Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
242.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar , ben de galiba davutpaşaya geliyorum , hadi hayırlısı

Orijinalden alıntı: Mushmula

Selamlar arkadaşlar , ben de galiba davutpaşaya geliyorum , hadi hayırlısı

Gel abi gel Davutpaşa güzelleşmeye başladı.Uzun süredir gitmiyorum ama bir ara gitmeyi düşünüyorum.Bu arada hangi bölüm ?

mi.Hangisini öne yazacağıma karar veremedm tam olarak.Bi de geçen sene ikinci öğretim birinci öğretm

harçları ne kadardı bilgin var sa alaym.

Orijinalden alıntı: fanfinifinfon

Shady : 2.öğretim makina mühendisliği okumak mı iyidr yoksa normal öğretim elektrik mühendisliği

mi.Hangisini öne yazacağıma karar veremedm tam olarak.Bi de geçen sene ikinci öğretim birinci öğretm

harçları ne kadardı bilgin var sa alaym.

geçen sene 1. öğretim harcı 2 dönem toplam 430 civarı bir şeydi tam olarak hatırlamıyorum ama shady daha önce söyledi zaten bakanlar kurulu kararından sonra beli olur harçlar. 2. öğretim 1. öğretim farkına bakma pek harcı senin için sorun olmayacaksa hem yıldızda ders seçimi sırasında 1. öğretimdende alabilirsin hatta istersen ilk sene başka bölümlerden alıp istediğin gibi programda yapabilirsin ilk sene servis dersleri olduğu için

• ok bakanlar kurulu olayını anladım da zaten geçen seneyi sormştm sağol.2.yi merak ediyorum aslında ailem sorun olmaz diyor ama gene de ben merak ettim öğreneym dedim.

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

http://www.facebook.com/posted.php?id=659490983&share_id=105786962347&ref=nf#/video/video.php?v=52084516234&ref=share

bu olcak yanlış alarm.

Abi Emir Cengiz'i tanıyorum deme bana

sınıf arkadaşım hazırlıktaki hatta şöyle diyeyim adamın lisesi bile benim liseyle yan yana o derece sen nerden biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 23 Temmuz 2009; 19:16:06 >

• quote:

sınıf arkadaşım hazırlıktaki hatta şöyle diyeyim adamın lisesi bile benim liseyle yan yana o derece sen nerden biliyorsun

Dolaylı olarak seninle benim lisemde yan yana.. Maçka Akif Tuncer ve Nişantaşı Nuri Akın

Ekleme:Geçen sene 1416ydı abi 2.öğretim harcı.Eğer para sorun değilse 2.öğretim okusan bile Yıldız'da sabahtan ders alabilirsin.Ama önemli olan senin hangi bölümde mutlu olacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 23 Temmuz 2009; 19:38:08 >

• tam hatırladım seni, sende mesaj atmışsın. eski konularda senle bu konu hakkında yazışmıştık. aklıma geldi konuyu arıyordum doğrumu hatırlamışım diye. doğruymuş.

tam hatırladım seni, sende mesaj atmışsın. eski konularda senle bu konu hakkında yazışmıştık. aklıma geldi konuyu arıyordum doğrumu hatırlamışım diye. doğruymuş.

Ben unutmuşum demekki onu

Abi kusura bakma buralara uğrayamadım. Seneye daha doğrusu 1.5 ay sonra İspanya'ya gidiyorum. Yaklaşık 1 sene oradayım.

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

@Shady

Abi kusura bakma buralara uğrayamadım. Seneye daha doğrusu 1.5 ay sonra İspanya'ya gidiyorum. Yaklaşık 1 sene oradayım.

Desene gelecek sene hayat senin

Bizde en ağır meslek derslerine başlıcaz

yıldız gemi inşaat şu an 15400'le kapatmış.

Başarı sıram 16.356.

Girme şansım nedir acaba, bölüme olan talep ne durumdadır şu an? Olmazsa makine mühendisliği yazacağım.

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Selamlar arkadaşlar , ben de galiba davutpaşaya geliyorum , hadi hayırlısı

Gel abi gel Davutpaşa güzelleşmeye başladı.Uzun süredir gitmiyorum ama bir ara gitmeyi düşünüyorum.Bu arada hangi bölüm ?

Abi pardon soruyu görmemişim , inşaat mühendisliği .

Bu arada tekrar soruyorum , arkadaşlar , davutpaşada özel öğrenci yurdu tavsiye edebilecek olan var mı ?

Bu arada tekrar soruyorum , arkadaşlar , davutpaşada özel öğrenci yurdu tavsiye edebilecek olan var mı ?

Google'dan bir araştır ama illaki Davutpaşa deme,Cevizlibağ,Topkapı gibi yerledeki yurtlarada bakabilirsin.

Orijinalden alıntı: DeStAn_YaZaNvidia

arkadaşlar.

Başarı sıram 16.356.

Girme şansım nedir acaba, bölüme olan talep ne durumdadır şu an? Olmazsa makine mühendisliği yazacağım.

Sen ilk sıraya gemiyi yazarsın, sonraki tercihine makinayı yazarsın, sorunun böylece ortadan kalkar.

@Shady

Biraz kendi başımıza takılalım bakalım nasıl olacak El Classico'yu yerinden izlemek. :)Seneye de sen hayatı yaşarsın, 2. sınıfta bir cacık yok merak etme. Anladığım kadarıyla derslerine gerektiği kadar önem veriyorsun, zorlanmazsın.

• quote:

Biraz kendi başımıza takılalım bakalım nasıl olacak El Classico'yu yerinden izlemek. :)Seneye de sen hayatı yaşarsın, 2. sınıfta bir cacık yok merak etme. Anladığım kadarıyla derslerine gerektiği kadar önem veriyorsun, zorlanmazsın.

İzle abi izle bizim içinde izle

İnşallah dediğin gibi olur 2.sınıf

quote:

Orijinalden alıntı: DeStAn_YaZaNvidia

arkadaşlar.

Başarı sıram 16.356.

Sen ilk sıraya gemiyi yazarsın, sonraki tercihine makinayı yazarsın, sorunun böylece ortadan kalkar.

@Shady

yok sorun o değil dostum yoksa dediğim zaten yazacağım,hani gemi inşaat gelmezse o gelir anlamında demiştim yoksa 24 tercih var elbet yazacağım yani.

sektöre olan ilgi ne durumda onu merak etmiştim. tek hedefle hazırlandım bütün sene, şimdi de 956 kişilik oynama yapması gerekiyor.
    Babam emekli kaptan gemilere, gemi yapımına ilgim araştırmalarım var ve gemi inşaat olmazsa makinanın gelmesi biraz kırgınlık yaratacak açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeStAn_YaZaNvidia -- 24 Temmuz 2009; 18:28:09 >

• quote:

Bu ingilizce yeterlilik sınavı hakkında bilgisi olan var mı ? 2 aşamaymış galiba , nasıldır , zor mu kolay mı , biraz açıklar mısınız rica etsem ?

2 aşamalı değil. 2 sınav var ama bunlar bağımsız sınavlar. önce hazırlık atlama sınavına girersin. sonra da ileri ingilizce sınavına. hazırlık atlama sıanvını geçmişsen eğer 1. sınıfa başlarsın. ayrıca ileri ingilizceyide geçmişsen, 1. sınıfta ingilizce dersi almazsın çünkü o dersten geçmiş sayılırsın.

bunları yapamadın o zaman hazırlık okumak için hazırlık seviye belirleme sınavına girersin. ve A, B ve C kuru olmak üzere 3e ayrılır hazırk okuyanlar.

A kuru en iyisidir. günde 2 blok ders görürsün bu yüzden okul sonrası arkadaşlarına hertürlü aktiviteyi yapmaya zaman kalır. çünkü okul 9 da başlar 12.15 de biter. ayrıca derslere direk intermediate seviyesinde başlarsın kitap bitince upper-intermediate seviyesine geçilir.

B kuru orta seviye. dersler galiba 4 blok daha fazla haftada bu da demek oluyorki öğlen arasını sayarsak 14:30 gibi dersten çıkmak demek. intermediate seviyesinin bir altından başlanır. ve sene sonuna kadar upper- intermediate seviyesine gelinir.

C kuruysan yandın. sınıflarda max 3 veya 4 kız bulunur dersleri çok yoğun geçer galiba cuma günleri hariç her gün 9 dan 4 e kadar filan. sindire sindire işlenir dersler. sene sonuna kadar upper-intermadie seviyesine gelinir.

diyelim sene sonu geldi herkes seviyesi upper-intermediate olan final sınavına girer bunu değeri %35. eğer genel ortalaman 60 ve üstünü tutarsa geçersin.

ayrıca sınavlar dışında not vermek için farklı aktiviteler yapılır bunların adı circle. listening speaking dersinin circle çalışması çok makara geçer çıkarsın tahtaya ya tartışma yaparsın arkadaşınla yada senaryo yazar oynarsın filan.

ayrıca mayısa doğru proje konusu verilir onla ilgili 4 veya 5 sayfalık çalışma hazırlarsın. video filan çekersin turistlerle konuşurusn böyle bişey.

kısaca hazırlık budur. A kuruysan yaşadın rahat rahat takılırsın okulda ilk sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 24 Temmuz 2009; 18:38:34 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.