Şimdi Ara

doktorlar boşa çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar sene boşu boşuna test çözüp birsürü boşa bilgi ezberliyorlar sonuçta bugün bir aşçının aldığı maaşı almıyorlar, gerçekten çok saf olmalılar bu paralara çalıştıklarına göre

• Ya ben anlamıyorum ne çok doktor düşmanı var arkadaş forumda geçen gün biri bekçi maaşına yakın alıyoruz.

Sekreterya maaşı alıyoruz demiş.

Senin ne önemin var niye fazla kazanacaksın iki soru fazla çözdün adam mı oldun.

Bekçi olmazsa şöyle böyle olur bekçi çok yürüyor ayağı ağrıyor.

Sekreter yazı yazıyor barmağı ağrıyor.

Siz sanki iş yapıyonuz ilaç yazıyonuz onuda yanlış yazıyonuz.

Geçen gün hasta oldum bakmadınız serum tak dedim takmadınız aldığınız para zaten haram bide milleti küçümsüyonuz.

Böyle ilkokul 3. sınıf çocuğunun kurmayacağı cümleler abuk sabuk önermeler,fikirler şakalar falan havada uçuyor.

Ben milletteki bu doktor düşmanlığının küçükken ailesi tarafından baskı gören dayak yiyen doktor ol bak komşunun çocuğu tıp kazandı sen işe yaramazsın denilen veletlerin büyüyünce dışa vurdukları hezayanları olduğunu düşünüyorum.

Abi madem bu kadar sevilmiyor doktorlar kaldıralım doktorluğu üfürükçü,kırık-çıkıkçı falan takılalım.

O kadar laf yazıpta parmağına kıymık batınca götüne vura vura doktora koşan adamlar iki yüzlü değilde nedir?

• devlet hastanesinde 4 ay kadar geçiçi görevle çalıştım. ayrıca özel sektörde lokantada 1 sene kadar çalıştım . servislerdeki doktorlar günde 7 haftada 35 saat çalışıyor. özel sektördeki aşcı günde 11 saat haftada 66 saat çalışıyor. maaşlarıda aşcılardan çok daha fazla .toplumda statüleride aşcıyla kıyaslanmaz .ama kıyaslaman saçma . doktor maaşını aşcı maaşıyla kıyaslamak ne alaka ?. doktor maaşını kamuda kıyaslarsın ama kıyaslayabilceğin hiçbir memur grubu yok bence . çünkü çok fazla emek vererek o önlüğü giyiyorlar .

• O zaman liseyi bitirince aşçı olsalarmış

• Dünyanın çilesini, dışarda çalışan inşaat işçileri, madenciler vs. ve düz amele çekiyor.

Diğerleri sıcacık yerlerde, bal kaymakla beslenip, altlarında lüks araçlar, hiç boşuna ağlanmasın. Zaten işleri kötü ve zor olsa bir dakika durmaz, başka işlere yönelirler.

Yarın kıyamet gününde kimin eli nasır tutmuşsa cenneti onlar hak ediyor, diğer işler hepsi 6 ayda genel praktisle, normal zekalı insanın öğreneceği, sonradan kendini geliştireceği işler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt

cennet yoktur EVLAT!

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt
    Haftada 35 saat realiteden çok uzak olmuş hocam .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lan bir tek doktor mu var ülkede ülkenin askerinden tut işçisine kadar herkes şikayetçi boş yapmayın kraldan çok kralcılık yapmayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Doktorla aşciyi mi kiyasliyorsun. Yemek yakmakla hasta tedavi etmek ayni sey mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • günlük doktor karalama dozumuzu aldık yine

• Ya ben anlamıyorum ne çok doktor düşmanı var arkadaş forumda geçen gün biri bekçi maaşına yakın alıyoruz.

Sekreterya maaşı alıyoruz demiş.

Senin ne önemin var niye fazla kazanacaksın iki soru fazla çözdün adam mı oldun.

Bekçi olmazsa şöyle böyle olur bekçi çok yürüyor ayağı ağrıyor.

Sekreter yazı yazıyor barmağı ağrıyor.

Siz sanki iş yapıyonuz ilaç yazıyonuz onuda yanlış yazıyonuz.

Geçen gün hasta oldum bakmadınız serum tak dedim takmadınız aldığınız para zaten haram bide milleti küçümsüyonuz.

Böyle ilkokul 3. sınıf çocuğunun kurmayacağı cümleler abuk sabuk önermeler,fikirler şakalar falan havada uçuyor.

Ben milletteki bu doktor düşmanlığının küçükken ailesi tarafından baskı gören dayak yiyen doktor ol bak komşunun çocuğu tıp kazandı sen işe yaramazsın denilen veletlerin büyüyünce dışa vurdukları hezayanları olduğunu düşünüyorum.

Abi madem bu kadar sevilmiyor doktorlar kaldıralım doktorluğu üfürükçü,kırık-çıkıkçı falan takılalım.

O kadar laf yazıpta parmağına kıymık batınca götüne vura vura doktora koşan adamlar iki yüzlü değilde nedir?

• selamivural kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum hocam ben bilgisayar mühendisiyim evimden oturduğum yerden çalışıyorum. Sıcacık ortam, kucağımda kedim, eve kız arkadaşım geliyor gidiyor bu rahatlıkta çalışıp dışarıda elleri nasır tutmuş karda soğukta çalışan işçiden 3 kat fazla kazanıyorum. Adaletin bu mu dünya?

Haftada 35 saat fazla olmuş hocam doktorlar haftada 20 saat falan çalışıyor 12 gibi gelip 16'da ayrılıyorlar

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

bende evden çalışıyorum asgarinin üstü alıyorum doktorlar gerçekten alemin enayisi ben doktor olsam gider kuryelik yaparım

• Smoke34..... S kullanıcısına yanıt

Kuryelik daha zor. Bugün doktorluk iyi gelir getirmeyebilir ama yarın bugünün kazandığını 10 katı da kazanabilir veya 2-3 katı. Mevcut iktidar sağlıkta arz-talep dengesi oluşmasını istemiyor. Bu bazı yönden iyi böylece hastanede doktorluk yapıp özel muayesinde parayı vuran sistem olmuyor ama şimdi de sıradan sağlık memurundan farkı yok lise mezunu 10 yıllık sağlıkçılar doktordan daha fazla kazanıyor şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru

• Doktorlar az kazanıyor ama zam alamazlar. Çünkü başından beri çıplak maaş bordrosu paylaşıp yalan söylüyor pozisyonuna düştüler. İkincisi, insanlar özele gittiğinde ödediği ücretler, devlete gittiğinde de ilgisizlik nedeniyle kızgın zaten.
    Sağlık, yargı ve pilotlar hep az aldığını söyler, nedeni uzun hikaye, bilen bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt

doktorlar ezik pısırık insanlar çünkü YÜREK yok

• Dün test oldum. Vatandaş sürekli doktora ve diğer sağlık çalışanlarına bağrıyor. Üzüldüm adamlara. Ben doktor olsam durmazdım bu topraklarda.

• İyi la aşçılar bıraksın işi herkes Kendi yemeğini yapsın yesin.

Kafalar kafalar. Doktorlar hakkını arasın parasını alanın önüne engel olup aldığında gözünüz olmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.