Şimdi Ara

DonanımHaber Topluluğu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DonanımHaber forumu gün geçtikçe küçülüyor ve bizler bunu sadece izliyoruz.Bunun için bir şey yapmalıyız!
    DonanımHaber adında bulunan "Donanım" kelimesi bu forumda çok küçük bir yere sahip,forumun temel amacının bu kadar küçük bir yere sahip olması beni üzüyor.Elbette donanım dışında konular olacak ama donanıma da gereken değer verilmeli.
    Forumda insanlar gereksiz nedenlerden dolayı kavga ediyor,tartışıyor.Buna en basit örnek Intel vs AMD.Bir ürün için birbirlerimizin kalbini kırıyoruz,buna ne gerek var?Sadece insanlara yardım edelim,tartışmalarımızı kibarca yapalım.
    Forum yöneticilerine saygı duyuyorum ancak denetimleri yetersiz buluyorum.Forumun huzuru için denetimler artmalı,insanlar uyarılmalı.
    Hadi,hep birlikte davranışlarımızı gözden geçirelim.Bu forumu eski hâline çevirelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Forumun isminden ziyade sizin bahsettiğiniz diğer hususlar daha önemli bu saatten sonra düzelmez artık. Zaten bir 5 sene sonra burda in cin top oynayacak bu süre uzaltılabilirdi ama geç kalındı.
    Tıpkı Küresel ısınma gibi bu forumunda çoktan suyu çıktı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım haberde donanımsız adamlar olunca donanım adda kalıyor malesef.
    Mesela ben trans konusunda çok donanımlı birisiyim ama yeteneğimi keşfedebilen yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH ASOSYALLER KULÜBÜ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.