Borsalarda insanların yaklaşık %90' ının kaybettiğini eklemeyi unutmayalım. Tabi ki kalan %10 ise ihya oluyor. Kitap okuyarak o %10' a gireceğini zannedenler ise önce yıllarca güzel kaybedecek bunu da atlamayalım. |
DOLAR 16.46 ASGARİ ÜCRET 258 DOLAR (2. sayfa)

-
-
Dolar çok ucuz yalnız. Yıl başından beri tutuyorlar. Tutulmasa 50leri konuşuyor olurduk. Evet bu tutulmuş hâli. :)
Tutmakta bir yere kadar ama, borç harç bir yerlerden kredi cart curt bulup döviz satarak anca bu kadar oluyor. Elde bir şey kalmayınca nasıl bir patlama olacak göreceğiz Allah'ın izniyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 16 Mayıs 2022; 19:6:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen bunlarla ayda en az 20k gelire ulaştın mi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
270 dolara nasıl calisiyolar anlamıyorum, acliktan olurum yine o paraya çalışmam
Aralık'ta kralsın be oğlum..
-
abd'de, avrupada 13-14 yaşındaki çocukların aylık harçlığı bu para
-
Yazık yahu tl değeri kalmadı
-
Sen kaca calisiyon reis
Bu gidişle 2023 yılına 8 bin ₺ civarında bir asgari ücret ile girecek gibi duruyoruz, boktan arabaların bile milyonlara satılacağı bir döneme adım atacağız gibi duruyor.2023, 2023 diye kudurdukları buymuş komple ülkeyi batırmaktan bahsediyorlarmış. 🤣🤣🤣
eskiden haber çıkardı çindeki işçiler saati 1 dolara çalıştırılıyo diye millet üzülürdü
-
Artik üzülmeye gerek yok cinde asgari ücret 400 dolar oldu artik biz 1 dolara calisiyoh
Bu arada buraya yazacak armut arkadaşlara dolarında enflasyona uğradığını 2015 senesinde ki 300 doların şuan 372$ olduğu gerçeğinide esgeçmesinler. 🤣🤣🤣🤣🤣
herşeyin düzelmesi dünyanın arındırılmasına bağlı Allah c.c. Nuh tufanında ki gibi tez vakitte arındırsın bu dünyayı Amin.
-
Dolar 18 olunca tepki göstermeyen halk
Bu seviyeleri daha önce gördük korkulacak bi durum yok reis bi gece de indirdi yine indirir derler
Büyük Kıyametten önce ne olacak ki tufan falan mı bekliyoruz
bu dünyada ki adaletsizlik batının para birimi ve ekonomik sistemi ile dünyayı sömürmesinden kaynaklı sistemin ekonomik ve siyasal sistemin bütün dünya genelinde çökmesi lazım bunun içinde başa oynayan ve varoluş çabası veren azılı devletlerin yok edilmesi lazım başta
abd, rusya, çin,ingiltere, israil, suud ve avrupa bu düzenin çarkın yıkılması birbirlerine musallat olmaları gerekli
-
Kitap okuyarak kendini geliştirirsin. Düşünce yapin gelişir borsada kazanmak farkli.. İnsanlar birşeyleri hemen istedikleri için başarisiz oluyorlar.
Anlayana o kitaplar çok şey öğretiyor okumak her zaman iyidir.
"yoksul ve orta sinif para için çalişir zenginler parayi çaliştirir"
sevdiğim kitapdan alintidir.
-
Eğer 3. Dünya savaşı diyorsanız yakın zamanda çıkacağını sanmıyorum ama dünya nüfusunu virüsle hastalıkla savaşla vs 500 milyona indirebilirler se öyle bir komplo planlarının olduğu söyleniyor o zaman dünya bu pislik düzenden arınmış olabilir çünkü tek din tek devlet gibi şaçma sapan bir planları var yani savaşacakları devlet veya din olmayacak bu saydıklarım olursa belki
zor ben Allahtan yardım beklemeyi bıraktım
-
herkesin kendi seçimi ben İslam inancının doğrularını benimsiyorum bu dünyanın Melhame-i Kübra gerçekleşmeden düzelmeyeceğine inanıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X