Şimdi Ara

Doğan yada Şahin almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm. arkadaşlar ben ilk arabama sahip olmak istiyorum ama arabamda bana özel olsun istiyorum.
    ucuz yollu bir doğan yadda şahin alıp komple body kit tir egzoz dur iç dış değiştirip kendime özel hale getirmek istiyorum.
    bunun için tavsiyelerinizi, yapmam ve yapmamam gereken şeyler hakkında bilgi istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
    arkadaşlar arabayı motor yönünden tabi güçlendirebilirim ama makas atmak yanlamak gibi niyetm pek yok
    asıl amacım şekli. body kit yapmak rengini ve dikkat çekici yapmak yani. genç işi.

bunlar örnekler. çok hoş görünüyorlar. maliyeti ne olur benim için. önerilerinize açığım. ne alayım nasıl yapayım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza_8 -- 7 Haziran 2014; 18:37:20 >

• alırsan doğan slx filan al motorları daha kuvvetli ve yakıtı biraz daha düşük kapı içleri filan daha iyi şahine göre iç tasarımıda biraz daha iyi doğan bulabilirsen doğan al.Modifiyesini bilmem ama parça fiyatları çok düşük.
  • Şahin yada doğan alıp egzoz takıp makas atıcaksan olur olmaz yerde yanlıycaksan hiç alma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 7 Haziran 2014; 18:26:00 >
  • A.slm. düşünün bence de çünkü 1998 yılında 93 model 70 binde doğan slx im vardı. Defalarca yolda kaldım. Bakimlarini da yaptiriyordum masraftan kacmiyordum ama ınan beni çok yordu. Çok masraf ettim ki düşünün o zaman daha 5 yaşındaydi. Hafta tatillerimi sanayide geçirmek zorunda kaliyordum. Sonra satıp tipo slx aldim 136 bindeydi aldığımda..200 bine kadar gazla kullandım ve hiç beni üzmedi. Düşünün derim ben bir kere daha düşünün..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweentLyy

Şahin yada doğan alıp egzoz takıp makas atıcaksan olur olmaz yerde yanlıycaksan hiç alma bence

amacım o değil şekli hoşuma gidiyo dikkat ettiysen motorunu güçlendirip nitro takıcam demedim arkadaş :) masrafsız hemde istediğim değişikliği yapabilicem. şirket arabası var altımda yani yanlamak falan mesele değil. onu istesem onun için bmw seriisinden iyisini bulamam heralde.

ozgur_gs_91 yorumun için teşekkürler arkadaşlarda seninle aynı fikirde doğan slx olma ihtimali çok yüksek.
  • Arabayı böyle yapıp makas atacaksan hiç alma. Bornet jant, bordo renk cilalı temiz, motoru sağlam bir slx1.6 al çok daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza_8

quote:

Şahin yada doğan alıp egzoz takıp makas atıcaksan olur olmaz yerde yanlıycaksan hiç alma bence

amacım o değil şekli hoşuma gidiyo dikkat ettiysen motorunu güçlendirip nitro takıcam demedim arkadaş :) masrafsız hemde istediğim değişikliği yapabilicem. şirket arabası var altımda yani yanlamak falan mesele değil. onu istesem onun için bmw seriisinden iyisini bulamam heralde.

ozgur_gs_91 yorumun için teşekkürler arkadaşlarda seninle aynı fikirde doğan slx olma ihtimali çok yüksek.

Nitro çok pahalı olur ve bu tür arabalara fazla etki etmeyeceğini düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler tavsiyelerin için. peki doğan slx alırsam yapmam gereken şeyler ne olur ? bunlar hakkında bilgi verirmisin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler tavsiyelerin için. peki doğan slx alırsam yapmam gereken şeyler ne olur ? bunlar hakkında bilgi verirmisin?

karburatörlü araçların motorlarına yapılacak fazla bi modifiye yok ama açık hava filtresi-headers-performans bujileri taktırarak biraz performans artışı sağlayabilrisin

• Hos mu gorunuyorlar?

Yas kac? Nfs serisini tamamen bitirdin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubishielectric -- 7 Haziran 2014; 18:44:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishielectric

Hos mu gorunuyorlar?

Yas kac? Nfs serisini tamamen bitirdin mi

yaşım 25 linkteki 2 fotoğraf bana hoş görünüyor ve böyle bir araca sahip olmak istiyorum.
    sorun mu senin için ? cebinden para çıkmaz korkma :) keyif meselesi bu.
  • Chok gHusel QorUnuyhor Qanqa

• Cebime para girse yine binmem bunlara

Benim icin sorun degil, etrafa sorun yaratmaman tek dilegim olur (yuksek sesli muzik, abartili egzoz, dengesiz ve tehlikeli hareketler)
    Allah kaza bela vermesin iyi gunler.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubishielectric -- 7 Haziran 2014; 19:02:20 >
  • 96-97 slx bulun, yüksek torpidolu. arabayla bu şekilde body kit falan yapmanızı önermem, eğer farklı görünmek istiyorsanız camlara 1 numaralı film çektirin. (ön cam hariç)
    arka stopları canlandırın, güzel folyo çektirin. egzosu değiştirmek yerine egzos ucu takın. eğer bulunduğunuz yer müsaitse arabayı hafif basın.
    sislere 3000k yapın, ama sis olmayan havada sisleri açmayın. birde ses için ufak tefek dokunuşlar yaparsanız arabayı bana sat diyen vatandaşlara denk gelirsiniz.

birde küçümseyenlere bakmayın, en güzel araba kendi arabanızdır. yeter ki çevreye zararınız olmasın, yaptığınız modifiyede tatlı görünsün. alırsanız hayırlı uğurlu olsun, aracınızın sınırlarını bilir ona göre kullanırsanız hiçbirşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

96-97 slx bulun, yüksek torpidolu. arabayla bu şekilde body kit falan yapmanızı önermem, eğer farklı görünmek istiyorsanız camlara 1 numaralı film çektirin. (ön cam hariç)
    arka stopları canlandırın, güzel folyo çektirin. egzosu değiştirmek yerine egzos ucu takın. eğer bulunduğunuz yer müsaitse arabayı hafif basın.
    sislere 3000k yapın, ama sis olmayan havada sisleri açmayın. birde ses için ufak tefek dokunuşlar yaparsanız arabayı bana sat diyen vatandaşlara denk gelirsiniz.

birde küçümseyenlere bakmayın, en güzel araba kendi arabanızdır. yeter ki çevreye zararınız olmasın, yaptığınız modifiyede tatlı görünsün. alırsanız hayırlı uğurlu olsun, aracınızın sınırlarını bilir ona göre kullanırsanız hiçbirşey olmaz.

Arkadaş gibi fikir verecek olanlar yazsın mümkunse laf kalabalığı için yazmayın teşekkürler bilgi için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.