Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 6'yı çalıştırabilecek mini Gaming PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of Duty: Black Ops 6'yı çalıştırabilecek ve Türkiye'de satılan mini Gaming PC öneriniz var mı?

• Mini PC lerde genellikle ekran kartı işlemci üzerine entegre olarak gelir. Bu yüzden işlemcileri nispeten güçlü ama grafik işlerinde yetersiz kalır. Yani daha çok ofis amaçlı kullanmaya müsait. Tabi eski oyunları low ayarda oynatabilir. Ama güncel oyunlarda kasmadan donmadan geçilmez.

Peki mini itx kasa ve sistemlere baktınız mı. Litre bazında 20 litreyi geçmeden her oyunu çatır çatır oynatabilecek sistem dizebilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

şu anda mini itx kasa kullanıyorum, amacım ondan da küçük olsun taşımak gerektiğinde falan kolay olsun

mesela Asus NUC veya ZOTAC Zbox Magnus EN75060TC var performans mini pc ama onları da Türkiye'de bulamıyorum.

bu tarz performans mini pc var mı Türkiye'de satılan?

https://www.asus.com/displays-desktops/nucs/nuc-kits/asus-nuc-15-performance//

https://www.tweaktown.com/news/105350/zotac-has-created-the-worlds-smallest-geforce-rtx-5060-ti-16gb-pc/index.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• mMylo kullanıcısına yanıt

Şuana kadar ben de görmedim hocam. Muhtemelen TR'de yoktur. Zaten mini itx sistem bileşenlerini bile firmalar piyasası yok diye getirmiyorlar. Bu tip çok çok dar kesime hitap eden ürünleri getirmezler diye düşünüyorum.

Hali hazırda iş yerimde Deepcool ch170 kullanıyorum. Bir tane de Asrock Deskmini x300W var. Ofis işlemleri için gayet uygunlar.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.