Şimdi Ara

DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLER (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
570
Cevap
93
Favori
45.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 1...14...26272829
Sayfaya Git
Git
Giriş

Xanthan gum en son uygun ve doğru sıcaklıkta ilave edilir -ki hazırlanan karşımı etki etsin. Siz hazırlanan karışımın üstüne şeker ilave etmiş oluyorsunuz. Bu istenmeyen bir şey. Ayrıca xanthan gum en az 8 saat dolapta soğutularak çalışması gerekiyor. Bu adımları takip etmiyorsanız xanthan gum bir etki göstermez. Yalnızca karışımınıza ilave etmiş oluyorsunuz.

Benosen taragum trendyolda 200gr 599tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam madagaskar vanilyası için link paylaşırmısınız lütfen

Vanilemur markası. En uygun bulduğunuz yerden alabilirsiniz.

Toz ve özüt olarak satılıyor hangisi olacak ve litreye ne kadar eklediğinizi yazabilirmisiniz rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben damak tadıma göre kendim oranlıyorum. Örneğin ben krema kullanıyorum. İçindeki malzemelere göre bu değişkenlik gösterebilir. Ben çubuk ve özüt olarak aldım. İkisinin de kullanırken oranı farklı oluyor. Özüt alkolsüz olduğu için sıcakken de eklenebilir ama tavsiye edilen ılındıktan yada soğuduktan sonra ilave edilmesi.

ChatGPT'ye sorarak yapabilirsiniz. Örneğin tarifimde şu kadar şu bu kadar bu var diye. Ben Toz vanilya karşılığı ne kadar özüt kullanmam lazım diye sormuştum. Özüt toza göre daha çok konulması gereken bir şeymiş. Bana 2 çorba kaşığı koyman lazım diye yazdı. Gözüme çok geldi 1 kaşık koydum tadı gelmedi gibi bir şey.

Bu yüzden deneye deneye bulacaksınız.

TUBA ÖZMEN KOCAMANyoutube
    🌿 Evde makinesiz dondurma! Blender ve buzluk kaplarıyla enfes kıvamda dondurma hazırlamak mümkün. 🌞 📌 Malzemeler: • 500–600 g süt • 1 su bardağı şeker (200 ml bardakla) • 1 tatlı kaşığı toz salep Hepsini blenderda güzelce karıştırın, pişirmeye gerek yok. Karışımı buzluk kaplarına dökün ve bir gece derin dondurucuda dondurun. Ertesi gün buz küplerini rondoya alın. Dur-kalk şeklinde, rondoyu zorlamadan çekin. 🍦 Hemen tüketebilirsiniz veya tekrar dondurabilirsiniz. Not: Rondodan geçtiği için biraz eriyen dondurma tekrar dondurulursa hafif buzlanma yapabilir, bilginize. ✨ Doğal malzemeyle katkısız dondurma! Denerseniz yorumlara bekliyorum. #dondurma #şeffafmutfak
    https://www.youtube.com/watch?v=NYGzeSRPpng

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • 
Sayfa: önceki 1...14...26272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.