Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
237.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ytü bilgisayar mühendisliği nasıldır? Üniversitede ortam nasıldır?
  • benim de elektrik mühendisliği olacak gibi bilgi alabilirmiyim nasıl dersler ortam vs bitince iş bulma olayları??

Orjinalden alıntı: azturan

yıldız makine nasıl dandik diyo bazıları?

Dandik mi diyor Onu söyleyeni alıp şöyle bir piyasa turu yaptırsak keşke ....

Neyse sorun varsa yanıtlayabiliriz

@fanfinifinfon

Elektrik Mühendisliğide Yıldız'ın önemli bölümlerinden biridir.Yurtdışında Elektrik Mühendisliği çoğu üniversitede olmasına rağmen nedense Türkiye'de yıllardır eğitim veren İTÜ,Kocaeli ve Yıldız'da vardır sadece.Elektronik,Bilgisayar,İletişim bunların hepsi Elektrik Mühendisliğinin alt dallarıdır.Türkiye'de oldukça iş sahası geniştir.Birde sadece 3 üniversitede bulunduğundan rahatlıkla iş bulabilirsin.Zaten kariyer sitelerinden de hangi mühendislik bölümlerinin daha çok elemana ihtiyaç duyduğunu tespit edebilirsin.Şu anda kampüsü Yıldız olarak gözüküyor ancak yakın zamanda Davutpaşa'a taşınacaktır.

• quote:

burda makine okuyan arkadaşlar var yıldızdan kulaktan dolma yerine ilgilendiğin konularda direk soru sorarsan daha yararlı, işine yarayan bilgiler alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

burda makine okuyan arkadaşlar var yıldızdan kulaktan dolma yerine ilgilendiğin konularda direk soru sorarsan daha yararlı, işine yarayan bilgiler alabilirsin

Abi nasılsın ya ? Gelmiyorsun uzun zamandır buralara

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Abi nasılsın ya ? Gelmiyorsun uzun zamandır buralara

finallerden kurtulunca yaz okulum olmadığı için direk taile çıktım daha yeni döndüm . daha öncede okuyordum zaten mesajları üniversite sonuçları açılınca üniversite başlıklarında baya hareketlenme olmuş bugün

• Keşke biz de tatile gitsek; sıkmaya başladı artık staj bir yere kadar, çok iyi zevkli ama artık suyu çıktı. Allah'tan son hafta, bir de defteri var bunun, onu doldurucam bugün ne yapıp edip bitirmem lazım o defteri.

Orjinalden alıntı: Johnny B. Goode

Keşke biz de tatile gitsek; sıkmaya başladı artık staj bir yere kadar, çok iyi zevkli ama artık suyu çıktı. Allah'tan son hafta, bir de defteri var bunun, onu doldurucam bugün ne yapıp edip bitirmem lazım o defteri.

Defter doldurmak çok zor diyor arkadaşlar

Bu arada Naylon staj olmadı dimi abi senin ?

quote:

Keşke biz de tatile gitsek; sıkmaya başladı artık staj bir yere kadar, çok iyi zevkli ama artık suyu çıktı. Allah'tan son hafta, bir de defteri var bunun, onu doldurucam bugün ne yapıp edip bitirmem lazım o defteri.

Defter örneklerinden, ders notlarından ordan burdan yazıyoruz.

Abi asla naylon yapmayın, (arada gitmediğim oluyor, çünkü aşırı yoruluyorum tulumun, baretin içinde 35 derece güneşin altında.) kendinize kötülük etmiş olursunuz, işe başlarken 1-0 mağlup başlarsınız. En azından kendim için söylüyorum; çalışacağım ortamı, yeri, ne nedir sordum öğrendim. Gemilerin içine girdim, çıktım falan fişman...

• quote:

quote:

quote:

Defter örneklerinden, ders notlarından ordan burdan yazıyoruz.

Abi asla naylon yapmayın, (arada gitmediğim oluyor, çünkü aşırı yoruluyorum tulumun, baretin içinde 35 derece güneşin altında.) kendinize kötülük etmiş olursunuz, işe başlarken 1-0 mağlup başlarsınız. En azından kendim için söylüyorum; çalışacağım ortamı, yeri, ne nedir sordum öğrendim. Gemilerin içine girdim, çıktım falan fişman...

gemi ortamı zordur baya tuzladaki tersanelerden birinde falan mı yapıyorsun stajı?

• ytu metalurji düşünüyorum..nasıl bölüm arkadaşlar...kampüs nasıl...insanlar nasıl...karı kız felan

bide istanbulun ne tarafında?

Orjinalden alıntı: Khán

ytu metalurji düşünüyorum..nasıl bölüm arkadaşlar...kampüs nasıl...insanlar nasıl...karı kız felan

metalurji fakültesinin binası davutpaşada. kampüs konusunda ise özellikle bu sene çalışmalar yüzünden baya kötüydü bence ama bitirmişler çalışmaları sanırım baya güzel oldu diyorlar şimdi ben gitmedim tam bitirildikten sonra hiç. kampüsü zaten senin görmen lazım tercihlerden önce bir gidip gezmen iyi olur.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Khán

ytu metalurji düşünüyorum..nasıl bölüm arkadaşlar...kampüs nasıl...insanlar nasıl...karı kız felan

metalurji fakültesinin binası davutpaşada. kampüs konusunda ise özellikle bu sene çalışmalar yüzünden baya kötüydü bence ama bitirmişler çalışmaları sanırım baya güzel oldu diyorlar şimdi ben gitmedim tam bitirildikten sonra hiç. kampüsü zaten senin görmen lazım tercihlerden önce bir gidip gezmen iyi olur.

Giden arkadaşlarım Davutpaşa'nın çok güzel olduğunu söylediler.Zaten bu senede çok yol katetti Davutpaşa.İşte tek sorun Yıldız gibi merkezi olmaması ancak 30 dakikada İstanbul'un merkezine ulaşıyorsunz...

Metalurji'nin çalışma şartlarına zor diyenler var ancak bölümün iyi olduğunu düşünüyorum..Malzeme adı üzerinde.MIT'de bile var

• fen edebiyatın içi ve çevresi bitmiş, çimler ekilmiş yollar yapılmış ağaçlar dikilmiş, kediler kuşlar vs. çok hoş bi görüntü var, onun dışında bi değişiklik yok orta üstü bi kampüs durumunu koruyo,

Doğru Tercih'in 2008 yılı ÖSS istatistiklerine bakarsan, YTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği'ne giren kız sayısının, erkek sayısının yanında baya baya az olduğunu göreceksin.

Ben de tercihlere yazacağım bu bölümü.

Orjinalden alıntı: scary.

fen edebiyatın içi ve çevresi bitmiş, çimler ekilmiş yollar yapılmış ağaçlar dikilmiş, kediler kuşlar vs. çok hoş bi görüntü var, onun dışında bi değişiklik yok orta üstü bi kampüs durumunu koruyo,

Gerçeğinde her fakültenin oraya taşınması öğrencilerin eğitimleri açısından daha iyi..

@fanfinifinfon

Evet öğrenci kendi buluyor.Ancak bölümlerin onayladığı staj yerleri sayfalarında mevcut olabiliyor...

Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Günleri 27- 31 Temmuz 2009 tarihleri arasında merkez kampüs (beşiktaş), Oditoryum sergi salonu'nda gerçekleşecektir. Etkinlik tüm ilgililere açıktır.

quote:

doğru diyosun kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemek lazım

yıldız makina ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirmiyim?En çok merak ettiğim iş imkanları,akademik kadro,kampüs,öğrenci profili...Yıldız makina mezunları ne derece tercih ediliyo?

sıram 19939 itü metalurji ve yıldız makina şu an sırama en yakın yerler gibi gözüküyo

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.