uzaklaştıkça ilerleriz.Ha sen osmanlıda herkesi dindar padişahları peygamber gibi birşey sanıyorsun değil mi ? Ah benim cahil dostum.Padişahlar grup seks yapardı içkide içerdi.Ah ah sizi ne güzel kandırmışlar osmanlı diye.

Cariyeleriyle istediklerini yapmak haklarıdır, sen yapsan bir şey olmaz. Osmanlı son anlarına kadargörüp görebileceğin en iyi devletti tarihini kötülüyorsun birde.

Orada yaşamış gibi konuşma.Alakası yok.Osmanlıyı dinden ibaret sanıyorsunuz.Osmanlı bir ırk değil aile.Osmanlı bile sizler kadar cahil ve bilgisiz değildi.Bazı padişahlar 3-4 dil bilirdi.Bilim insanları vardı.Siz nere osmanlı nere.Sizden olsa olsa ortadoğunun maymun suratlı yobazları olur.Dinle güçlü devlet olabileciğini sanan osmanlı sizleri görse g.tü ile gülerdi

Osmanlı'nin aile olduğunu, 55.000 kişinin 1299 yılında bir girişimiyle İzmit civarında kurulduğunu biliyorum. Cahil sensin, hakkımda bir şey bilmeden konuşma. Bunları orta okulda bile öğretiyorlar.

Dinle güçlü devlet olur, inandığın güçlü ve kudretli Allah yardım eder. Hem ibadetini yapar hem çalışmanı yaparsın...

Eee japonya ne o zaman?

• Cok cins adamlar var memlekette yaw xD dondurmaya karismak nedir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu din düşmalığı nedir?

Siz de yallah israile yeriniz orası.

İsrail nalaka?
    Yahudiliği Allah yollamadı mı

Hayır, islam düşmanlığı en fazla onlarda.

O zaman din değil İslam düşmanlığı de
    İkisi de Allahın yolladığı dinler

Peki niye islama karşısında onlara karşı değilsin?

Ben Müslümanım

Herkese yallah arabistana demenden belli

Çocukların yaşını bilmiyorum videoyu izlemedim ama, çocukların meydanda dondurma yemesini doğru bulmadım. Gözüne sokar gibi inatla. Ama karışmaları da hoş olmamış.

+Çocuk haksız olduğu halde bu gücü nereden buluyor? Arabistanaymış.

Çocuk neden haksız

Oruçsuzken bile birisinin sıcakta önünde dondurma yediğini görsen canın çeker değil mi?

İşte bu yüzden, saygı bekliyorsan göstermeyi de bil!

Kim kimin oruçlu olduğunu nereden bilecek? Sokakta oruçlular var diye millet dışarı yemek yemeye mi çıkmasın?
    Oruçlu neden canı çekecekse dışarı çıkıyor

Belki işi var? Kim oruçlu bilemezsin ama saygı duyup açık yerde yemeyebilirsin. İçeride bir kafenin içinde istersen büfeyi ye.

Kimseyi baskasinin yaptigi sevap davranisi icin kisitlayamazsin.Adam mangal da yapar parkta , suyunu da icer.Buna karışma hakkiniz yok.

Saygı bekliyorsan saygı da duy dedim. Normalde toplumda su içiyorsan sende görgüsüzsün. Ramazan dışında ben çarşıda bile apaçık su içmezdim, belki milletin yanında suyu yok. Çok görsüm önünde içiyor sende havanın sıcağında susuyorsun

Sunu bil once saygi istenilmez, verilir.İkincisi olarak saygi olarak bekledigin sey karsindakinin sanki toplum onunde yapmasi sucmus gibi gizli kapakli yemek yemesini su icmesini bekliyorsun.Ancak burasi Müslüman ulke degil.Muslumanlarin cogunlukta oldugu ulke.Buna dayanarak azinliklarin haklarini yiyemezsiniz.Demokratik devletlerde din dil irk gozetilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddiye almayın. Max 15.

Eee japonya ne o zaman?

Beyin error !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Çocuk ne güzel demiş; "Rahatsız oluyorsan yallah arabistana".

arabistana gitmesine gerek yok aslında OSMANLI DEVLETİ Yakın ..

Bende bunu anlamıyorum ha..

Neden şimdi değil de 2023?

Tutan mı var sizi anlamıyorum? Bence şimdiden ilan edin cümle aleme valla bak.

Yok yani tadını çıkarmanız açısından söylüyorum. Sonra böyle rehavetli yılları da özleyeceksiniz de..

• s.uzun kullanıcısına yanıt
    Eger fakirlerin halinden anlamak icin oruc tutuluyorsa sokakta fakirler acken insanlar yemek simit yiyebiliyor su icebiliyor. Fakirlerde bunu gercekte goruyor. Siz fakirin halini anlamak istiyorsaniz bunada katlanmak durumundasinhz. Onun haricinde kendi inancinizdan oturu baskasinin davranislarina mudahale edemezsiniz oruc tutup tutmamak sizi baglar dondurma yeyip yememekte o gencleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Dışarda karnım acıksa elimde simit bile alıp yemeye çekinirim, yiyen var yiyemeyen var. Orda o yaşta çocuklar ramazan günü oturmuşlar herkesin geçtiği yerde dondurma yiyor. Doğru bir hareket değil.

Peygamber duası almış bir padişahın fethettiği İstanbulda dondurma yiyen çocukları uyardı diye adama verilen tepkiye bak. Yazık gerçekten yazık.

Kimse sen oruç tutuyorsun diye kendini değiştirmek zorunda değil.
    su da içer yemek de yer.
    orucun amacı nefsi terbiye etmek. sen sokakta yemek yiyen birini gördüğünde nefsine söz geçiremiyorsan tutma zaten. konuyu yanlış anlamışsın.
  • Bu din işlerini bıraktığımdan beri rahatım. Herkese öneririm. Müslüman ülke isteyen yallah Arabistan'a.
  • forumdaki arablar yallah arabistana
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Karşındakine saygı duyacaksın. Öyle yaz günü milletin gelip geçtiği yerde oturupta dondurma yalanmaz.
  • isteyen istediğini yer, içer

çocuklar haklı burada
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Oruç sadece fakirlerin halinden anlamak için tutulmaz. Allah korkusu için tutulur. Yaz günü halkın çoğunluğu oruçluyken kalabalık yerde kenara geçip dondurma yemek bana ters. Sana normal geliyorsa bilemem. Ben ramazanda oruçlu olmadığım gün bi suyu içebilmek için 200mt yürümüş adamım. Durduk yere karşındakinin nefsini zorlamanın bir anlamı yok.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.