Call of Duty: Black Ops 6'yı çalıştırabilecek mini Gaming PC
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mini PC lerde genellikle ekran kartı işlemci üzerine entegre olarak gelir. Bu yüzden işlemcileri nispeten güçlü ama grafik işlerinde yetersiz kalır. Yani daha çok ofis amaçlı kullanmaya müsait. Tabi eski oyunları low ayarda oynatabilir. Ama güncel oyunlarda kasmadan donmadan geçilmez.
Peki mini itx kasa ve sistemlere baktınız mı. Litre bazında 20 litreyi geçmeden her oyunu çatır çatır oynatabilecek sistem dizebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şu anda mini itx kasa kullanıyorum, amacım ondan da küçük olsun taşımak gerektiğinde falan kolay olsun
mesela Asus NUC veya ZOTAC Zbox Magnus EN75060TC var performans mini pc ama onları da Türkiye'de bulamıyorum.
bu tarz performans mini pc var mı Türkiye'de satılan?
https://www.asus.com/displays-desktops/nucs/nuc-kits/asus-nuc-15-performance//
Şuana kadar ben de görmedim hocam. Muhtemelen TR'de yoktur. Zaten mini itx sistem bileşenlerini bile firmalar piyasası yok diye getirmiyorlar. Bu tip çok çok dar kesime hitap eden ürünleri getirmezler diye düşünüyorum.
Hali hazırda iş yerimde Deepcool ch170 kullanıyorum. Bir tane de Asrock Deskmini x300W var. Ofis işlemleri için gayet uygunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı