Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
231.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Şu Davutpaşada veya davutpaşaya yakın olan Yurtların isimlerini yazabilirmisinz.Ayrıca sizce Devlet yurdu mu özel yurtlar mı? Fiyatıda dikkate alırsanız sevinirim Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirpimsi

Var mı Bilgisayar Mühendisliği?

Var hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korcan_52

Beyler Şu Davutpaşada veya davutpaşaya yakın olan Yurtların isimlerini yazabilirmisinz.Ayrıca sizce Devlet yurdu mu özel yurtlar mı? Fiyatıda dikkate alırsanız sevinirim Şimdiden teşekkürler

Devlet olarak ataturk ogrenci yurdu fatih sultan mehmet yurdu (okulun icinde) bi de edirnekapi yurdu var yakin sayilabilecek fatih sultan mehmet yurdu super yurttur basvururken oncelikli yuksek ucretliyi sec cunku yuksek ucretli o kalanlari genel yurt ataturk ogrenci yurdunda kqldim tavsiye etmem banyolar odalar cok pis hijyeniksen hele isin zor. Yakin ozel yurtlari zaten kayitta geldiginde bol bol gorursun brosur dagitanlari. Cemaat istemiyosan ayda 200 300tl diyenlere bakma duzgun ozel yurtlar 500den baslar

• Arkadaşlar yıldız teknik 2011 girişliler facebook grup ve sayfamıza bekleriz.Her türlü yardımı, gerekli bilgiyi ve sorularınıza cevabı bulabilirsiniz.

https://www.facebook.com/groups/yildiz2011

https://www.facebook.com/yildiz2011

• Peki SMMUGLER kardeş Tek veya iki kişilik devlet yurtları var mıdır yıldıza yakın veya fatih sultan mehmet yurdunda? Ayrıca sıradan bir özel yurtta tek kişilk bir oda fiyatı ne kadardır tahminince?(Cemaat veya özel farketmez.) Cevaplarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Yurt burs başvurularını kyk sitesinden takip edeceksin.
    Hazırlık okumayın bence gerek yok. 1 yıl boş yatacağınıza erasmus yaparsınız ya da okulu uzatırsınız hem şimdi 1. ve 2. öğretim ayrımı da geldi size 4 yılda bitirmek zor olabilir

@Johnny B. Goode mezun mu oldun? Hayırlı olsun, başarılar hayatta. Unutma ama buraları yaz yine. Erasmusa başvuracağım bu yıl çok sorum olacak :)

Yok henüz olmadım, aslında olmakta istemiyorum ya ayrı konu. :) Bitirme tezi ile tek dersim kaldı. Malum Erasmus patladı bana. :) Muhtemelen çalışacağım kışın mezunumsu diyelim biz ona.

Erasmus ile ilgili ise en ufak çekincen olmasın mümkünse 1 sene git, sonuna kadar. Bir daha bu fırsatı bulamazsın. Geriye dönüp bakınca sadece bir anı olarak kalıyorlar, doya doya yaşa o yüzden. Dönünce şunu yapmadım, etmedim diye üzüleceğin şeyler oluyor çünkü.

• Arkadaşlar burası yıldız teknik in neresi oluyor tam olarak?

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu ©
  • quote:

Orijinalden alıntı: sciroccom

Arkadaşlar burası yıldız teknik in neresi oluyor tam olarak?

Çukursaray'ın bahçesi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

İlerdeki bina makine fakültesi sağ taraftaki de rektörlük binası değil mi?Çukursaray hangisi oluyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

İlerdeki bina makine fakültesi sağ taraftaki de rektörlük binası değil mi?Çukursaray hangisi oluyor?

İleride değil Makina Fakültesi, fotoğrafı çekenin arkasında kalıyor. Gördüğün bina idari işlerin, AB Ofisi,'nin falan olduğu bina. Çukursaray ise yan tarafta görülen tarihi yapı.

• İlerideki A blok değil mi
    Davutpaşa'ya gittim bizim fakülteyi gördüm amerikan hapishanelerine benzemiş, koridorlar çok dar, karışık. Yıldız'ın samimi ortamını, tonozun saman çayını, kedilerini özleyeceğim. Ama çok güzel gözüküyor dışarıdan, diğer fakülteleri ezmiş biraz

Harçlar 5-9 Eylül arkadaşlar aklınızda bulunsun şimdiden, unutan oluyor sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 24 Ağustos 2011; 23:45:27 >
  • Elektrik - Elektronik fakültesi altına bir Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği rica ediyorum
  • quote:

İlerideki A blok değil mi
    Davutpaşa'ya gittim bizim fakülteyi gördüm amerikan hapishanelerine benzemiş, koridorlar çok dar, karışık. Yıldız'ın samimi ortamını, tonozun saman çayını, kedilerini özleyeceğim. Ama çok güzel gözüküyor dışarıdan, diğer fakülteleri ezmiş biraz

Harçlar 5-9 Eylül arkadaşlar aklınızda bulunsun şimdiden, unutan oluyor sonra.

harçlar nereye yatırılıcak?
  • quote:

İlerideki A blok değil mi

Değil hocam, dikkat edersen resimde beyaz boyalı çardak gibi bir şey var. Orası AB Ofisi'nin önündeydi. :)
  • merhaba arkadaşlar, ben geçen sene BÖTE ye kaydoldum(beni de ekleyebilirsiniz ) ancak hemen hemen hiç derse girmedim. ingilizce hariç bütün dersler F0. geçen sene 2. dönem katkı payını yatırmamıştım.bu sene devam edebilmek için bu borcu ödemem gerekiyor mu?
  • Evet hocam sanırım dediğin gibi :)

@Storm Spirit
    İş bankasına yatırılacak, okul numaranı söylemen yeterli başka bir şeye ihtiyacın yok.Harç miktarları da ana sayfada açıklanır.

@strategen
    İyiymişsin hocam sende :d
    Harç yatırmaya gidip numranı söylediğinde borcun var mı yok mu belli olur. Sen tam bilgi için yıldız sks ile görüş.
  • geçen yılın muafiyet sorularını nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

geçen yılın muafiyet sorularını nerden bulabilirim?

fotokopicilerde vardır istanbuldaysan. sanırım sınavdan bir süre önce yabancı diller bölümünün sayfasından da örnek sorular yayınlanıyor. o da olmasa internette paylaşan oluyor kesin sınava yakın arayan çok olunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

geçen yılın muafiyet sorularını nerden bulabilirim?

fotokopicilerde vardır istanbuldaysan. sanırım sınavdan bir süre önce yabancı diller bölümünün sayfasından da örnek sorular yayınlanıyor. o da olmasa internette paylaşan oluyor kesin sınava yakın arayan çok olunca.

arıyorum ama bulamadım bulan olursa paylaşsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

inşaat kazananların merak ettiklerini cevaplayabilirim.

hazırlık okudun mu?okuduysan faydalı oldu mu?başka tavsiyelerin varsa hepsini paylaşabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.