Şimdi Ara

Doğan, Şahin'de Var Bir Hikmet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama ben hâlâ çözemedim. Şu ana kadar yaklaşık 5 tane Doğan, Şahin kazası gördüm videolardan. Nerdeyse hepsinde araba ikiye bölünüyor ve o anda fırlatma koltuğu çalışıp içinden sürücüyü fırlatıyor ve sürücü kalkıp yürüyor valla :)

Ardahan Göle yolu üzerinde meydana gelen trafik kazası görenleri şaşırttı.. Asıl şaşkınlık ise o otomobilden sürücünün yaralı olarak kurtulması oldu.

Ardahan'ın Göle ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ikiye bölünen aracın sürücü inanılmaz kazayı yaralı olarak atlattı.

Ardahan-Göle karayolunun 8'nci kilometresinde meydana gelen trafik kazası iddialara göre şöyle gelişti. Engin Alabey'in kullandığı 08 AR 401 plakalı otomobil seyir halinde iken lastiğinin patlaması sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yöne geçti.

Bu arada ters yönden gelmekte olan ve sürücü belirlenemeyen 25 DN 077 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. kaza sonrası otomobil ikiye bölündü. Feci kazayı ise otomobil sürücüsü Engin Alabey yaralı olarak atlattı.

Yaralanan sürücü Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/799018-ardahanda-mucize

• Allah yardım etmiş gene ölüm yok.
  • allah yazmadıysa kimse öldüremez
  • Bu arabaların doğasında var bu.En ufak kazada bile ya bagaj açılır yada kapılardan biri.
  • Şahin olayı İlerletmiş, Kaza anında Sürücüyü Güvenli yere fırlatıyor

http://www.youtube.com/watch?v=Ynymg-Gl_IA
  • Allah kimseye kaza yaşatmasın, 3 ay önce yaşadım biliyorum nasıl olduğunu; daha doğrusu hatırlayamadığımdan sadece hissediyorum; Allah kimseye yaşatmasın; ama Doğan ve Şahin'lerde bu durum çok garibime gidiyor.
  • sahincap'ten 5 yildiz alir bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

allah yazmadıysa kimse öldüremez

Tabiiii kiii
  • almanlar japonlar hala airbagle uğraşsınlar bizimkiler 25 yıl önce çözdü ve üretti en güvenli otomobili
  • Aslında bir güvenlik konsepti olabilir bu durum. . Bir gün kazadan hemen önce parçalanan yada kaza sırasında modüler olarak dağılan bir araç görsem hiç şaşırmam şahsen.
  • tezim doğrulancak yakında sanırım kuş serisinde 60 km üzeri hızlarda kemer takmassan arabadan fırlayıp kurtulma ihtimalin daha çok
  • Kuş serisi mitoz bölünmeyle çoğalıyor

• Kadın kaza anında arka koltuktan fırlayıp ön camdan çıkıyor,dünyada ilktir belkide

Yinede param olsa alırım 4-5 liraya beyaz toplu bir Şahin,neden bilmiyorum ama acayip sempatim var bu araçlara.Belkide araba kullanmayı bunlarda öğrendiğim içindir,bambaşka bir tutkudur Şahin.

• Birde şahin doğan r9-r11 den dah sağlam derler.

Hakikatten kuş serisi motoru bırakmaya çok meyilli
  • Araçla 20km/hız'da kaza yaparsan ölürsün +90 km/h'de yaşarsın , doğan alın gaza basın, hızlılar için üretildii..

• Bu da eski bir kaza ve yine ikiye bölünüyor, yüksek hız ve adamlar çıkıp yürüyor.
  • Kesinlikle bir hikmet var, artık inanıyorum :D

• Benimde aklıma direk bir üstteki video geldi.
  • vallahi allah korumuş adamı, tofaş bunu bilerek yapıyor darbeyi emsin diye
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.