arkadaşlar 2001 model doğan slx aldım.... modifiye yapıcam ama aşırıya kaçmadan... bana lütfen yardımcı olun... sizce ne yapmalıyım.....
ne yapsan yakışır o arabaya. ama janttan başla istersen.
jantlar fena degil bence tamponları boyat ilk olarak birde yan çıtaları derim.
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah,katalizör iptali yapabilirsin ilk etapta
tesisat döse bu arad hayırlı olsun
sağolun arkadaşlar... jantlarım fena değil hoşuma gitti ama araç yüksek olduğu için amortisörleri kısaltıcam... tamponları fıstık yeşili yada açık maviye boyatmayı düşünüyorum... tesisata gelince blaupunkt mp3 çalar var ama kolanları değiştiricem sony nasıl olur diyorum? eksozuda çift çıkış abarth koysam nasıl olur?
quote:
Orjinalden alıntı: microchild
sağolun arkadaşlar... jantlarım fena değil hoşuma gitti ama araç yüksek olduğu için amortisörleri kısaltıcam... tamponları fıstık yeşili yada açık maviye boyatmayı düşünüyorum... tesisata gelince blaupunkt mp3 çalar var ama kolanları değiştiricem sony nasıl olur diyorum? eksozuda çift çıkış abarth koysam nasıl olur?
fotolardan jamtlar ın nası olduğunu göremiyorum ama hoşuna gidiyorsa dediklerini yap ama tamponu nası ölee fıstık yeşili mavi boyatçanki bence beyaza boyat motor kaputunu siyah yap, üstünede güzel bişeyler yaz.
yok yaw okadar abartmayalım bi abimde görmüştüm şahinin tamponları boyatmış çok güzel olmuştu...
quote:
Sakın yayları kestirme !! Yol tutuşu arttırmayı bırak aracı yolda tutamazsın. Daha kısa yaylar + uygun amortisör kullan.
Onun dışında kolay gele
sen önce tamponları bi boyatta görelim be hocam..
bence boydan boya beyaza boyat o tamponları... sonra çift cıkış egzost değilde tekli yassa olan abrth egzost taktır çünkü tip itibari ile düz bir araç yani tavanında kavis yok yuvarlak egzost iyi gitmez fazla abartı olmayan bir yassa egzost iyi olur... resimler küçük pek göremiyorum jantlarını ama azıcık anımsadığım jantlarsa idare eder o jantlar tekerler eskimişse geniş taban ve ince yanak teker iyi gidiyor... görünüm için bukadarı kafi bence tesisatta ise sony hop iyi gider anfi alıcakmısın? bagaj tesisatı yapmadan 4 hop 4 twe ile idare eder ses verir ama iyi tesisat yapıcaksan anfisiydi tüp basıydı fln biraz paran gider...
DERİ KOLTUK DÖŞEMELERİ VE İYİ BİR SES SİSTEMİ HARİKA OLUR
arkalara spoyler taktırmayıda unutma
en az 14" lik alasım jantlar , spoiler, arkalara koyu önlere 1 veya 2 ton acık renkte ithal film, kalite müzik sistemi, göstergeleri mavi tonlarında falan yapabiliyolar abartılmadıgında cok hos görünüyo, deri döseme, helezonları kestirme sakın hic tavsiye etmem....
vites topuzu, direksiyon, metal görünümlü paspaslar, ön koltuk kafalıklarının demirlerine takılan yaylar....
bunlar etrafımda gördüklerim istediginden baslayabilirsin, aracın hayırlı olsun bu arada
sağolun arkadaşlar helezonları kestirmedim ama değiştirdim kule gergisi falan filan.... bildiğiniz gibi doğanlar çok saqvruluyor ama artık sorunu hallettim....
hayırlı olsun sakın her tofaşta olan o klasik cms 40 jantlardan koyma
allah kor5usun öyle bi hata yapmam ben jantımı buldum bunlar nasıl yakışırmı?
quote:
allah kor5usun öyle bi hata yapmam ben jantımı buldum bunlar nasıl yakışırmı?
BU JANT HARİKA GİDER ARACINA HAYIRLI OLSUN
quote:
Orjinalden alıntı: jasd katalizör iptali yapabilirsin ilk etapta
İlk defa duydum Şahin'de katalitik konverter olduğunu.
quote:
Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL
quote:
Orjinalden alıntı: jasd katalizör iptali yapabilirsin ilk etapta
İlk defa duydum Şahin'de katalitik konverter olduğunu.