Şimdi Ara

doğuda araba!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar doğu illerinden araba alırmısınız?atıorum van,hakkari,şırnak mesala bn araba bakıorum şırnakta araba beğendim şırnak/cizre de ama ne kadar uygun olursa olsun 1000-2000 bin fazla veririm ankaranın doğusundan almam herhalde (memursa hariç)

• Ankara'nın yolları bile bu durumdayken o arabalar kim bilir nasıl yollarda kullanılmışlardır.
    Arabanın her yerinden ses gelme olasılığı çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordmustanggt2005 -- 6 Mart 2012; 23:41:41 >
  • açıkçası bn orda yaşayan arkadaşlardan duydum çoğu istanbul plakalıymış basılarmış kaçak yakıtı sonra istanbula satmaya götürüolarmış yani ne biliyim güvenmiyorum arkadaş onlara
  • Doğda kaçak mazot akaryakıt bol bol bulunuyor motor akibeti ne olur bilmiyorum ve bakım yapılıyor mu servisler varmı orada
  • adam şırnak/cizreden focus 3 satıo yetkili servisten satılıkmış fiyat uygun ama güven sorunu var adana malatya erzurum erzincan katmıorum buraları
  • evet 7 yıldır doğudayım benzini dizeli geçin ama benim gördüğüm arablara eşşek muamelesi yapıldığı ve arabanın bayiden çıkar çıkmas göğüsüne bir kül tablası yerleştirildiğidir. sigara içilmemiş araç bulamazsınız.
  • nebiliyim almam alana mani olurum yine söylüyorum memur hariç ve sayddığım iller hariç insana değer vermiolar arabaya mı vericekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az yakan lüks araba
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle almam, almamanızı öneririm. Gittik gördük zamanında.
  • İnsana değer vermiyorlar vs. saçma söylemlere gerek yok. İstanbulda yaşıyorum, istanbulda ne kadar değer veriliyorsa doğudada araçlara o kadar değer veriliyor. Özellikle doğuda aracı alıp kapısında yatırıp 1-2 yaşında satan kesim varki araç tamda bunlardan alınır.
  • eet yanlış söyledim kendilerine değer vermiolar diğcektim
  • heryerde arabasina deger veren insanlar vardir kacak.mazot konusunda ise servisciler kacak kullanir genellikle.temizse her yerden araba alinir
  • Ben de doğu sayılabilecek bir yerde yaşıyorum, aslen İstanbullu sayılırım, bence çok da fark yok araçlara değer verme açısından
  • Temiz ise alinmamasi icin bir neden yok bence. Kacak yakit direk kotu manasina gelmiyor. Hatta Toyota ve Ford icin iyi bile deniliyor. Sirnak, Hakkari taraflarinda Toyota kullanimi cok yuksek. Minibusler ise Transit.

Bu arada dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ama sahibinden.com'da Hakkari'deki ilanlara bakarsaniz, cok luks arabalar gorursunuz. Buralarda bile yok valla oyle arabalar..
  • ben de doğudayım,aracımda sigara içmiyorum,shell ve total den başka bir yerde yakıt almıyorum,aracımı 15 günde bir kendim yıkayıp iç dış boya korumasını yapıyorum 8 aylık dizel araç daha 5000 km de,ee şimdi nolacak?temiz araç her yerde temizdir,olayın doğusu batısı yok aracına bakan her yerde bakar kaçak mazot,benzin olayı var evet ama genelleme yanlış oluyor.çekincelerinizde haklısınız ama genellemenizde yanlışsınız.
  • mesela 36 plaka araç alınmaz...niye mi...şuan şehiriçi yolları görseniz heryer çocuk mezarı gibi...salıncak kıran mı dersiniz, jant yamultan mı ararsınız...kars'ın insanı duyarlıdır, hayata değer verir ancak, yerel yönetim çok yetersiz...vesselam doğunun bazı illerinde yollar bozuk olunca araçlarında şaftı kayık oluyor haliyle...kaçak yakıt olayı her yerde var...
  • Ben 2sene van başkalede kaldım arkadaşlar evet dediğiniz gibi araçların çoğu 34 ve 06 plaka ve toyota marka çoğu kaçak mazotu benzini en iyi onlar yakıyormuş
    Adamlar arabalara acımıyor dağa taşa giriyor vuruyor sürtüyor altı yüksek olsa nerdeyse hudut hattına gidecekler araziden
  • temizse heryerden alinir
    temizi bulunurmu araştirmak lazim elbette bulunur .
  • Spesifik bir araç arıyorsam (Golf GTI gibi) seve seve gideriz.... Ama Focus Sedan Dizel gibi bir model bakınıyorsam pekde gerek duymam yani dürüstçe söyleyeyim.
  • Doğuda adam gibi araba olsa ordakiler araba almak için Ankara ya İstanbul a gitmez di mi?
  • Ben alırdım ama şu yolların bozukluğu meselesi gerçekten var. Aracı alı almaz ön tarafına küllük yerleştiriyorlar diyen ya yanlış bilgilendirilmiş ya da iftira atıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.