Şimdi Ara

Donanımhaber Xbox Zombileri (Black Ops II)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Donanımhaber Xbox Zombileri (Black Ops II)

Call of Duty'yi bilmeden eleştiren çok fazla insan var.Black Ops 2'nin zombi modu neredeyse ayrı bir oyun kadar detaylı birbirine bağlı o kadar olay keşfedilecek o kadar çok Easter Egg var ki sadece Zombi modu ile yatıp kalkabiliyorsunuz.Zombi modu üzerinde çok yoğun bir emek harcanıyor belkide oyunun en çok kafa yorulan modu diyebiliriz hem oynayan hemde yapımcılar adına.

Bu zamana kadarki tüm zombi modu detayları,hikaye sıralaması,karakterler vs gibi bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

http://callofduty.wikia.com/wiki/Zombies_(mode)

Aslında BOPS2'de Zombi modundan uzaklaşmıştım ama Buried'ı çok beğendim ve ilk Black Ops gibi yine Zombiye sardım forumda bir konu açayım dedim belki ileride Easter Egg'leri tamamlayabiliriz beraber.Zombinin hikayesi ve teorileri hakkında da konuşacak bir sürü olay var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 8 Ağustos 2013; 0:39:40 >

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• İlk mesajı daha sonra detaylandıracağım,

Dediğim gibi Black Ops 2'nin zombi modu benim için hayal kırıklığı olarak başladı Tranzit'i beğenmedim sonra uzun zaman ayrı kalınca Mob of the Dead falan bana çok fazla ayrıntılı geldi ta ki Buried'a kadar.Nedendir bilmem Buried'da Black Ops 1'in zombi modunun tadını aldım.Haritanın biraz olsun Kino'yu andırmasından dolayıda olabilir bilemiyorum.

Buried'ı harita yapısı olarak iyice çözdüm ama BOPS2'nin zombi moduna genel olarak yabancıyım easter egg tamamlamak falanda zor oluyor haliyle Buried'ı sevenler varsa bir ara beraber denemeler yapabiliriz.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Belki bu konuyla Xbox bölümüne biraz hayat gelir.

• Malugiller ekleyin mob of the dead var oynariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

without hope, without witness, without reward
  • Bana öğretebilirseniz eğer buried oynayabilirim sizinle beraber. BO 1'de klübe gibi bir evde oynadığımız vardı, o bölüme bayılıyordum yahu. Umarım onun gibi bir şeydir.
  • On numara bir konu olmuş. Ne zamandır zombi için türk oyuncu arıyordum iyi oldu. Tüm haritalar mevcut, mob of the dead'i çok iyi biliyorum sadece buried'te biraz acemiyim oynamaya pek fırsat bulamadım. Oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.
    GT : marshallahilter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

20. roundda işim çıkınca salmak zorunda kaldım fakat çok şanslı bir oyundu.Oyunun başında doğduğumuz yerde 2000 puan yapıp duvardan LSAT'ı alabildim düşmeden ilk random'da Ray Gun Mark II çıktı perkleri dizince 16.rounda kadar ölmeden rahat gittim 16'da hayalet kadının geldiği yerden labirente oradan da Pack a Punch'a girdim 2 silahı geliştirdim ölmeden geri döndüm çok rahat dayanacaktım ki 20 de çıkmam gerekti fakat gerçekten Buried'da bir taktik oluşturmak mümkün çıkmasam 25'i rahat görürdü ekipman ve oyun düzeni.

Masaüstü; PCPartPicker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rIDE -- 29 Ağustos 2013; 1:45:01 >

Arkadaşlarla 23 24 falan yapıyoruz buriedde

Masaüstü; PCPartPicker
  • origin oynuyorum nefis

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Belki bu konuyla Xbox bölümüne biraz hayat gelir.

inşallah be abi inşallah

Not: Silah Kırmızı renkteydi. yeşil ışın atıyodu.

cevaplarınız için teşekkürler.

Edit : Başka Map Yok.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.