Şimdi Ara

Donanımhaber Forumda Kapatılabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde shiftdelete'nin forum kısmı kapandı.Sebebi ise bir üyenin Göksel'in hoşuna giden bir klibini YouTube üzerinden embed kodu vererek paylaşmasıydı.Sonrasında Müyap bu videoyu görüp uyarı konulu e-posta atıyor yöneticilere.Yöneticilerde bu e-postayı okuyup 15 dakika içinde o üyenin mesajını sildi.Ama müyap bununla yetinmeyip forumun hosting şirketine uyarı gönderip forumun fişini çektirmiş.Shifdelete kararın iptal ettirildiğini söylüyor ama forum hala kapalı.

Şimdi benim soruma gelecek olursak.Böyle bir şey Donanımhaber'in başına gelebilir mi ?

• Dh kim ki ?

Sanki bana milyon dolarlik sirketten bahsediyoruz. DH yi kapatmak 10 sniye surmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜ-YAP ne ki anlamadım ben ya benim siteyede öyle birşey gelmesin mazallah
  • Citizen'in fişini çeksek yeterli.
  • Kapanmasın la DH
  • Orayı yıkarlar
  • Forum açık ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu aktif olmuyor DH bitmiş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olmaz.. DH işini bilir..
  • Müyap'a konu dışı çıkarma yapsa gerekli ibreti alırlar zaten.Üsütüne sos olarak kangal da alırız,iş biter.
  • Bu MÜ-YAP felan ne oluyor ? Üyenin biri Youtube videosu paylaştı diye mi kapanmış.Şunu bizim anlayacağımız dilde birisi anlatabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

MÜ-YAP ne ki anlamadım ben ya benim siteyede öyle birşey gelmesin mazallah

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Bu MÜ-YAP felan ne oluyor ? Üyenin biri Youtube videosu paylaştı diye mi kapanmış.Şunu bizim anlayacağımız dilde birisi anlatabilir mi acaba ?

Müzik yapımcılar derneği.Sitenizde bu derneğe üye sanatçılardan herhangi birisinin şarkısı veya filmi varsa.Başınıza dert aldınız geçmiş olsun.İşin en acayip yanı o klibi Müyap yüklemiş, youtube'ye.Derneğe üye sanatçıların kliplerini bir tek o hesap paylaşabiliyor.Ama nedense istese videolara embed kodu vermeyi kapatıp sadece youtube'de izlenir hale getirme imkanları varken bunu yapmıyorlarda milleti uğraştırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 27 Haziran 2012; 15:31:18 >

• bende açık
  • forum açık??
  • Müyapın youtube hesabına bakarsanız binlerce video var oradaki üyelerden biri sadece bir tanesini paylaşmış bakın başka hesaptan değil müyapın upload ettiği videoyu paylaşmış. Yani izleyince oranın izlenme sayısı artacak madem istemiyorsun ayarlardan embedi kapatırsın izlemek isteyen tıklar gider youtube'dan izlerdi ama kendileri suçlu olmalarına rağmen saçma saçma iş yapıyorlar. Zaten neden bunları yaptığını aşağıdaki zorla imzalatmaya çalıştıkları taahhütnameden anlayacaksınız.

quote:

TAAHHÜTNAMEDİR.

•http://forum.shiftdelete.net başta olmak üzere bizzat tarafıma ait ve/veya işletmecisi ve yöneticisi bulunduğum şirkete ait internet sitelerinde; MÜ-YAP Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği’nin koruması altında bulunan yerli ve yabancı repertuara, gerek Mp3 formatında olsun gerek video klip formatında veya ileride ortaya çıkacak herhangi bir formatta hiçbir şekilde yer verilmeyeceğini,

•http://forum.shiftdelete.net başta olmak üzere bizzat tarafıma ait ve/veya işletmecisi ve yöneticisi bulunduğum şirkete ait internet sitelerinde; MÜ-YAP Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği’nin koruması altında bulunan yerli ve yabancı repertuarın, onlıne olarak ve/veya internet radyosu şeklinde yayınının yapılmayacağını,

•http://forum.shiftdelete.net başta olmak üzere bizzat tarafıma ait ve/veya işletmecisi ve yöneticisi bulunduğum şirkete ait internet sitelerinde; “Sitemizde bulunan tüm yerli ve yabancı mp3 ve klipler MÜ-YAP Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği’nin isteği ile kaldırılmıştır.” Şeklindeki yazıya ana sayfada büyük puntolar ile bir ay boyunca yer verileceğini ve MÜ-YAP Meslek Birliğinin daha sonra mp3 ve diğer tür dijital müziksel icra, klip ve ses tespitleri için lisans vereceği web siteleri ile ilgili link ve haberlere ana sayfada 3×3 cm ebadında bir hafta boyunca yer verileceğini,

•İçeriğinde MÜ-YAP Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği’nin repertuarına kullanım bedeli ödenmeksizin yer veren ve MÜ-YAP Meslek Birliğine üye fonogram yapımcılarının haklarını ihlal ettiği tarafımdan öğrenilen tüm internet sitelerinin isimleri MÜ-YAP’a bildirileceğini,

•Bundan sonrasında da sahibi bulunacağım tüm sitelerin isimleri ile ayrıntılı bilgilerini MÜ-YAP Meslek Birliğine bildireceğimi,

•http://forum.shiftdelete.net başta olmak üzere bizzat tarafıma ait ve/veya işletmecisi ve yöneticisi bulunduğum şirkete ait Internet sitelerinde herhangi bir mp3 sitesi tanıtımı yapmayacağımı, bu sitelere link vermeyeceğimi, kendi sitemden bu sitelere erişim imkanı vermeyeceğimi,

•http://forum.shiftdelete.net başta olmak üzere bizzat tarafıma ait ve/veya işletmecisi ve yöneticisi bulunduğum şirkete ait internet sitelerinde var olan / olacak forum platformlarında mp3 ve diğer formatlarda müzik iletimi, bireysel ve kurumsal bilgisayarlarda bulunan dosyalardakiler de dahil olmak üzere paylaşımı ve erişimine imkan ve izin vermeyeceğimi, bu tür yasa dışı erişim, paylaşım ve kullanımların görüldüğünde veya MÜ-YAP tarafından tarafıma bildirildiğinde derhal engelleyeceğimi,

gayri kabili rücu olarak baştan kabul, beyan ve taahhüt ettiğimi, aynı taahhütlerim ile birlikte söz konusu siteye erişimin yeniden sağlanması talebimi içeren bir dilekçemi İstanbul 24. Sulh Ceza Mahkemesi’nin 19/04/2012 Tarih ve 2012/461 D.İş Sayılı dosyasına bir dilekçe ile sunacağımı, bu taahhütlerime uymadığım takdirde ise MÜ-YAP Meslek Birliğinin hakkımda şikayet başvurusunda bulunabileceğini ve tazminat davası açabileceğini, yukarıdaki hususlara uymadığım takdirde 100.000.-USD cezai şartı itirazsız gayri kabili rucü olarak ve ana edimlerime ek olarak ödeyeceğimi şimdiden kabul ettiğimi bildirir, vermiş olduğum taahhütlere uymadığım takdirde yasal sorumluluğu şimdiden kabul ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

quote:

Bu MÜ-YAP felan ne oluyor ? Üyenin biri Youtube videosu paylaştı diye mi kapanmış.Şunu bizim anlayacağımız dilde birisi anlatabilir mi acaba ?

Müzik yapımcılar derneği.Sitenizde bu derneğe üye sanatçılardan herhangi birisinin şarkısı veya filmi varsa.Başınıza dert aldınız geçmiş olsun.İşin en acayip yanı o klibi Müyap yüklemiş, youtube'ye.Derneğe üye sanatçıların kliplerini bir tek o hesap paylaşabiliyor.Ama nedense istese videolara embed kodu vermeyi kapatıp sadece youtube'de izlenir hale getirme imkanları varken bunu yapmıyorlarda milleti uğraştırıyorlar.

muyapın youtube'a koyduğu videoyu sitemizde paylaşsakdamı sorun oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Audaz

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

quote:

muyapın youtube'a koyduğu videoyu sitemizde paylaşsakdamı sorun oluyor ?

İşte shiftdelete'nin başına gelen olayda o.Video klip müyap hesabında yüklüymüş.

• Hadi beyler hep beraber Müyap'tan videolar paylaşıyoruz
  • Yoo forum açık
  • Müyap atağa geçti,, Mağazaları dolaşıyor ve patır patır tutanak tutup cezaları kesiyorlar. Yani sırf sanal alem değil sokaktada müyap avukatları ve müyap ajanları kol gezmekte. Mağaza sahibiyseniz aman dikkatli olun. Mağazaya ilk girişlerinde video kaydı alıp delil topluyorlar sonrada tutanak tutuluyor ceza kesiliyor.
  • DH bu konuda tedbirli, yıllardan beri hiç böyle bir problem yaşamadı. İnşaAllah da yaşamaz.

Ama bu Mü-Yap denen dernek, kendileri gibi bi avukat bulmuşlar, yanlış uygulamalar yaparak Türkiye'de ki köklü sitelere kök söktürmeye kalkmış.. Yaptıkları yanlış..

SDN'yi takip etmem ama büyük ayıp yapmışlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.