Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
241.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa kampüsünde meydana gelen toprak kayması sonucu göçük altında kalan 3 işçi kurtarıldı.
    AA
    İSTANBUL - Alınan bilgiye göre, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin (YTÜ) Davutpaşa kampüsünde yapılan inşaat çalışması sırasında, toprak kayması meydana geldi.

Çalışan işçilerden Hüseyin Kul, Muhammet Döngel ile Musa Sargın, göçen toprağın altında kaldı. Vücutları kısmen toprak altında kalan işçilerden biri arkadaşları, diğer 2'si de itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kul, Dr. Sadi Konuk Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Döngel ve Sargın ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İşçilerin, hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve ayakta tedavilerinin yapıldığı öğrenildi.

*

Can kaybı olmaması sevindirici. Umarım böyle kazalar bir daha yaşanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 14 Temmuz 2009; 17:11:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Johnny B. Goode

İnşallah abi...İşçilerede geçmiş olsun...
  • benim de yıldız inşaat ve yıldız elektrik hakkında bilgiye ihtiyacım var tercihlerime yazmayı düşünüyorum

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

İnşallah abi...İşçilerede geçmiş olsun...

nasıl bir yerde okuyoruz biz ya toprak kayıyor boşuna dağ taş demiyor bizim millet.

aklıma geldi youtubeda deve videosu var izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 15 Temmuz 2009; 23:41:31 >

• Geçen hafta bi tatile gittim dur dedim internete girmim hatta televizyonda izlemim şu hayattan biraz kopuk yaşayalım dedim bi geldim harçlara yapılan zamlardan bahsediliyor ve ikinci öğretim mühendislik harçları 2.400 Tl olduğu konuşuluyor.Bu işin aslı astarı nedir yahu?

Bu arada bişey söylemek istiyorum bence davutpaşa kampüsü beşiktaş kampüsünden çok daha güzelEn azından otopark sorunu yok ve para ödemek zorunda değilsin.Onun dışında mis gibi orman havasının yeri apayrı..

Orjinalden alıntı: azturan

benim de yıldız inşaat ve yıldız elektrik hakkında bilgiye ihtiyacım var tercihlerime yazmayı düşünüyorum

Yeni bir Elektrik Mühendisi arkadaş geldi aramıza (biraz saçma olmuş olabilir) o bölüm hakkında bilgi verecektir...

Johnny B. Goode abi onlyone senin bölümü soruyor

Orjinalden alıntı: onlyone

merhaba arkadaşlar ben öss ye bu yıl girdim 20.511 sıralamam, muhtemelen ytü olucak makinede veya gemi insaat da okuyan arkadaşlar bilgi verebilir mi biraz?

Önceklikle sizin için hayırlısı ne ise o olsun ve geçmiş olsun diyerek başlıyorum.

Şimdi en zor süreçtesiniz, çünkü hayatınıza yön verecek bir seçim yapacaksınız. Onun için her türlü olasılığı iyice düşünüp, karar vermelisiniz. YTÜ bir öğrenci için sosyalleşebilmek, iyi bir eğitim almak için güzel bir üniversitedir :), ortamı, havası, tarih kokan yapılarıyla, tonoz cafesiyle, teras cafesiyle, çatı restaurantıyle, kedileriyle, yeşillikleriyle, konumuyla vs... başka bir yerde yok böyle bir şey. :)

Gemi İnşaa'da okuyorum, bölümümden gayet memnunum. Mühendislikler içinde rahat rahat derslerden geçebileceğiniz tek bölüm Gemi İnş. YTÜ'de. Rahat rahat derken yanlış anlaşılmasın biraz gayret gerekiyor tabi. :) Bölüme giren çoğu kişi çalışacakları yerlerin tersane olduğunu bilir ama tersanenin ne olduğunu bilmezler. Tersanelerde ağır sanayi işleri yapılır, iş kazası olasılığı diğer sektörlere göre biraz daha fazladır ama bu nedenlerden dolayı alınan maaşlar daha iyidir. Sektörde iyi konuma gelmek istiyorsanız, tecrübeli olmalısınız, bilgili ve kendi alanınıza hakim olmalısın. İnsanlarla olan ilişkilerinizde iyi olmanız gerekir, çünkü sahada işçilerle, usta başılarla birçok insanla konuşuyorsunuz. Takım elbisemi giyerim, jilet gibi olurum ben diyorsanız bu bölüme gelmeyin. Çünkü tersanede tulum, baret, bot vs. ile çalışıyorsunuz. :) Sektörde şu an krizden etkilendiği için işlerde biraz düşüş var ama 2 yıl içinde düzelir bu durum, çok karamsar bir tabloda yok. Piyasada YTÜ mezunları biraz daha fazla nedense. :)

Sıralamanız ile 2. öğretim gelir, Gemi İnş. puanı her sene yükseliyor, çok talep var ona göre tercih sıranızı ayarlayın ve adımlarınızı atın. Merak ettikleriniz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

@Shady abicim soruyorda sormasına vize işleri yüzünden, sabahtan akşama kadar dışarlardayım, yoruldum ya git gel. :|

• quote:

@Shady abicim soruyorda sormasına vize işleri yüzünden, sabahtan akşama kadar dışarlardayım, yoruldum ya git gel. :|

Erasmus için çekilen çile kutsaldır

Nereye gidiyordun abi bu arada ?

Orjinalden alıntı: fanfinifinfon

yıldızda 2 dönem toplam harç ücreti ne kadar belli oldu mu? 1.öğretim ve 2.öğretim ayrı ayrrı?

Bakanlar Kurulu onayladıktan sonra açıklanır harçlar

Topbaş, İETT'nin İstanbul'a hizmet veren çok ciddi bir kuruluş olduğunu belirterek, görev süreleri içinde Genel Müdürlüğü vekaleten Mehmet Öztürk'ün yürüttüğünü hatırlattı.

Öztürk'ün çalışmaları içinde metrobüs başta olmak üzere bazı açılımları olduğunu dile getiren Topbaş, şunları kaydetti:
    “Yeni süreçte bir başka arkadaşımızı görevlendirdik. Yıldız Teknik Üniversitesinden Doç. Dr. Hayri Baraçlı göreve başlayacak. Baraçlı'nın atanma yazısını imzaladık. Üniversiteden görevlendirme yazısı çıktı. İnanıyorum ki başarılı olacak. İETT'de görev yapan diğer mesai arkadaşlarımızın ve Mehmet Öztürk'ün kendisine yardımcı olacağına, destek vereceğine inanıyorum. Yapılan bu hizmetler İstanbul için. Herkesin katkısının olmasını arzu ediyorum. Başarıya birlikte imza atmamız gerektiğine inanıyorum. İnşallah başarılı olacak.”

Topbaş, atamaya ilişkin Öztürk'e de bilgi verildiğini kaydetti.

Hayırlı olması dileğiyle...

Ekleme:Davutpaşaya bir el atar inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 22 Temmuz 2009; 15:50:59 >

• yıldız makina ne zaman davutpaşaya taşıncakmış?

Orijinalden alıntı: John Coffey

yıldız makina ne zaman davutpaşaya taşıncakmış?

Yıldız'ı en son bırakacak olan Fakülte durumunda Makine.Elektrik Elektronik'den sonra Davutpaşa'a taşınacakmış.Rektörümüzde Makine Mühendisi zaten,o gidene kadar taşınmayacağı düşünülüyor Makine Fakültesinin.Yani 3-4 sene daha Yıldız'da kalabilir.

Orijinalden alıntı: ozgur825

yıldız devlet üniversitesimiydi?bide sosyal bilimler myo nasıl bi yer acaba internetten baktım apartman dairesi gibi

oha soruya bak. hiç tercih yapma sen en iyisi

ayrıca yıldıza gelmeden önce şu linkteki videoyu izlemenizi şiddetle öneriyorum.

http://www.facebook.com/home.php#/posted.php?id=659490983&share_id=105786962347&ref=nf#s105786962347

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

http://www.facebook.com/posted.php?id=659490983&share_id=105786962347&ref=nf#/video/video.php?v=52084516234&ref=share

bu olcak yanlış alarm.

Abi Emir Cengiz'i tanıyorum deme bana

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.