Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
237.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: scary.

bizde mustafa hocadan alıyoruz, gündüz grubuyuz bi problem olursa akşamada gelebilirsiniz dedi size niye böyle demiş şaşırdım valla halden anlayan bi hocaya benziyo halbuki

ya etrafta inşşaattan arkadaşalr vardı yanlış anladı bizi sanki biz gelmeyelimde hiç geçirin gibisinden ama durum o değil zaten inanılmaz yoğunuz birde davutpaşada ders vede 7-10 arası bütün dengemizi bozuyor bize herhangi bir kolaylık sağlayabilirmi gibisinden sorduk ...dedik hocam bize d+ lazım sadece vede bunun için nekadar çalışmamız gerekiyor yada ne yapmamız gerekiyor bilmiyoru birde her derse gelecek durumumuzda yok ama o olaya ben çalışmayan adamı nasıl geçireyime getirdi gibi ama iyi birin ebenziyor inş. dönem sonunda bu ders yüzündne okul u uzatmayız bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: bradypus35

yıldızda okuyan arkadaşlara bir sorum olacak.ben 2009 öss adayıyım ve bölüm olarak yıldız elektronik ve haberleşme istiyorum.
    aldığım duyumlara göre üniversitenin davutpaşaya taşınması sözkonusu.hazırlık sınıfları nerede okunuyor?ehm bölümü yıldızda mı davutpaşada mı?davutpaşa kampüsü ve çevresi nasıl?beni biraz bilgilendirebilir misiniz?

hazırlık davutpaşada ilk senede çoğunlukla davutpaşada gireeceksin derslere zaten en geç 2011 de bölümün taşınacağı söyleniyor muhtemelen sen davutpaşada okuyacaksın her seneni
  • @bradypus35

Davutpaşa gittikçe güzelleşiyor merak etme..

Orjinalden alıntı: wolf1907

quote:

bizde mustafa hocadan alıyoruz, gündüz grubuyuz bi problem olursa akşamada gelebilirsiniz dedi size niye böyle demiş şaşırdım valla halden anlayan bi hocaya benziyo halbuki

ya etrafta inşşaattan arkadaşalr vardı yanlış anladı bizi sanki biz gelmeyelimde hiç geçirin gibisinden ama durum o değil zaten inanılmaz yoğunuz birde davutpaşada ders vede 7-10 arası bütün dengemizi bozuyor bize herhangi bir kolaylık sağlayabilirmi gibisinden sorduk ...dedik hocam bize d+ lazım sadece vede bunun için nekadar çalışmamız gerekiyor yada ne yapmamız gerekiyor bilmiyoru birde her derse gelecek durumumuzda yok ama o olaya ben çalışmayan adamı nasıl geçireyime getirdi gibi ama iyi birin ebenziyor inş. dönem sonunda bu ders yüzündne okul u uzatmayız bakalım

Sözel agırlıklı bir ders. Notları starda vardır, ordan alıp calısırsan faydasını görebilirsin diye tahmin ediyorum. Bunun haricinde ikinci vize ve finalde harita sorar Mustafa hoca(yani 3 sene önce öyle demişlerdi ve olmuştu sanırım) Onların puanı cok fazla oluyordu diye hatırlıyorum. 30-40 puan oldugu oluyordu diye kalmış aklımda. Ben Erkan hocadan almıştım o yüzden bilgiler pek net olmasa da o harita çizimi mühim.

• kendide söyledi harita harita diyede ama anlaşılan şuki derse gitmeden geçemeyeceğiz...

mustafa hoca mükemmeldir.

sınav kağıdına bu dersi 2.sefer alıyorum diye yazmıştım o şekilde geçtim ki o da yazın demişti

harita çok ama çok önemli kesin ezberlemelisiniz

Orjinalden alıntı: METALLICA

Yıldız Teknik Üniversitesi Merkez kampüsçüler ne satanistsiz siz be :))

Geçen Hafta Ahmet Yesevi Üni final sınavlarımıza girdik kampüs ve sınıflarda kedi vardı.

Kedi kesiyorsunuz siz ya rezalet :)))

Demekki Hocaların sinirlenmesine neden olan sınav sizin sınavdı.Valla sabahın köründe (8de) A307'e (Mustafa Hoca'nın) teknik resim için gidip kapıda "Ders iptal" yazısını görünce herkes çıldırdı.Hadi biz öğrenciyiz böyle şeylere alışığız ama Seyid Gani tam anlamıyla çıldırmış.Adamın haberide yokmuş okula 9da dersi için bir gelmiş bakmış sınıfında başkaları var.Adam doğal olarak sinirlenmiş,bir de bunun üstüne sınavlarda görevli biri hocaya susarmısın diyince hocanın tepesi iyice atmış

Bu arada her cumartesi sabahı okula gidince beni en çok mutlu eden şey A Blok 3.Kattaki kedinin beni karşılaması oluyor.Çok seviyorum veledi

• Vizeler yaklaşıyor

Orjinalden alıntı: PeaceForTurkey

arkadaşlar sitemiz aktif hale gelmiştir...katılımlarınız bekliyorum..

Hayırlı olsun hocam

.scary nerdesin abi? Hiç gözükmüyorsun ?

Ekleme: Platformun 25.Üyesi olan chomar'a hoşgeldin diyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 18 Mart 2009; 0:41:17 >

Orjinalden alıntı: osmaniac

davutpaşaya gidesim var ya yarın gideyim özledim :D

Git git safari yaparsın

abi bu nedir ya

Youtube'um kapalı Mesajdan linki çalıp Ktunnel'den bir bakim

Ekleme:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 25 Mart 2009; 9:47:37 >

• nassı ya :S
    yutup kapanmış kaçak yoldan giriyodum engellemişler onuda nası yaptılarki

nassı ya :S
    yutup kapanmış kaçak yoldan giriyodum engellemişler onuda nası yaptılarki

Telefondan gir abi

Lenovo M92p SFF
  • Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum hazırlıkda olduğum için birinci sınıfla ilgili pek bi bilgim yok.İkinci öğretim olduğumdan ötürü normalde derslerim akşam oluyor fakat ben bu dersleri usis'in başında sabahlayarak istedigim saatte alabilirmişim ögleden önce yada sonra dersine saatine göre böyle bişey mümkünmü eğer mümkünse ne derece zor?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.