Şimdi Ara

Dolmuscuyla birbirimize girdik.. Olanoldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kisaca olayi anlatayim maganda felan değilim ama artik canima tak etti, yaşım 21 ve karsimdaki insan belledigim kisi ise 50 yaşında babamla yasit..

    Donel kavsaga girdim ve dönüyorum, birden kafami saga cevirmemle uzerime uzerime hiz kesmeden gelen bir insan evladı(hakaret oldu size simdi) geliyordu. Panikledim gaza asildim zaten yavas donuyorken arac ivmelenerek one atti kendini ve arkadan kut!? Diye ses geldi.. Dedim aha gitti arka ve araci direk saga çekip dortluleri yaktim... Bu insan evladi durmayip hic hiz kesmeden basti gitti (100mt ileride senin durağın var bulamicam mi seni sanki!?)..

    İndim arkaya baktim sis fari catlamis onun cevresinde cizik oluşmuş (fiestanin sis farı oldugu kisim one dogru cikintili orayi surtmus ve sis fari catlamis belli olmuyor o kadar) dursa gene eyvallah hadi neyse uzatmaya gerek yok dicektim ama gidince benimde sinirlerim tepeme çıktı ve duraga doğru gitmeye basladim !

    Tahmin ettiğim gibi içerideydi aracının, kapisina tiklattim aşağı indi olayı anlattim kurallardan bahsettim(dönel kavşakta isaret bile vardi), tehditler savurarak üzerime yurumeye başladı!? Benim kac yıllık ehliyetim varmista o çocukluğundan beri soformuste felan filan!? Bende patladim ehliyet surmuyor araci insanlığından nasibini alamamissin 100 yıllık sofor olsan neye yarar demeye filan sonra bu insan dedigimiz kisi araca geri bir hicimla döndü o ara etraftaki şoförler araya girdi büyük ihtimal sopa gibi birşey alicakti.

    Polisi cagiracaktim o ara bu insan dediğimiz bindi aracina gitti beklemedi bile.. Polisi cagirsam o noktadan sonra plakayi alicakti uğraşmicakti bile. 120-130 şehirler arasında hizlarla giden dolmusculardan bahsediyoruz, ışıklarda durmayan dolmusculardan bahsediyoruz.. Bende öyle içimde bir ukte kalarak eve döndüm, o sinirle plaka yi ezberlemiştim ama unuttum bile..

    Bunu anlatmamdaki sebep, icimde kaldi birine açmam gerekiyordu buraya dokdum herşeyi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 22 Mayıs 2017; 9:38:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Geçmiş olsn kardesm,bulasmicaksin bunlara başına bela alırsın.Lanet olsun,adalet yok bu ülkede ve adaleti insan bazen kendi sağlamak istiyor.Cogu zaman elime kalın bir odunu alıp bu dolmuscu ve otobusculere girişip bagirttira-bagirrtira hirpalayasim var ama elden bsey gelmiyor evde bekleyebiliriz ve sorumlu olduğumuz evladımız var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir keresinde küçük bir kaza sonucu trafikte tartıştığım adam sadece sözlü olarak birbirimize laf söylerken, fiziksel hiçbir müdahale olmamasına rağmen belinden silah çıkartmıştı. Erkekliği buraya kadar işte bu insan müsvedtelerinin. Yanımda hamile eşim var üstelik. O günden beri araçtan hiç inmedim ya sabır deyip yoluma devam ederim hep. Eşimin ya da oğlumun hayatı o magandanınkinden ucuz değil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daerohn

    böyle bir durumda, aracın plakasını aldı isen, polis çağırıp tek taraflı tutanak tutup aracıma vurdu kaçtı demen. sonra gidip servise ne varsa değiştirmen. vurup kaçtığı için her halükarda suçlu kendisi.

    Bunu demeye girmiştim. Bir de sanırım polise gidip şikayetçi de olunabiliyor. Vur-kaç olayı neticede. O uğraşsın sonrasında. Bir de dolmuşçu. Elleriyle koydukları gibi bulurlar.
  • Polisi çağırmadığın için baştan sona haksızsın kardeşim içini buraya dökeceğine polise dökecektin
  • Araç kamerası alın arkadaşlar. Forumda tanıtımları mevcut. Hiç muhatap olmadan kanıtınızla birlikte karakolda işinizi halledersiniz. Size bir şey olmasa bile masum birine yardımınız dokunur. 3 aracıma da kamera taktırdım. Her aldığım araca yeni kamera taktırdım hep.



    Bir keresinde önümde kavga oluyordu, magandanın biri dayılanmıştı birine. Neyseki adam bastı gitti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee adamın yaptığı yanına kâr kalmış aferin sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik dolmuşçu / otobüsçü taktiği. Ufak kazalara karıştıklarında bağırıp çağırıp karşıdaki kişiyi korkuturlar. Özellikle sürücü bayan ise bu taktikleri çok işe yarar. Eğer iyi niyetli iseniz kamera + şikayeti, niyeti bozdu iseniz bagajda taşınacak ve aracına bindikten sonra pislik yapan dolmuşçuyu uğurlama maksadı ile aracına dökülecek 1 kutu fren hidrolik yağını tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 22 Mayıs 2017; 20:54:58 >
  • volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Hidrolik yağını nereye dökmemiz gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de değilsin sanırım kavşaktaki her zaman için yol verir
  • Gökko kullanıcısına yanıt
    Dolmuscuyla birbirimize girdik.. Olanoldu..


    Dolmuscuyla birbirimize girdik.. Olanoldu..


    Dolmuscuyla birbirimize girdik.. Olanoldu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 22 Mayıs 2017; 12:38:5 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan3156

    Klasik dolmuşçu / otobüsçü taktiği. Ufak kazalara karıştıklarında bağırıp çağırıp karşıdaki kişiyi korkuturlar. Özellikle sürücü bayan ise bu taktikleri çok işe yarar. Eğer iyi niyetli iseniz kamera + şikayeti, niyeti bozdu iseniz bagajda taşınacak ve aracına bindikten sonra pislik yapan dolmuşçuyu uğurlama maksadı ile aracına dökülecek 1 kutu hidrolik yağını tavsiye ederim.

    fren hidroliği mi direksiyon hidroliği mi?
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Fren...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.