Şimdi Ara

Dolandırıldık SS li (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
6
Favori
11.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçmiş olsun.
    hemen ama hemen savcılığa suç duyurusunda bulunun. bir tl masraf etmezsiniz. savcılık sevk kağıdı verip sizi karakola yönlendirecek.
    ifadeniz alındıktan sonra, annenizin ifadesi tabi ki, savcılık kovuşturmaya yer olup olmadığını inceleyecek ve yer var derse, karşı tarafa dolandırıcılıktan dava açacak. dava masrafı filan olmuyor. hiç bir şey olmuyor. elinizdeki ödeme dekontu ile yada kredi kartı dökümü ile gidin. kargo fişini filan götürün. telefonla saat kaçta aradınız. hangi numarayı aradınız. filan tüm bilgileri verin.
    bir dilekçe ve karakolda ifade vereceksiniz. sonrasını bırakın devlet halletsin. karşı taraf o dakkadan sonra kendisi düşünsün olacakları.
  • İyide adamlar samsung galaxsy s4 felan demiyor S4 diyorlar ve normal telefon satışı yapıyorlar.yani adam biz kandırmadık marakası xxxx s4 satıyoruz derlerse.
  • hunharman kullanıcısına yanıt
    onun gibi bir şeyi dedem de almıştı ama bildiğin oyuncak telefon vga kamera koymuşlar
    ben de bi araştırdım ne yapılabilir diye de bu adamlar işin sonrasını düşünüyorlar takip edilmemek bulunmamak için şirket ismi kargo gönderici adresi gibi bilgileri ya vermiyorlar ya da yanlış veriyorlar
    yanılmıyorsam kaymakamlıklarda tüketici ile ilgili birimler var onlara müracaat edersen belki bir umut diyorum senin kutuda en azından bi marka var adı sanı yeri bellidir ama o iş uzun sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

İyide adamlar samsung galaxsy s4 felan demiyor S4 diyorlar ve normal telefon satışı yapıyorlar.yani adam biz kandırmadık marakası xxxx s4 satıyoruz derlerse.

o markanın satış iznini almışlar mıdır ki?
  • yemin ederim uzun zamandır böyle gülmemiştim.. eski ama olsun:D
  • İşte öyle bir açık bulunursa bişeyler yapılır ,yoksa normal satış yapıyor,aynı danette alıcam diye benzeyen başka puding almak gibi

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş güleyim mi üzülüyüm mü karar veremedim. En iyisi gülmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 iste bu. Gule gule kullan hocam. Ama kore mali degil sanki

• bende gecen dolandirildim ,ama inanin ben hayatimda boyle bi replica gormedim

Dolandırıldık SS li
     Dolandırıldık SS li
     Dolandırıldık SS li
     Dolandırıldık SS li

• Dolandırıcılar yine tam gaz devam ediyor.
  • Efet

• hortlatilan konuya ba be
    ben ixperia galaxsy 4s gördüm

• Denizin ortasında ne var diye mi sormuşlar.
  • Yorumlarin hepsini okudumda gerçekten bu forumda mantıklı olgun insanlar azalmisa benziyor adamin annesine laf edenmi dersin yoksa gulenmi dersin gerçekten ayıp

• Güvenmeyin işte ilk başta samsungmu diye soracaktınız değil efendim galaxy s4 vs şeyler söylerlerdi kesin. Televizyonda galaxy s4 falan derler orijinal %100 garantili falan derler ben bi aramıştım adam galaxy s4 efendim Samsung değil der demez bin bir türlü içerikli kelimeler söyleyip yüzüne kapatmıştım. Numarayı pmden ver sen bana ben hallederim.

• kusura bakma kardeş ama s4'ü 240 liraya alacağını sanıyorsan bir doktora git.
  • Benim anlamadığım bunların dolandırdığı, milleti kandırdığı aşikar ayrıca o fiyata o telefonun imkansız olduğunu herkes biliyor. Tvlerde radyolarda çıkıp bas bas bağırıyorlar. Devlet neden bunlara müdahale etmiyor. !!!
  • Açık açık haketmişsiniz usta.Televizyonlarda bile gösterildi kaç kez böyle sahtekarlıklara gelmeyin diye.Adam s2 ü 240 Tl ye verir mi bi düşün.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.