Şimdi Ara

Dolar = Bitcoin çılgınlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatırlarsanız geçen sene bu zamanlar herkeste bitcoin çılgınlığı başlamıştı, 7'den alıyorlardı 12 oluyordu 12'den alıyorlardı 14 oluyordu 14'ten alıyorlardı 20 oluyordu. Kimse zarar etmez gönül rahatlığıyla girebilirsiniz 100 bin dolar olacak diyorlardı. Sonra ne oldu, bu iddiaların asıl sahipleri 20k'dan çaktı millete, köşesine çekildi. Sonra 6'dan aldılar.

Asıl kar piyasalar ağlarken yapılır bunu unutmayın. Herkes kazanıyorum diyorsa orada durup bir düşüneceksin. Şimdi herkes dolar alıp kazandığını sanıyor.

Şimdi bir de diyorlar ki merkez bankası müdahale etsin dolar düşsün. Merkez bankası enayi mi? Müdahale etsin 10 kuruş düşsün alım fırsatı oluşsun sonra siz yine alıp 30-40 kuruş yükseltin di mi? Dersler alındı merak etmeyin. Artık müdahaleye gerek yok insanlar kendi kendilerine serbest piyasayı para kaybederek öğrensinler.

Dolar çok yakında 4'e geri düşecek. O zaman burada görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıtkı Sıyrılmış -- 23 Mayıs 2018; 12:21:36 >

• Bloklandın
  • okumayın trollüyor
  • Konu sahibine hak veriyorum ve dolar 10 tl yi gormeden reisimizi birakmayacagiz!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman sen bana elindeki dolarları 4.10 dan sat alim 4 lira olunca yine kara geçersin.
  • bitcoin dolarla aynı parametrede değerlendirilmez ama mantığını beğendim.

bitcoin geçen sene tam bugünü 2.320 dolar ile kapattı. 19 binleri gördüğü için ve şuan 8 bin dolar olduğu için evet bitcoin çakıldı.

• Ne alaksi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zart zurt lafa, evirip çevirmeye gerek yok. İçerdekinin paranın dağılımı da çok önemli değil ki. Ülkeye dolar girmesi için bir şey üretmemiz lazım. Üretiyor muyuz? Hayır. O zaman dolar hep artacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doların arttığını sanmış
    Biri şuna Türk lirasının değer kaybettiğini anlatsın
  • Hocam

Sizin mesaj basi paralar dolarlami yoksa TL olarakmi ödeniyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.