Şimdi Ara

Dolandırıldık SS li (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
6
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korkunçlukarı

tam olarak 240 tl kaybetmemişsindir abi yaa bu kadar üzme kendini git sat o telefonu 40 tl zaten takozuna veririler :D sana giren sadece 200 tl olmuş :D :D

ahahah iyimserlik ... +1
  • En azından dokunmatik telefon sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcanian

En azından dokunmatik telefon sanırım.

en kötü radyosu vardır, sanırım
  • 240 liraya güle güle kullansın kötü telefona benzemiyo
  • Bu çıkmadığına şükret
    http://www.youtube.com/watch?v=JRBA1qJExEc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadarina pes olamaz boyle birsey arkadaslar siz hic mi insanliktan nasibinizi alamadiniz? Adamda kabahat ki bu konuyu acmis ben dolandirildim baskalarida dolandirilmasin diye ama sizin gibi seref ve halsiyet yoksunlari konuyu acan arkadasi dalgaya almis.Yazik tek kelimeyle yazik...
    Suan insanligimdan utandim sizin gibi insanlarla ayni havayi soludugumdan dolayi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

Bunu yapan Seymen FM olamaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof

quote:

Orijinalden alıntı: korkunçlukarı

tam olarak 240 tl kaybetmemişsindir abi yaa bu kadar üzme kendini git sat o telefonu 40 tl zaten takozuna veririler :D sana giren sadece 200 tl olmuş :D :D

ahahah iyimserlik ... +1

poliyannacılık vol:1287685154 :D

• quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

o kazık ona ve yakınlarına büyük bir tecrübe olacaktır.ama herkesin dediği gibi üzme anneni dostum.
    AYRICA SİYAH TELEFONUN MARKASINI SANKİ SAKLAMIŞSIN GİBİ BİR GÖRÜNTÜ VAR
    inandırıcılık adına.

arkasında gold mobile yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

İnsanları anlamakta güçlük çekiyorum. Bu tip cihazların satış bedeli ile üretim bedelini bir baz almak lazım. S4 denilen telefonun üretim maliyeti 400 - 500$ civarı olması lazım. İnsan bir düşünür o fiyatın altına nasıl satılır diye (vergisi, taşeron kârı vs.) ya çakmadır ya da hırsızlama maldır. Yani her türlü bir yararı olmayacak bir şeye para vere vermek aptallıktır.

100kg bal 5TL, %100 çiçek balı halis muhlis yöresinden getirildi.

irtibat: Abbas Dolandırıcılık A.Ş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

Annem tek başına radyo dinlerken telefon kampanyası filan demişler işte soru sormuşlar doğru cevabı veren ilk 20 kişiye galaxy s4 240 tl diye Annemde aramış işte adam anneme orjinal %100 garantili filan demiş annemde en kötü kore malıdır diye getirttirmiş telefon geldi böyle bi dolandırıcılık olmaz java çin malı bi telefon sinirimden ağlıcaktım. Ne yapabiliriz şimdi telefon numarası filan var ama açmıyorlar radyonun ismini bilmiyorum.
     Dolandırıldık SS li

geçen hafta babam fox tv den sipariş vermiş.240 tl yine dokunmatik vs kanmış almış.Hemen ogün aldığı numarayı aradım.-Babam telefon siparişi vrmiş onu almak istiemıyoruz dedim.Ukala bir ses ile babanıza soyleyın ozaman kargoyu geri göndersin almadan.1 hafta sonra kargo geldi almadan geri gönderdim.Herkez kazık yer önemli olan ders almak .240 lirada çok para değil , daha kötüsüde olabilirdi.

• aynı şeklilde 5 liralık ürünü bizim validede 150 liraya filan almıştı mutfakla ilgili bişii Biraz temiz kalpliler malesef dolandırılmadan bu Allahsız şerefsizleri öğrenemiyolar olsun giden 240 Tl olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Bu kadarina pes olamaz boyle birsey arkadaslar siz hic mi insanliktan nasibinizi alamadiniz? Adamda kabahat ki bu konuyu acmis ben dolandirildim baskalarida dolandirilmasin diye ama sizin gibi seref ve halsiyet yoksunlari konuyu acan arkadasi dalgaya almis.Yazik tek kelimeyle yazik...
    Suan insanligimdan utandim sizin gibi insanlarla ayni havayi soludugumdan dolayi...

internette televizyon kaç senedir dolandırılma olayları olduğu halde ucuz diye hemen atlayınca dalgaya alma olayıda olur elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Bu kadarina pes olamaz boyle birsey arkadaslar siz hic mi insanliktan nasibinizi alamadiniz? Adamda kabahat ki bu konuyu acmis ben dolandirildim baskalarida dolandirilmasin diye ama sizin gibi seref ve halsiyet yoksunlari konuyu acan arkadasi dalgaya almis.Yazik tek kelimeyle yazik...

internette televizyon kaç senedir dolandırılma olayları olduğu halde ucuz diye hemen atlayınca dalgaya alma olayıda olur elbet

Annesinin temiz kalpli olmasi ve karsisindaki insanlari kendisi gibi sanmasindan kaynaklanan bir olay.Bunun neresi dalga gecmeyi gerektirir ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Annesinin temiz kalpli olmasi ve karsisindaki insanlari kendisi gibi sanmasindan kaynaklanan bir olay.Bunun neresi dalga gecmeyi gerektirir ki?

Tecrübesi olmuştur artık kimse düşmez böyle saçma tuzaklara

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

ßazen sadece susmak gerekir. Susmak ve mendil sallamak. Halay başı olmak bunu gerektirir.

Nedensizce çılgınlarcasına güldüm
  • lol.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.