Bildirim
doktor gözüme bir damla verdi,çok kötüyüm ss li (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Banada damlattı yoğun trafikte evede gidebildim _____________________________ Su sesi,Para sesi,Fan sesi
-
bir şey olmaz göz tedavilerinde hep kullanılan damla.
en geç 4 saate etkisi geçer. o da en abartı yani..._____________________________ Dibe vurmak bir haftasonu eğlencesi değildir,
Lanet olası bir seminer değildir,
Herşeyi kontrol etmeyi bırak,
Kendi haline bırak, Olsun ! -
Bir an için resmi görünce gülme isteği geldi kendimi hatırladım birden
Göz bebeğin ışığa tepki vermiyor damla yüzünden. Hep açık halde duruyor dolayısıyla iyi görüş sağlayamıyosun. 4 saat kadar sürer diye biliyorum geçmesi. (Benim ki o civarda sürüyor muayenelerde damlatılırsa)_____________________________ -
Aynısı banada oluyo
Yakını görememek ilk başta panik yaptırdı bana
Ama çok sinir bozucu_____________________________ -
extacy içmiş gibi olmuş
_____________________________ Satılık donanım ürünleri
No time for feeling sorry, I got here on my own
I won’t ask for mercy, I choose to walk alone -
Olması normal ama artık damla vermiyorlar diye bliyordum... _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Slayer_
extacy içmiş gibi olmuş
içmediğimi kim söyledi
hala geçmedi beyler ya,çok tırstım.
bakın:

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
zombi gibi göz
.Kızma yav
_____________________________ -
-
1 gün sonra çoğu geçecek.2. gün tam geçecek ama bulutlara bakarken gözlerin inanıolmaz kamaşacak.3-4 gün sonra tamamen gececek.Merak etme gözünü analiz etmek için damlatılıyor.Fazla yorma gözlerini.
dh de çok takılma bence damarlar falan genişlemiş
PS CS3 _____________________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur... -
BABAMADA VERMİŞ DOKTOR BÖYLE ÇOCUKKEN
BABAM DİYODU 1 GÜN BİŞEY GÖRMÜYODUM. YANİ NORMAL MERAK ETME . SEN UYU DİNLEN
2 resim arasında yaklaşık 2.5 saat var.ilk resmi ise damladan 3 saat sonra çektiğime göre 5.5 saat oldu.hala değişen bir şey de yok. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
lazer operasyondan olmadan önce muayene olurken bende de bu tip bişiy kullanmışlardı yayan evi zor buldum sonra düzeliyo en fazla 3-4 saat merak etmeyin, acil şifalar
_____________________________ En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir, birbirini anlamayan... -
quote:
Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş
2 resim arasında yaklaşık 2.5 saat var.ilk resmi ise damladan 3 saat sonra çektiğime göre 5.5 saat oldu.hala değişen bir şey de yok.
Hacı sen yat beni dinle çok iyi biliyorum diyorum panik yapma git uyu sabaha %100 geçer._____________________________ -
Güneşe fazla çıkma gözlerin yanar,sulanır.Bilgisayarın başında da durma,müzik falan dinle kulaklıkla,çok sıkılıyorsan uzak mesafeden TV izle...Şu anda gözlük takarsan çift görürsün.3 güne geçer.
_____________________________ ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

-
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
PS CS3
bunun nesi photoshop?_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Autofocus gitmiş , bir servise göster istersen. (Cep telefonu bölümünden geliyorum da) _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı