Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
242.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • up up up konu dışı yasağında reklam yapalım

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Selam arkadaşlar! ve Erasmus yüzüne 1 sene okulu uzatmış bulunmaktayım. Seneye Yıldız'da herkesin müsait olduğu zamanlarda buluşmalar gerçekleştirelim. Hatta kulüp bile kurabiliriz, Yıldızlı Donanımhaberciler adı altında. :P Bu arada durumu anlayamadım. Mat 2 bizim zamanımızda kolaydı, naptılar şimdi? Benim dönemde çoğu kişi B ile geçmişti. :) Çalışın geçin sadece finallerden önce 1-2 hafta. Biz hep öyle yapardık, çok şükür tüm derslerimizi de verdik. :)

Selam abi... Özledik seni yahu Desene birlikte mezun olacağız (inşallah yani) Artık kep töreninde görüşürüz Gerçeğinde sosyal bir kulüp mü kursak

Aleyküm selam, inşallah uzatma durumum olmaz, şu zamana kadar hep derslerimi vermiştim, bir aksilik olmazsa 2012'de mezunuz gibi, belki 2012 güzde olabilir. :) 2 hafta sonra İstanbuluma kavuşuyorum. :) Artık seneye yeni gelen arkadaşlarla birlikte bir Tonoz buluşması yaparız. :)

• arkadaşlar yaz okulunda MAT1 vwe FİZ1 derslerini alcam.ama nasıl alacağımı bilmiyorum.parqayı neye göre yatırcaz.yani bankaya para yatırırken aldığımız dersleride söylicek miyiz onlara?yardım edersdeniz çok sevinirim...(mat1 4 kredi)
    Anime Fan Club
    http://myanimelist.net/animelist/dombilibili
  • ders eklenmiyor

Orijinalden alıntı: gamer91

ders eklenmiyor

ders kayıt eklenince sevindim neyse uğraştırmayacak diye ama bu seferde saçma bir uyarı veriyor sistemde tanımlı olan dönem güz ve ya bahar değil diyerek.
  • Arkadaşlar eve yeni vardım ilk iş usise girip ders eklemeye çalıştım. Sistemde tanımlı dönem güz veya bahar dönemi değil diyor.

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Arkadaşlar eve yeni vardım ilk iş usise girip ders eklemeye çalıştım. Sistemde tanımlı dönem güz veya bahar dönemi değil diyor.

ders ekle sekmesi geldi ama daha ders eklemek mümkün değil nedense o hata yüzünden. umarım uzun sürmez sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Arkadaşlar eve yeni vardım ilk iş usise girip ders eklemeye çalıştım. Sistemde tanımlı dönem güz veya bahar dönemi değil diyor.

ders ekle sekmesi geldi ama daha ders eklemek mümkün değil nedense o hata yüzünden. umarım uzun sürmez sorun

Sağol abi. Zaten geç kalmanın getirdiği bir panik var bir de dedim ben de mi sorun çıktı.
  • Ya arkadaşlar merak ettiğim birşey var , ilk sene kalma yok değil mi ? Yani şu yıl sonu ortalaması 2.00 dan azsa kalma durumu ? 2. senenin sonundaki genel ortalama 2.00dan düşükse tekrar ediyoruz galiba , biri açıklarsa sevinirim .

Orijinalden alıntı: Muşmula

Ya arkadaşlar merak ettiğim birşey var , ilk sene kalma yok değil mi ? Yani şu yıl sonu ortalaması 2.00 dan azsa kalma durumu ? 2. senenin sonundaki genel ortalama 2.00dan düşükse tekrar ediyoruz galiba , biri açıklarsa sevinirim .

evet öyle. bir de yanlış hatırlamıyorsam 2 dönem üst üste 2 den az olması lazım ama o konudan emin değilim.
  • ben istanbul ünide kimya mühendisliği 1.sınıftayım ve ortalamam iyi sayılır.yıldıza yatay geçiş düşünüyorum.size sormak istediğim bir kaç soru var.birincisi değermi (teknik olması nedeni ile istiyorum.).2.si ben istanbul ünin hazırlık sınıfını okudum geçtim bize iki yıl geçerliliği var dediler.peki diyelimki yatay geçiş başvurum kabul edildi yıldız bu geçtiğim hazırlığı sayıyormu.burada ilk size soruyım dedim ayrıca okulunuza da sorucam bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum, şimdiden teşekürler...
    tercıhlerde burayıda dusunuyorum ınsaat ve makıne bolumlerını.ankarada ıkamet edıyorum sızce buraya gelmemın egıtım acısından bı artısı olurmu benım ıcın.bıde barınma olayları nasıl yurtmu tavsıye edersınız evmı ?

YTÜ'nün yurtlarında kalan var mı aranızda?
    Varsa memnun musunuz? Memnunsanız biraz özelliklerden bahseder misiniz? (Google'dan aradım da çok yüzeysel bilgiler var.)

Bir de bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyan arkadaşlar önerir mi burayı? Eğitimi iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 4 Temmuz 2010; 0:12:38 >

Tüm okul dönem boyunca yatmış yaz okuluna kalmış herhalde acayip kalabalıktı.

Yalnız şu okuldaki aksaklıklardan bıktım artık. Usisteki ders programında 8'de görünen ders 9'daymış.
  • arkadaşlar yıldızın bilg müh bölümü sizce nasıldır? eğitim,kalite-seviye, öğretmenlerin sıcaklığı, arkadaş ortamları, donanımı vs. her bakımdan soruyorum. aklınıza ne gelirse paylaşabilir misiniz?
    Zaman da zaman zaman, zamanında zamanlayamaz! BD
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

nerdesiniz Yıldızlılar? Tatil iyi mi geldi ?

Vallahi bunlar iyice boşlamış kendi konularını. Bizim gibi üniversitesiz gençlere biraz yardım etsinler.

Üstteki iletimde bilgisayar mühendisliğine endüstri mühendisliğini de ekliyorum. İkisini de önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 9 Temmuz 2010; 2:45:06 >
  • Bi' arkadaş okulun yurtları sormuş okulun maslak ve davutpaşada iki tane yurdu var ve davutpaşada devam eden yurt inşaatlarıda var fakat pek mümkün değil yurtlara girebilmek kapasiteleri çok düşük ve girende zaten kolay kolay çıkmıyor bu yüzden yılda 30-40 kişi falan alıyorlar ama konfor olarak gayet iyi olduklarını biliyorum.

Birde bilgisayar mühendisliği sorulmuş benim üçüncü senem olcak yıldızda bi tane bu bölümde okuyan insan evladına denk gelmedim nasıl bir bölümse ösym kitapçığında, okulun sitesinde falan olmasa yok böyle bi bölüm diyeceğim ama kağıt üzerinde mevcut çözemedim yani bende

ek$i sözlük
    Yıldız Sözlük
    DH Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu
    İlköğretim Öğrencilerine Matematik İngilizce Özel Dersleri Verilir İrtibat için Mesaj Atınız
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.