Şimdi Ara

Dominos Paketos ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paketos yiyen birisi var mı ? Patates ve tavuk miktari nedir ? Ben normalde 1.5 büyük pizza yiyorum sonda kalan 4-5 dilim hep fazla geliyor Ben bile doyarmıyım ?

• KFC 30'LU kovasını tek başıma yiyebiliyorum.Beni doyurur mu dersiniz ? [Not: obez değilim Boy:170, Kilo:65 :)]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

KFC 30'LU kovasını tek başıma yiyebiliyorum.Beni doyurur mu dersiniz ? [Not: obez değilim Boy:170, Kilo:65 :)]

tek başına yiyemezsin bile
  • Ben 2 Orta Boy pizza yiyen biriyim. Geçen söyledim Paketos'un Orta Boy olanından. Öncelikle her pizzada olmuyor ben Favourite 3 almıştım sanırım berbat ötesiydi tadı. Africano en iyisi bence. Eviniz uzaksa Dominosa önermem çünkü kutunun içinde patatesler ve tavuklar buz gibi oluyor gelene kadar öyle folyoya sarma falan yok. Ama Tavuk ve Patates yeterliydi. Zaten elma dilim kocaman patatesleri var Kutunun 2 tarafında şişiriyor. Tavuğu lezzetsiz. Ama bol bol var. Tavsiyem ekstra meksika sos isteyin. Yoksa gitmiyor tavuklar falan. Ama Siz sanırım büyük boyundan söyleyeceksiniz doyarsınız kesin.

200 gr mıydı neydi her birinden bu arada
  • quote:

KFC 30'LU kovasını tek başıma yiyebiliyorum.Beni doyurur mu dersiniz ? [Not: obez değilim Boy:170, Kilo:65 :)]

Ne yaptın yahu 21 tane yiyebiliyorum.Bu sınırsız pizza menülerinde limitin ne merak ettim

Bu arada cevaplar için teşekkür ettim sanırım bir karara vardık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 19 Ekim 2010; 20:08:56 >
  • quote:

tipik liseli boy ve kilosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: levot

quote:

Evet üniversitede 2metre 30 santim olcam malum üniversite boyu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos Bedava Sufle Koşun
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Evet üniversitede 2metre 30 santim olcam malum üniversite boyu :)

Böyle yazıya böyle cevap.

• quote:

quote:

genellemeye bak allahım ya
    bu ülkenin %60 ı liseli o zmn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.