Şimdi Ara

Dolmuşçu teroründen selamlar (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gun eşimle sabah giderken, hem viraj olması hem de bizim olmamız sebebi ile sollama yapılmayacak bir yolda sollama yapmaya çalışan dolmuşçu kardeşimiz, bizim aracımıza çarptı. tutanak tutmak istemedi, yolcularım var diyip akşama goruselim diyip telefonunu verdi ve gitti.

şimdi de, trafik sigortası primim artar diye tutanak tutmaya yanasmıyor, gel sanayiiye yaptırayım diyor. buna da ben yanasmıyorum.

bu yuzden büyük ihtimalle trafik mahkemesine başvuracağım.

olay yerinden ayrılmamak gibi bir şansımız yoktu. gidiş geliş bir yolda oldu olay. resimleri ekliyorum

Dolmuşçu teroründen selamlar (resimli) Dolmuşçu teroründen selamlar (resimli) Dolmuşçu teroründen selamlar (resimli)

• lütfen bu tiplere acımayın.Abi ekmek parası bütün gün direksiyon vs deyip sizi bir şekilde ikna etmesine izin vermeyin.Cebinden 3 kuruş fazla çıksın da ders alsın başkasının arabasına da saygılı olmasını öğrensin .
  • Öncelikle Geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun.Bu minibüsçülerden , otobüsçülerden , taksicilerden daha ne kadar çekecek bu halk ?

Keşke polisi arasaydınız anlaşamıyoruz kavga çıkacak falan deseydiniz .
  • Çok geçmiş olsun, hemen sigortacınızı arayıp fikir alsaydınız, olay yerinden ayrılınca ekipler tutanak tutmuyor, ve sigorta da tutanak yok diye sıkıntı çıkarıyordu bildiğim kadarıyla. Canınız çok sıkılmadan halledersiniz umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimlerde görüldüğü üzere, dolmuşçu sollamaya çıktı. resimlerde gözükmüyor ama hemen arkam keskin bir viraj. eğer sollamaya çıkabilseydi, bambaşka masum bir araç ile kafa kafaya girecekti. belki de allah korudu. belki de 3. resimdeki kızı ezip geçecekti. kim bilir. olayı trafik mahkemesinde çözeceğiz gibi gözüküyor.
  • Geçmiş olsun.
    Bu hattın alayı böyle. Hertürlü pislik bulabilirsiniz.
    Topkapı çevresinde kedi olurlar seyrantepeye girdiklerinde it olurlar.

Elinizden gelen ne varsa yapın bırakmayın işin sonunu ki bu seyrantepe-topkapı şöförleri adama dönsün biraz gerçi oda zor ya.

Yolda gidersiniz önüne kırarlar, en soldan en sağa geçerler, iki şeritli akan yolda bir anda durup yolcu alabilirler. Bi gün birisini petrol ofisinin orda geberticektik, bide siz tek olabilirsiniz hertürlü toplanıp gelirler dikkatli olun. Tekrar geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sigorta primi yükselmesi de olmasa vura vura gezecekler zaten. Böyle caydırıcı önlemlerin artması gerekli özellikle şirket araçlarının büyük çoğunluğu değer kaybıymış hasar kaydıymış hiçbişey umurlarında olmadan dolaşıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. Nerde çakal, serseri, it kopuk varsa ya dolmuşçu ya taksici olmuş. Kurala uyanını görsem inip tebrik edicem yeminle.
  • Kendi istediginiz yerde yaptirmaya yanasmazsa mahkemeye gidersiniz. Araba zaten chevrolet sisik tramer aleyhinize isler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun her seyden once dikkatli olun bu heriflerin sagi sogu belli olmaz. Yuz yuze gorusmede aniden saldirir. Her duruma hazir olun

• açıkçası tramer bilgisi falan benı pek enterese etmiyor. sonra sanayiide yaptırıp boyasız diye mi satacam aracı? . tramerde kaydı hasarı gözüksün. hasar öncesi resmini de çektim alıcı adama gösteririm ileride. neyse o çıksın kaderimizde.
  • Daha elit bi semte taşın hocam.

Geçmiş olsun.
  • Semt ile alakası yok ki, bu geçtiğim bir yol sadece. Vadi istanbul da da otursan bu yoldan geçeceksin yapacak birşey yok. cendere caddesinden 4. levente giden yol bu.
  • Geçmil olsun. En büyük kazanız bu olsun.
  • Acima sigorta primi ben ticari taksiye cikiyordum hasarsizlik 6. Kademe 1700 TL trafik sigortasi hasar olsa en az 3.000 TL
    Sende acima bir dahaki sene 5000 TL ye sigorta yaptirsinda ggöreyim onu

• Bunların Allah belasını versin, elinden geleni yap acıma bunlara.

• Hocam keşke yolcun varsa indir beni ilgilendirmez deseydiniz.En azından elinizde fotoğraf var biraz uğraş sonucu hallettirirsiniz inşallah.

Arkadaşlar kaza yaptığınızda karşı taraf üzerimde ruhsat yok al telefonumu akşam görüşelim.Ehliyetim üzerimde değil akşam görüşelim.Acil bir yere gidiyorum akşam görüşelim.

Böyle diyen olursa banane kardeşim ara telefonla getirsinler ruhsatını ehliyetini demekten çekinmeyin yoksa mağdur olursunuz.Kaza yaptıysanız fotoğrafları çekin arabaları güvenli bir yere çektikten sonra kişiye kazanın fotoğraflarını çektim istersen gidebilirsin sen gittikten sonra vuran araç kaçtı fotoğraflarını çektim diyerekten polisi arayacağımı unutma diye birde hatırlatma yapın.
  • herkesin işine gücüne gitmeye çalıştıgı bir saatti. ne dolmustakilerin, ne önümüzde arkamızda bekleyen araçların vebalini almak istemedim. bu yuzden akşam görüşmeyi kabul ettim. adama hasar tespit tutanagı doldurursun, ehliyetinin ve ruhsatın fotokopisini senden alırım dedim. ama şu anda "benim ustam var ona götüreyim" demekten başka birşey söylemiyor.
  • Çok geçmiş olsun hocam. Sonuna kadar üzerine gidin, ağızları yanmadığı sürece böyle yapmaya devam edecektir.

Birde genelde minibüsçülerin yaptığı şu sarı renkte göz alan şu sis farı yasak değil mi?
  • Geçmiş olsun, çok büyük hata etmişsiniz tutanak tutmayarak..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.