Şimdi Ara

Döküntü bilgisayarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki bilgisayar aşırı döküntü. yeni bilgisayar alamıyacağım için ufak ufak geliştirmek istiyorum sizce ne yapılabilir. fazla aşırıda gözüm yok.https://i.hizliresim.com/0Bl6gD.jpg pcnin özellikleri

ve bu pcnin ram kapasitesini öğrenmek için ne yapmalıyım ?

• Resimde görünmekte zaten. 1gb ram mevcut sisteminde. Üstüne update ile uğraşma bence direk anakartı çöpe gönder uygun fiyatlı bir işlemci ve anakart al ramleride 2. el satın al mevcut sistemindeki kasa-power-ekran kartı ile devam et. Bi kaç ay sonrada bi ekran kartı alırsın.
  • mrhb.
    sistem hakkında daha fazla bilgi edinip paylaşırmısınız.
  • Tıkladığıma bin pişman oldum

Para etmez hocam atın gitsin, işlemci+anakart+ram alın ilerde kalan parçaları toplarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle en az 2 gb ram, ardından da SSD alırsanız hala iş görür. Ofis uygulamaları, internette gezinme ve film için yeterli.
    Daha fazla değişikliğe değer mi, mesela 4 çekirdekli işlemci vs.? Satın alacağınız ürün fiyatı oldukça ucuzsa değer, yoksa ram + SSD'den ötesine pek gerek yok.
  • Anakartınızın marka ve modeli nedir ?
  • Hocam everest veya cpu z gibi programlarla anakartinizin tam modelini bir paylasin. Zira herseyi anakart belirleyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: musta35

Hocam everest veya cpu z gibi programlarla anakartinizin tam modelini bir paylasin. Zira herseyi anakart belirleyecek.

Döküntü bilgisayarımDöküntü bilgisayarım

buyrun hocam

• Hocam malesef anakartiniz cok yetersiz. Dedim belki quad islemcileri destekliyorsa ise yarar bir seyler yapilabilir diye ama.

Anakartiniz sadece core 2 duolari destekliyor. Takabileceginiz max islemci e6700 oda fark yaratmaz.

Ram olarakda max 2 gb destekliyor. Yani ustundekine ek olarak 1 gb daha takabilirsiniz. Ama onunda buyuk fark yaratacagini düşünmüyorum. Kisacasi cok bitik durumda.

Eger max bir butce belirtirseniz bir anakart islemci ram uclusu tavsiye edebiliriz.

• lumilla L kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın parçalarını yenileyip ne yapmak istiyorsunuz onu bir yazın ?

Bütçenizi monitör çözünürlüğünüzü ve Psu'nuzun kaç Watt olduğunu yazın ?

Ondan sonra ayrıntılı nokta atışı tavsiye yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 10 Temmuz 2017; 9:42:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyem bu sisteme günceleme yapacaginiza yeni kasa toplamak daha mantikli.Cunki buna yatirim yapsan pek birsey farketmicek ve paran cope gidicek

• hocam bunu ihtiyacı olan birine verin sevinsin para etmez sattığınıza deymez 2.elden güzel bi kasa alın derim
  • Hocam tavsiye vermek için çok umut kırıcı bir PC.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Bilgisayarın parçalarını yenileyip ne yapmak istiyorsunuz onu bir yazın ?

Bütçenizi monitör çözünürlüğünüzü ve Psu'nuzun kaç Watt olduğunu yazın ?

Ondan sonra ayrıntılı nokta atışı tavsiye yapabiliriz

hocam öyle aşırı derece oyun pcsi istemiyorum. gta5 falan oynayan birisi değilim. 3 4 gb ram olsa 3 ghz işlemci olsa yeterli. pes 13 açabilecek sıradan bir pc yani. ancak bütce şuan için pek yok o yüzden geliştirme olayına bakmak istedim maalesef o da uygun değilmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.