Şimdi Ara

doktor gözüme bir damla verdi,çok kötüyüm ss li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
15.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewet banada damlatmışlardı test için galiba sakın pc başında oturma tv seyretme gözlerinin dinlenmesi lazım bence git yat
  • o goz damlasi senin goz bebeklerini buyutur ve doktorun goz dibine bakmasini kolaylastirir.goz dibine bakmanin amaci goz icindeki odemi veya baska patolojik olaylari tespit edebilmektir.bir kac saat sonra damlanin genisletici etkisi gecer merak etme.ilacin yan etkisi degil yani etkisinin ta kendisidir
  • BAŞLIĞI FAKE SANDIM.

Doktor Gözüme Verdi Çok Kötüyüm

içimmi fesat ne. ilk böyle okudum hızlıca. ikinci defa okuyunca gülmekten öldüm

fake saldırısı sandım+forumda gayler dolaşıyor. ben ne yapıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

BAŞLIĞI FAKE SANDIM.

sen de birr göz doktoruna git istersen

• Gitmiş olduğun doktora müracat et.Böyle böyle diye anlat.Bizden daha doğrusunu o biliyor.
  • bana doktor damla damlatalı 21 saat oldu.biraz küçüldü gözbebeğim.gözlerim kızardı biraz.normal mi peki gözün kızarması?
  • Dün de bana damlattılar. Hala etkisi var. Göz bebeklerim düne göre küçük ama yine de büyük. Güneşe çıkamıyorum. Acayip kamaşıyor. Yakın hala çok az bulanık. Azda ışık saçılması var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber Hortlatma Ekibi
  • amacım hortlatmak değildi. Bende şuan aynı sorunu yaşadığım için yazdım :) Aynı durumu daha önce yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

amacım hortlatmak değildi. Bende şuan aynı sorunu yaşadığım için yazdım :) Aynı durumu daha önce yaşayan var mı ?

Sikloplejindir o. Gozbebegini buyutup goz dibine bakarlar muayene icin. Bana damlattiklarinda o gun icerisinde uyuyup uyanirsam etkisi hafifliyor. Uyumazsam ertesi gun hafifliyor. 24 saat sonra etkisi gecmis oluyor. Kimisinde 2 gunde falan gozbebegi normale donuyor. Merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Göze Kaçan Sigara Dumanı

quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

amacım hortlatmak değildi. Bende şuan aynı sorunu yaşadığım için yazdım :) Aynı durumu daha önce yaşayan var mı ?

Sikloplejindir o. Gozbebegini buyutup goz dibine bakarlar muayene icin. Bana damlattiklarinda o gun icerisinde uyuyup uyanirsam etkisi hafifliyor. Uyumazsam ertesi gun hafifliyor. 24 saat sonra etkisi gecmis oluyor. Kimisinde 2 gunde falan gozbebegi normale donuyor. Merak etmeyin

Teşekkür ederim. Dün 11.30 gibi damlatıldı. 15 dk ara ile 3 defa. Bir işim için dışarı çıktım hala güneşe karşı hassasiyet var. Birde azda olsa bulanıklık.

• quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

BAŞLIĞI FAKE SANDIM.

sen de birr göz doktoruna git istersen
    Düzeldin mi bari?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.