Şimdi Ara

Doktorun Grevi Olmaz Açık ve Net !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben böyle rezillik görmedim ne demek doktor grev yapar ?
    Doktar dediğin mesleğine aşık olmalı içinde insanlara yardım aşkı olmalı. Para istiyorsa gitsin e5 e çıksın travestilik yapsın veya diğer cinste olanını. Doktor olacaksanız bu işi sevdiğinizden yapın.

Bu meslekte mutlaka manevi testler yapılıp okula alınmalı !

Not: 16 binden Tıp için mezuna kalan bir YGS-LYS öğrencisiyim.

• Tıp oku, ondan sonra bunları konuşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen onlarin yasadigi sıkıntıları yaşadın mı? Çok biliyosan sen doktor ol grev yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: casper.5556

/>

Hocam bu gif nedir gülmekten öldüm nedir bunun adı

• Hiç bir devlet hastanesinin acilini gördün mü? Bir doktor sürekli hastadan hastaya koşturmak durumda kalıyor ve üstüne hastalara yeterli ilgi göstermediği için azar yiyor hasta yakınlarından. Doğruya doğru, bu ülkede asm doktoru olarak çok az çalışanı da var, iki günde bir nöbete kalanı da.

• Ulan doktor olmak kolay bisi mi? istediklerini yapabilirler sende gkt kuyrugunla oyna

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenkaNuank

Sen onlarin yasadigi sıkıntıları yaşadın mı? Çok biliyosan sen doktor ol grev yapma

Onlara katlanacaksın ama grev yapıyorum diye acil hastaya bakmamak niye ?
  • quote:

/>

Hahhahaha ölecem gülmekten manyak bi gif

• Ben devlet hastaneleri ve sağlık ocaklarında ki doktorlara şaşırıyorum nasıl delirmiyolar.
    Bir yazlık beldede doktora gidiyim dedim sağlık ocağına abov 1 saat bekledim ben delirdim orda adamlar o kadar hastaya bakıyor gıkı çıkmıyor.
    Devlet acillere hiç girmiyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

quote:

Sen onlarin yasadigi sıkıntıları yaşadın mı? Çok biliyosan sen doktor ol grev yapma

Bi tıpı oku sonra devletin sana robotmus gibi davransin bakalim ayni dusuncelere sahip misin

• Grevi olmaz bunun tamam katiliyorum da ne demek e5 e ciksin..

Cani cikiyor adamlarin calisirken o kadar insanla ugrasirkwn bunun okumasi var tusu zorunlusu var oglu var iste..

Kimse de meslegine asik falan olmak zorunda degil..hastanelerde dokyora doner sermaye verilmesin ozel hastanelerin onu kapansin o zaman goreyim seni tip icin mezuna kalirken..

Su an gece yarisi 12, yapilacak onca sey varken ben tip fakulteainin kutuphanesinde onlarca insanla kafa patlatirken yazoyorum bunlari..

• quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

quote:

Yanlış anlamisin sen,sadece acil hastalara bakıyorlar

• quote:

/>

Adamı bir de eksilemişler artı rekoru kırılması gerekirken, yarıldım resmen.
  • Bu memleketin dışarıdan doktor getirtmesi lazım.Kesinlikle yetmiyor doktorlar.Parası olan güzel hastanelere gidiyor parası olmayanda çapada bir film için 1 sene gün bekliyor.1 ameliyat için çapada tam 8 ay gün veriyorlar.8 ay 8aya ölürsün lan.Gidin hafta içi çapa,Şişli Etfal,Okmeydanı devlet hastanesine yemin ederim cinnet geçirirsiniz.Ben geçen sene çokca çapada,vs de işim oldu yani insan kafayı yer kaç kere dövüştük.Sağlık sistemi çökmüş bu ülkenin.
  • Sen grev yapıp kimi cezalandırıyorsun, halkı mı? Bombayı halk mı patlattı Ankara'da? Madem bu kadar duyarlısın işe gitmiyorsun yas için maaşın 1 iş günlük kısmını alma!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

Bu memleketin dışarıdan doktor getirtmesi lazım.Kesinlikle yetmiyor doktorlar.Parası olan güzel hastanelere gidiyor parası olmayanda çapada bir film için 1 sene gün bekliyor.1 ameliyat için çapada tam 8 ay gün veriyorlar.8 ay 8aya ölürsün lan.Gidin hafta içi çapa,Şişli Etfal,Okmeydanı devlet hastanesine yemin ederim cinnet geçirirsiniz.Ben geçen sene çokca çapada,vs de işim oldu yani insan kafayı yer kaç kere dövüştük.Sağlık sistemi çökmüş bu ülkenin.

TUS'a 13 bin mezun giriyor yaklaşık. Her sene artiyor bu sayı. Devlet sağolsun 3500 uzmanlık kadrosu açıyor. Geri kalan 9500 kişi tekrar sınava giriyor. Bazıları pratisyenlige razı olup Allah'ın unuttuğu yerlerde calisiyor. Devlet önce kadro açsın, şartları iyileştirsin, doktorun can güvenliğini sağlasın. Baktın yetmiyor o zaman doktor ithal etsin. Bilip bilmeden sallamayin surda. Ülkede haddinden fazla tıp öğrencisi var. Ne adam akıllı eğitim görebiliyorlar ne de adam akilli çalışabiliyorlar.

Konuya gelince doktor grevin alasını yapar. En etkili grev de doktorunkidir. Sen doktora laf yetistirecegine doktoru insanlıktan çıkaran yetkililere laf et. Keyfinden yapmıyor grevi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aves Larus

Hiç bir devlet hastanesinin acilini gördün mü? Bir doktor sürekli hastadan hastaya koşturmak durumda kalıyor ve üstüne hastalara yeterli ilgi göstermediği için azar yiyor hasta yakınlarından. Doğruya doğru, bu ülkede asm doktoru olarak çok az çalışanı da var, iki günde bir nöbete kalanı da.

abartmayalım hocam.tamam bazıları çıkıyor niye yer yok benim hastama cart curt burası naaıl acil diye ama onlarda bir yerde haklı adam axil hasta ama acilde yer bulamıyor.
    birde işin diğer tarafından bakarsak çoğu insan hayatını kurtardığı için herhangi bir sebepten doktora minnet duyuyor ama doktorda hep bir aşağılayıcı tavır oluyor.yine onlarda haklı yeri geliyor 2 gün nöbet kalıyorlar kısa aralarla.
    sonuç olarak durumu bilmiyorum ama aciller kapandıysa kapanmaması lazım şimdi birinin başına bir kaza gelse kim kurtarcak onu?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaramelizeYogurt

quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

Bu memleketin dışarıdan doktor getirtmesi lazım.Kesinlikle yetmiyor doktorlar.Parası olan güzel hastanelere gidiyor parası olmayanda çapada bir film için 1 sene gün bekliyor.1 ameliyat için çapada tam 8 ay gün veriyorlar.8 ay 8aya ölürsün lan.Gidin hafta içi çapa,Şişli Etfal,Okmeydanı devlet hastanesine yemin ederim cinnet geçirirsiniz.Ben geçen sene çokca çapada,vs de işim oldu yani insan kafayı yer kaç kere dövüştük.Sağlık sistemi çökmüş bu ülkenin.

TUS'a 13 bin mezun giriyor yaklaşık. Her sene artiyor bu sayı. Devlet sağolsun 3500 uzmanlık kadrosu açıyor. Geri kalan 9500 kişi tekrar sınava giriyor. Bazıları pratisyenlige razı olup Allah'ın unuttuğu yerlerde calisiyor. Devlet önce kadro açsın, şartları iyileştirsin, doktorun can güvenliğini sağlasın. Baktın yetmiyor o zaman doktor ithal etsin. Bilip bilmeden sallamayin surda. Ülkede haddinden fazla tıp öğrencisi var. Ne adam akıllı eğitim görebiliyorlar ne de adam akilli çalışabiliyorlar.

Konuya gelince doktor grevin alasını yapar. En etkili grev de doktorunkidir. Sen doktora laf yetistirecegine doktoru insanlıktan çıkaran yetkililere laf et. Keyfinden yapmıyor grevi.

açsın o zaman.Yazmışım sonuna sağlık sistemi çöktü diye zaten.Sallıyormuşum git bak o zaman hastanelerin durumuna kuyrukta bekleyenlere.Sana açık adresleri de yukarıda yazmışım.Tustan geçenleri de görüyoruz.

http://www.radikal.com.tr/saglik/kanseri_astim_sanan_doktor_yanlis_teshis_icin_95_bin_tl_tazminat_odeyecek-1438928

Al sana tustan geçmiş doktor ben bunun diplomasına da bunu mezun eden okula da.Buna ders verip geçiren hocaya da.

Doktor grev felan yapamaz.Gün gelir 1 gün geç müdahale edilmesi bile hastanın hayatına mal olabilir.Bazı vakalarda zamanla yarışmak gerekir.Muhasebeci değil ki acelesi olmasın.Bankacı değil ki yarın yapsın.He bu doktora şiddeti onayladığımız anlamına gelmez.Aksine doktora şiddet hapis cezası ile cezalandırılmalı bence.Herhangi bir iş değil bu.Mevzu sağlıksa gerisi teferruattır.

• Saçma sapan konuşma, doktorun grevi olur, grev sırasında da acil servis işlemeye devam eder.
    Bugün doktorlar para için grev yapmıyor, boş konuşma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.