Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
237.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın başlıyor macera... =)

imzadaki resmide değiştiriyorum arada sırada

Orjinalden alıntı: scary.

hee bende özledim açılsada doya doya yüriyim o koridoru

imzadaki resmide değiştiriyorum arada sırada

bi anlamı var mı ?

Arkadaşlar Davutpaşa'da tamamlanan çevre düzenlemeleri, inşaatlar falan varsa paylaşırsanız sevinirim. Merak ettim biricik kampüsümde ne olup bittiğini ama gitmek gözümde çok büyüyor orası ayrı. :P

yok abi beğendiklerimi ekliyorum işte :D

Şu andaki güzel

Davutpaşa'da bircok kişinin bilmediği büyük bir yeraltı tünel ağı bulunmaktadır. Büyük bir tarihi geçmişi bulunan Davutpaşa Kışlası'nın içinde daha ne sırlar sakladığı bilinmemektedir. TSK'ya geçtikten sonra, askerlerin yapmış oldukları mıntıka temizliği sırasında bulunan büyük yeraltı tünel ağı, daha sonra TSK tarafından güvenlik amacıyla kapatılmıs ve tünel girişleri gizlenmiştir. Üç askerin bu tünel içindeki zehirli gazlar tarafından zehirlenmesi, tünellerin kapatılma nedenleri arasındadır. Üniversite öğrencileri tarafından yapılan tünel incelemeleri sırasında, tünellerin birkac girişi bulunabilmiştir.

Bugün Fen Edebiyat'ın iç bahçesindeki tünelin girişini sonunda görebildim

• _____________________________
  • tüneller açılsa keşke kışın yerin altından gideriz fakültelere sıcak sıcak

tüneller açılsa keşke kışın yerin altından gideriz fakültelere sıcak sıcak

• bugün çok paylaşımcıyım devam ediyim

favorim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 26 Şubat 2009; 17:20:34 >

• sondan bir önceki fotoğraf süper
  • fotolar için çok teşekkür ederim. bir ytü mezunu olarak çok duygulandım. mezun olana kadar neler çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah bilir. ama çok özledim okulu, yıldızı ve davutpaşayı. gözümde tütüyor okulum. yıldız iktisat binasının giriş katındaki erkekler tuvaleti hala sidik kokuyordur Allah bilir. :))
  • Son ikisi harika olmuş
  • inşaat muh. okuyan arkadaşlar ben genel jeoloji aldım gr 5 0 kredilik seçmeli ders diye ders salı 19.00-22.00 arası hocası iyi felan deniliyordu dün konuşma fırsatı oldu dersede girdim hoca iyi hoca ama biz mimarlıktan geliyoruz hocam ders saatimiz felan uymuyor hiç bize herhangi bi rkolaylık yaparmısınız dediğimizde ne yapmamı istiyorsunuz deyip hiçbir isteğimize olur da demedi...Çalışmazsan geçemezsin diyor birde...Ben diyorum ki hocam çalışalım eyw ama bize bi D+ lık çalışma yetiyor ama bizim bu bölümle felan alakamız yok neye nekadar çalışcağımızıda bilmiyoruz kendi ders programımız çok yoğun siz deseniz şu şu yerlere çalışın d+ alısınız onada yok dedi affalayıp kaldık...Bir aksilik olmazsa bu dönem okul bitiyor zaten 6. senedeyiz artık mecbur gidip gelcez ama nasıl olcak bilmiyorum bakalım...

hocanın adı mustafaydı sanırım inşşaat muh. okuyan arkadaşalr bu dersi biraz anlatırsa sevinirim

• bizde mustafa hocadan alıyoruz, gündüz grubuyuz bi problem olursa akşamada gelebilirsiniz dedi size niye böyle demiş şaşırdım valla halden anlayan bi hocaya benziyo halbuki
    aldığım duyumlara göre üniversitenin davutpaşaya taşınması sözkonusu.hazırlık sınıfları nerede okunuyor?ehm bölümü yıldızda mı davutpaşada mı?davutpaşa kampüsü ve çevresi nasıl?beni biraz bilgilendirebilir misiniz?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.