Şimdi Ara

dolar alırken tabelada yazan ücret....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dolar alırken tabelada yazan ücret haricinde extra bir ücret talep edilir mi

döviz büroları için soruyorum. Örnek

Tabelada 3,000 satış yazıyorsa. 100 dolar 300 tl olur bunun haricinde extra ücret alınır mı bankalardaki makas olayı buralarda var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen acelem vardı bir arkadaşı götürdüm belli miktar dolar aldı fakat benim hesapladığımdan fazla almışlar benim bildiğim tabeladaki ücret üzerinden çarpıp hesaplanması lazım tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum bu iş nasıl yürür tam anlamadım

100$ verirsen 300₺
    310₺ verirsen 100$

Sanırım böyledir.Ekstra bir şey talp edemezler.3.0 ve 3.1 rakamları hesap kolay olsun diye yazdım.

CPU : INTEL 4790K ---- CPU COOLER : CORSAIR H100i ---- GPU : 2 x MSI GAMING GTX 970 4G SLI ---- MOBO : MSI GAMING 7 ---- RAM : CORSAIR VENGEANCE PRO 2x4GB 1600MHZ CL9 ---- SSD : SAMSUNG EVO 840 120GB ---- HDD : 2 x SEAGATE Barracuda 2TB SAMSUNG 1TB RAID 0 ---- PSU :RM750 750W GOLD ---- KASA : CORSAIR 750D
  • + % 18 kdv ve % 10 komisyon ödersin,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komisyon ve vergi eklenir ona. Bankaya yada döviz bürosuna gidin farketmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aha muğlalı vay hemşerim

örn piyasada 3,00 iken bankada 3,05 satış fiyatı oluyor araştırdığım kadarıyla bir çok bankada bu olay var...
    normelde böyle olması lazım ama bir çakallık dönüyor...
  • Ben döviz bürosunda elimdeki Dolar'ı Lira'ya çevirirken tabelada yazan oran neyse ona göre paramı Lira'ya çevirdim. Tahminimce tabeladaki fiyatlara kendi komisyonlarını, paylarını falan ekliyorlar.

Mesela ben hatırladığım kadarıyla Dolar 2.18 veya 2.20 civarlarındayken (tam hatırlamıyorum) 100 Dolar'ımı Lira'ya çevirmiştim bürodaki tabelada 2.16 gözüküyordu yani elime 216 Lira geçti. Aradaki 4 Lira'yı kendi paylarına aldılar, sanırım böyle işliyor sistem.

Dovizciler alis-satis arasindaki farkdan dolayi kar ediyolar.

Misal alis 2.9 satis 3.0 liradir

Yani sen 100 dolar almak istersen 300 lira verirsin, 100 dolar bozmak istersen onlar sana 290 lira verirler.

Bu alis ile satis arasinda en az fark eminonunde olur.

Eminonunde fark 4 kurusken
    Kadikoyde 20-40 kurus arasi
    Avmlerde ise cok daha fazla.

Haftasonlari ve haftaicleri saat 5 den sonra farklar cok daha fazla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 14 Şubat 2016; 21:37:08 >

• standart bir kar oranı mı var onu bilmek istiyorum banka ortlama 05 06 civarı

biliyorsan döviz bürolarının koydukları karı yaza bilirsin

• Rammstein kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkürler.Bende bir kaç ekleme yapayım bankalardan internet bankacılığı ile döviz alım satımı yaparken hafta içi mesai saatleri içinde yapmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca piyasa dolar satış 2.99 banka ufak bir kar payıda kendileri koyup döviz alım satımı yapmanızı sağlıyorlar döviz bürosuyla uğraşmaktan da bu şekilde al sat yapmak daha makul geldi...

Dolara yatırım yapmak isteyenler için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.40 gün içerisinde ciddi bir yükselişe gireceğini düşünüyorum.Uzun süredir doları araştırıyorum. ve 2.93 seviyesine geldi

40 günlük zaman dilimi içerisinde 3.06 barajını dahi geçebilir....

dolar alırken tabelada yazan ücret....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.