Şimdi Ara

Dolandırıldık SS li (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
6
Favori
11.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş aynı olay benimde başıma geldi. Önce adamlara ulaşmanın bir yolunu bul, telefonu iade etmek istediğini belirt. Biz gelen telefonu geri yolladık, hesap numarası verip para iadesi aldık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hatlar tıkandı.........ve evet hatlar şimdi açıldı soruyu bilene s4 veriyoruz koyunun erkeğine nedenir bilene s4
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

Benim anlamadığım bunların dolandırdığı, milleti kandırdığı aşikar ayrıca o fiyata o telefonun imkansız olduğunu herkes biliyor. Tvlerde radyolarda çıkıp bas bas bağırıyorlar. Devlet neden bunlara müdahale etmiyor. !!!

Mudahale ediliyor aslinda.
    Mesela sahte ilac,zayiflama ilaci vs satanlara yuklu miktar para cezasi geliyor.ama adamlar o kadar cok para kazaniyorlar ki,cezayi odeyip devam ediyorlar ise.hatta bizim farmakoloji hocamiz soylemisti,adamlar her yil cezaya verilecek paralari bile bastan ayirip kenarda bekletiyormus...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

Benim anlamadığım bunların dolandırdığı, milleti kandırdığı aşikar ayrıca o fiyata o telefonun imkansız olduğunu herkes biliyor. Tvlerde radyolarda çıkıp bas bas bağırıyorlar. Devlet neden bunlara müdahale etmiyor. !!!

Mudahale ediliyor aslinda.
    Mesela sahte ilac,zayiflama ilaci vs satanlara yuklu miktar para cezasi geliyor.ama adamlar o kadar cok para kazaniyorlar ki,cezayi odeyip devam ediyorlar ise.hatta bizim farmakoloji hocamiz soylemisti,adamlar her yil cezaya verilecek paralari bile bastan ayirip kenarda bekletiyormus...

Yaptırımı ağır değil o zaman. müeyyidesi para değilde. Reklam yasağı olsa. Yayınlayan Tv ve Radyoda bundan nasibini alırsa hiç kimse yapmaya cesaret edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Computeq

bende gecen dolandirildim ,ama inanin ben hayatimda boyle bi replica gormedim

Dolandırıldık SS li
     Dolandırıldık SS li
     Dolandırıldık SS li
     Dolandırıldık SS li

senın durum nasıl oldu hocam?

• Ayıptır ya
  • İnternet veya telefon alışverişlerinde 1 hafta içerisinde geri iade etmen yasal hakkın.
    Yaşadığın yerde tüketici heyetine git durumu anlat mutlaka çözeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: Computeq

bende gecen dolandirildim ,ama inanin ben hayatimda boyle bi replica gormedim

senın durum nasıl oldu hocam?

ya anlatsam inanmassin ,hani bizim milletin o cok balladigi avrupa varya ben oranin baskentinde yasiyorum ,herneyse oranin zeka fiskirtan polisi inanmadi bunun sahte olduguna hernekadar cabalasamda.. aslinda uzun hikaye ama bosver sonuc olarak 2ci el replica olarak sattim. isin tuhaf yani tallepte baya yuksekti ..
  • Hocam haklısın kötü bi durum ama sakın annenin kalbini kırma..
  • hunharman kullanıcısına yanıt
    şu olaya nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum abi yemin ediyorum
    3 kişiden birini dolandırasım geliyor böyle olunca bugün markette 100 tl para verdim 200 tl para üstü veriyor felan tam mal bu millet
  • Simdi ufak bir dusunce yapalim. Bu itler gunde boyle minumum 50 kisiyi dolandirsa tam 12 bin yapar vergisiz haksiz hukuksuz is. Muhtesem bi para. Bunlara devletimizin gozu kör malesef. Para geri alinamaz ama yanina bi tanidik sivil polis alip,kargoya nereden verildiyse iyi bi takip edip illa ki birseyler cikar ulasilinir.

• annenin suçu döv de aklı başına gelsin

• sen içinden telefon çıktığına şükret bi de bir bardak soğuk su iç havalar baya ısındı
  • Aziz nesin

• Keşke ss koymasaydın kardeş
  • bazı zeka küpü arkadaşlar tüketici mahkemesine git, polise git, şuna git, buna git demiş.
    Ben sana işin aslını söyliyim. Savclığa gidersen direk takipsizlik verilir.
    Çünkü bu bir hukuki ihtilaf, yani hukuk mahkemelerine dava açman gerekli.
    NEDEN Mİ? Çünkü bu bir alışveriş. Dolandırıcılık suçu değil.
    Sen diyceksin ki "işte beni dolandırdılar, şunu gönderiyorum dediler başka bir şey çıktı vs. vs. "
    Diyelimki karşı tarafı buldular , o da savunmasında şöyle diyecek "Hayır efendim, satış için anlaştık, tüm şartları kabul etti, parayı da teslim esnasında ödemeyi kabul etti, ben de kargoya verdim"
    BUDUR !
    İnanmazsan dene...
    Çözümü anlatıyorum. Çözümü maalesef yok.
    Çünkü muhatabın yok, yani karşı taraf fason. öyle bir kişi yok. Öyle bir şirket yok.
    Sadece aklıma şu fikir geliyor, eğer bu adam parasını PTT binasına giderek alıyorsa, ve çok çok tanınmış dünya kadar sabıkası olan bir şahıs ise belki kameralardan teşhis edilebilir.
    Aksi halde bulman imkansız denecek kadar zor.
    Geçmiş olsun ...

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baruter2 -- 11 Haziran 2014; 19:52:13 >

• Aynısı banada oldu falanca radyo soru sordu cevabı bildim S5 198 tl deyince işkillendim.Almak istiyormusunuz satıyoruz deyince film koptu zaten.Hayır dedim kapattım.Geçmiş olsun gülmemek lazım.
  • Hort
  • Bu videodaki çocuk sen misin yoksa?

• Altı kara koyunun kac bacagi vardir

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.