Şimdi Ara

Donanım Haber Yalnızlar Kıraathanesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler.Aklıma bir fikir geldi ve sizlerle paylaşmak istedim.Belki çok saçma belki mantıklı gelicek.Aramızda benim gibi kendini yalnız hisseden,terkedilmiş veya yakınında dost bulamayan,bir dostluk kazanmak istiyen dertleşmek istiyen insanlar var.Ne dersiniz illaki bu koca sitede birbirimize dertleşebiliceğimiz dostluklar kazanabiliriz.Yaş vs gibi faktörleri önemli bulan varsa ona görede belki bir gruplaşma olur.Ne dersiniz çokmu saçma oldu

• Talep olursa neden olmasın ben seve seve burdayımm .
  • Benim de ihtiyacım var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence öyle bi yere ihtiyac var forumda şöyle herkezin rahat konuşucağı uzaklaştırma olmadan falan bireye hakaret olmadan küfür edebilceği içini dökebilceği tam bi kavhe ortamı gibi girerkende o bölüme çayla girilmesi falan on numara olur
  • Fena olmaz yani
  • süper olur bence benim dertleşmek istediğim konularım var. ben anlatmaya başlıyayım mı?
  • iyi olur iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donanım Haber Adminleri
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hoşuma gtti çıkarcı şerefsizlerle takilicağima sanal arkadaş tercİh ederim güzel fikir.

• kimse yok mu beyler
  • Bende burda takılayım konu dışından banlandık.:) Allah'a şükür yalnız değilim ailem yanımda ama gönül işleri bakımından yalnızım :)
  • bende buralardayım
  • bnce cok guzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferhat00 -- 29 Haziran 2012; 1:48:19 >
  • Çok iyi olur
  • ben bu işi bozarım yalnız olmayanlar katılamayacak mı
  • Konu kimin aklına geldiyse öncelikle herkes adına teşekkür ederim. Mükemmel olur dertleşiriz, muhabbet ederiz zaman geçer.
  • Artık bende yalnız olduğuma göre girebilirim :) cek ordan tavşan kanı 3 şekerli bi çay :))

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirli1713

Artık bende yalnız olduğuma göre girebilirim :) cek ordan tavşan kanı 3 şekerli bi çay :))

hocam bende bir kivili oralet alayım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.