Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üç dört sene daha direnselerdi yaa davutpaşa çok uzak bana ölücem yollarda,
    bu arada uyarı puanı almışım ben siliniyomu yoksa ömür boyu taşıycakmıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

üç dört sene daha direnselerdi yaa davutpaşa çok uzak bana ölücem yollarda,
    bu arada uyarı puanı almışım ben siliniyomu yoksa ömür boyu taşıycakmıyım

Belli bir süre sonra uyarı puanın 0lanır

Bu arada nerede oturuyordun sen ?
  • @Shady Mecidiyeköy'den Davutpaşa'ya gittiğinde trafik durumu neydi yani sıkışık trafikte mi 25 dakika sürdü yoksa rahat akarken mi 25 dakika sürdü
  • Davutpaşada korkacak bişey yok, koca orman gidin piknik yapın
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

@Shady Mecidiyeköy'den Davutpaşa'ya gittiğinde trafik durumu neydi yani sıkışık trafikte mi 25 dakika sürdü yoksa rahat akarken mi 25 dakika sürdü

Trafik akıcıydı...Durak sayısıda az olunca 25dk'da gitti...Normalde aynı trafikte 75 ile daha fazla süre harcarsın yollarda...

@BEETHOVEN DH olarak bir gün piknik yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 26 Ağustos 2008; 13:05:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

@Shady Mecidiyeköy'den Davutpaşa'ya gittiğinde trafik durumu neydi yani sıkışık trafikte mi 25 dakika sürdü yoksa rahat akarken mi 25 dakika sürdü

Trafik akıcıydı...Durak sayısıda az olunca 25dk'da gitti...Normalde aynı trafikte 75 ile daha fazla süre harcarsın yollarda...

@BEETHOVEN DH olarak bir gün piknik yaparız

piknik olayı iyi olur aslında zaten bu sene hazırlık okuyanlar davutpaşa da oalcak biz zaten hep davutpaşadayız kaynaşmış tanışmış oluruz

• davutpaşa iğrenç diyolar ytünün bi cazibesi kalmıyacak diyolar doğrumu istambulla alakası kalmıyomuş doğrumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: godfather09

davutpaşa iğrenç diyolar ytünün bi cazibesi kalmıyacak diyolar doğrumu istambulla alakası kalmıyomuş doğrumu?

İstanbulla bir alakası mı kalmıyor ?...Yuh Topkapıyı İstanbul dışı yapmışlar Hani Küçükçekmecede falan olsa tamam diyeceğimde Topkapı'da kampüs...

Ekleme:Onu diyen adam bence İstanbul'u sadece ŞİŞLİ-BEŞİKTAŞ sanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 26 Ağustos 2008; 18:42:45 >

• beşiktaş kampüsü yıldızla bütünleşmiş artık boşaltmaları çok üzücü bişey, bu arada az önce öğerndim mimarlık fakültesi bütün derslerini kendi bünyesinde veriyomuş iki kampüs gel git olayı yokmuş biz insan değilmiyiz yaa nedir bu özel muamelenin sebebi
  • ya arkadaslar elınde son iki sene hazırlık gecme sınavı sorusu olan varsa yayınalayabilir mi ben uzakta oldugum ıcın beşktaştaki fotokopicilerden temin etmem zor oldukça ..
  • quote:

beşiktaş kampüsü yıldızla bütünleşmiş artık boşaltmaları çok üzücü bişey, bu arada az önce öğerndim mimarlık fakültesi bütün derslerini kendi bünyesinde veriyomuş iki kampüs gel git olayı yokmuş biz insan değilmiyiz yaa nedir bu özel muamelenin sebebi

Yıldız'ı neden boşaltmaya çalıştıklarını bende bilmiyorum ancak Sabancı'ya kira ödendiğini duymuştum artık ne kadar doğru bilmiyorum...

Ancak Mimarlıkta böyle bir uygulama olması beni üzdü açıkçası...
  • Okulun adı Davutpaşa üniversitesi olacak yakında ,
  • quote:

• bende bu sene makina mühendislini kazandım 16.610 338 le

okmeydanında düzgün bi yurtta kalıcam zar zor buldum seneyede ev inşallah..

ben hazırlık okicam kesinnikle hem istanbulu öğrenmek adına hemde biraz dinleniriz..

yanlız bana kur sınavıyla ilgili bilgi lazım kur sınavının seviyesi nasıl oluyor onun örneğini nasıl bulurum yardımcı olurmusunuz???

bide mecidiyeköyden davutpaşaya 75c de gidiyomuş sanırsam ama mertere falan giriomuş ordan gidiomuş :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BydR

bende bu sene makina mühendislini kazandım 16.610 338 le

okmeydanında düzgün bi yurtta kalıcam zar zor buldum seneyede ev inşallah..

ben hazırlık okicam kesinnikle hem istanbulu öğrenmek adına hemde biraz dinleniriz..

yanlız bana kur sınavıyla ilgili bilgi lazım kur sınavının seviyesi nasıl oluyor onun örneğini nasıl bulurum yardımcı olurmusunuz???

bide mecidiyeköyden davutpaşaya 75c de gidiyomuş sanırsam ama mertere falan giriomuş ordan gidiomuş :D:D

Hayırlı olsun hocam

500es ile gidersen senin için daha rahat olur...Durak sayısı çok daha az...Yolda vakit kaybetmezsin...

• evet evet öyle yapıcam zatende ya şu kur sınavının seviyesini falan bilen yokmu ya elinde örneği olan falan ?
  • Arkadaşlar bu Yıldız'ın yurdu nasıldır nerededir ve başvursak çıkma ihtimali nedir bilgisi olan bi yardımcı olabilir açıkta kalıcaz İstanbul'da
  • quote:

Arkadaşlar bu Yıldız'ın yurdu nasıldır nerededir ve başvursak çıkma ihtimali nedir bilgisi olan bi yardımcı olabilir açıkta kalıcaz İstanbul'da

Google Maps ten yurdun yerini buldum ordan davutpaşaya gitmek için ders saatinden bi 2,5-3 saat önce çıkmak gerekir herhalde servis falan var diyorlar ama bilmiyorum var mı bilgisi olan
  • nerde yurdun yeri
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.