Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
237.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum hazırlıkda olduğum için birinci sınıfla ilgili pek bi bilgim yok.İkinci öğretim olduğumdan ötürü normalde derslerim akşam oluyor fakat ben bu dersleri usis'in başında sabahlayarak istedigim saatte alabilirmişim ögleden önce yada sonra dersine saatine göre böyle bişey mümkünmü eğer mümkünse ne derece zor?

Şansın varsa bütün derslerini sabahtanda alabilirsin.Benim 2.öğretim olup bütün dersleri sabahtan alan arkadaşlarım var.
  • ole cok zor dııl omerf bende ıkıncı ogretımım ama mantıklı bı program yaparak gayette alablırsın gunduzdende ders tabıkı daha zor ama asırı derece degıl bıraz sansında yanında olursa problem olmaz tabı butun ders programını secmeyı denersen o zaman patlayabılır ama gecen donem benım yarısı bırıncı ogretımdendı nerdeyse.
  • Arkadaşlar yıldız teknik üniversitesinin özel yetenek sınavına girmek istiyorum (çizim) bu sene. bilgilendirme yapacak olan arkadaşlar var mı çizimim fena değil sınavların zorluk derecesi nedir, ne çizdiriyorlar, genelde konu ne oluyor ? yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.

Orjinalden alıntı: !XiR

Arkadaşlar yıldız teknik üniversitesinin özel yetenek sınavına girmek istiyorum (çizim) bu sene. bilgilendirme yapacak olan arkadaşlar var mı çizimim fena değil sınavların zorluk derecesi nedir, ne çizdiriyorlar, genelde konu ne oluyor ? yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.

www.yildizz.com

Buraya bir sor bakalım
    Hem de çokkk!!
    Bunun hakkında bana bilgi verebilir misiniz?
    Özellikle mülakatı, ingilizce yeterlilik sınavı ve dersleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Ben şu an için Işletme Yönetimi olarak düşünüyorum o da sanırım Yıldız Kampüsünde.. orası olursa işyerime de çok yakın olmuş olucak, benim için iyi olucak bakalım ama fikirlerinizi, düşüncelerinizi, bildiklerinizi paylaşmanızı isterim..
    Şimdiden çok teşekkürler..

bide sıkıldım artık yeni sayfaya geçelim

Orjinalden alıntı: scary.

oha shady sen haber editörüymüşsün, yeni fark ettim şimdi, çok para varmı bu işte :DD

Millet bu Genel Kimyadan ne sorarlar ya ?

bi tanesi direk aynısı olur diğerlerininde rakamlarını değiştirirler,

bide bizim okul şu an esenler belediyesinemi bağlı acaba

bi soru ödev sorularından, bi soru petrucciden, iki soruda geçmiş yılın sınav sorularından

bi tanesi direk aynısı olur diğerlerininde rakamlarını değiştirirler,

bide bizim okul şu an esenler belediyesinemi bağlı acaba

Sağol abi

Valla bildiğim kadarıyla Esenler Belediyesine bağlı.Hatta Yıldız'ın sitesindeki Davutpaşa Kampüsünün adresinde Esenler-İstanbul diyor.

çok hızlısın shady

Buradan dün arayıpta konuştuğum bölüm sekreterine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 4 Nisan 2009; 9:59:05 >
    Montaigne
  • quote:

Orjinalden alıntı: !XiR

Bugün aof sınavına girdim yıldız teknikte (edb fak.). şu yol öldürüyor insanı yahu. yukarıya kadar bi metrobüs hattı çekseler fena olmaz

Aynen bizde öyle bir çalışma bekliyoruz İBB'den bu dönem Birde Fen Edb'ın içine yürüyen bant istiyoruz...
  • Arabayla zart diye kapıdan geçip giderdim geçen hafta hep durdurdular neyseki bugün gittigimde öyle bişey yoktu aramaları 1 haftadan yalancıkmış

Okulda nası bi olay çıktı benim haberim bile yok

Orjinalden alıntı: omerf

Arabayla zart diye kapıdan geçip giderdim geçen hafta hep durdurdular neyseki bugün gittigimde öyle bişey yoktu aramaları 1 haftadan yalancıkmış

Okulda nası bi olay çıktı benim haberim bile yok

Abi valla hala isimle kontrol yapıyorlar.Gerek Yıldız'da gereksede Davutpaşa'da...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.