Bildirim
DOĞAN 1.6 motora 1.3 motor kapağı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sıkıştırmayı artırıyor sanırım -
1.3 kapağı değil, 1.4 şahin üst kapağı takıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: FaBeRgE
sıkıştırmayı artırıyor sanırım -
Arkadaşım doğan 1.6 ların motor kapakları düzdür fark ettiysen ve motor kapagının altında kalan alanın hacmi (atıyorum)50Bar.quote:
Orijinalden alıntı: tahsin053
1.3 kapağı değil, 1.4 şahin üst kapağı takıyorlar.
Alıntıları Göster
ancak 1.4 şahınlerın kapagı duz degılde bıraz daha ıcerı yanı alt tarafa dogrudur .. buda kapagın altında kalan hacmı (35) gibi birşey yapıyor.
Örnek verdım sadece .. bu sekılde en ıyı anlarsın...
mesela normel kapakta 50Kilo hava gelirken
1.4 kapağında 35 Kilo hava gelıyo.. bu sekılde anlarsın..
-
quote:
Orijinalden alıntı: samettan
Arkadaşım doğan 1.6 ların motor kapakları düzdür fark ettiysen ve motor kapagının altında kalan alanın hacmi (atıyorum)50Bar.
ancak 1.4 şahınlerın kapagı duz degılde bıraz daha ıcerı yanı alt tarafa dogrudur .. buda kapagın altında kalan hacmı (35) gibi birşey yapıyor.
Örnek verdım sadece .. bu sekılde en ıyı anlarsın...
mesela normel kapakta 50Kilo hava gelirken
1.4 kapağında 35 Kilo hava gelıyo.. bu sekılde anlarsın..
Alıntıları Gösterresmi ilk gördüğümde dedim arabanın fiyatında lsd kapı takmışlar
adamlar fena yapmamışlar ps de
-
aynalari begendimquote:
Orijinalden alıntı: stealth213resmi ilk gördüğümde dedim arabanın fiyatında lsd kapı takmışlar
adamlar fena yapmamışlar ps de
Alıntıları Göster
-
Foto da PhotoShop=)) Doganın Coupesi de mi vardı dicektim birden=)))quote:
Orijinalden alıntı: mert107
aynalari begendim
Alıntıları Göster -
coupe olsa ne yazar altı üstü kuş :)quote:
Orijinalden alıntı: TaNeR.61
Foto da PhotoShop=)) Doganın Coupesi de mi vardı dicektim birden=)))
Alıntıları Göster -
85 model 1.6 şahinim var aldıgımda arac silindir kapak contası yaktı yaptırdım gene yaktı gene yaptırdım gene yaktı.sorunu bulamıyorlar silindir kapagının 1.3 oldugunu bu sebebden conta yaktıgını söylüyorlar.böyle bi sorun oluşturması mümkünmü.Arastırdım bunu cok yapan var 1.6 motora 1.3 silindir kapagı takma işini herkes yapıyor herkes ben gibi contamı yakıyor.Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Enqin_Dh
coupe olsa ne yazar altı üstü kuş :)
Alıntıları Göster -
:Dquote:
Orijinalden alıntı: gokhanozen_87
85 model 1.6 şahinim var aldıgımda arac silindir kapak contası yaktı yaptırdım gene yaktı gene yaptırdım gene yaktı.sorunu bulamıyorlar silindir kapagının 1.3 oldugunu bu sebebden conta yaktıgını söylüyorlar.böyle bi sorun oluşturması mümkünmü.Arastırdım bunu cok yapan var 1.6 motora 1.3 silindir kapagı takma işini herkes yapıyor herkes ben gibi contamı yakıyor.Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum
Alıntıları Göster
-
hararet yaptığı için mi yakıyor acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Shark`y
:D
Alıntıları Göster
eğer öyleyse benim bildigim tofaş sahipleri fan ı düğmeye bağlayıp devamlı açık tutarak kullanıyorlar. müşür açtığında yeterli gelmiyo herhalde.
-
quote:
sıkıştırmayı artırıyor sanırım
sanırım deyil tam kendisi.amma harareti önleyecek ne gibi tedbir alınıyor.atmosferik motorların "kritik"sıkıştırma sınırı nasıl hesabediliyor.
bir deli kuyuya taş atar kırk akıllı çıkarmaya uğraşır.
o işlerle zaten normal kullanıcılar uğraşmaz-uğraşamaz.o işi hobi olarak yapanlar var.onları tenzih ediyorum.... -
arkadasım aracın radyatoru buyuk radyator sogutması yeterli fanı sorarsanız 85 şahinlerde elektrikli fan zaten yok motorun calısmasıyla dönen pervane var.oda zaten calışıyor termostat desen onuda yeni aldım. dediğim gibi ustalar silindir kapagının 1.3 olmasına baglıyorlar.eger ondan 1.6 ya 1.3 takan herkesinmi contası yanıyor.Baska bişey vardır mutlaka.Bu olayı yasamıs birileri varsa yardım etsin bana.evden petrole gittim altı üstü 2 km bile yok havada soguktu gaza bile yüklenmedim hararet saati yükseldiğinde hemen durdum ama cok gecti.ayrıca hararey 110 u bile hiç gecmedi.quote:
Orijinalden alıntı: hezerfenquote:
sıkıştırmayı artırıyor sanırım
sanırım deyil tam kendisi.amma harareti önleyecek ne gibi tedbir alınıyor.atmosferik motorların "kritik"sıkıştırma sınırı nasıl hesabediliyor.
bir deli kuyuya taş atar kırk akıllı çıkarmaya uğraşır.
o işlerle zaten normal kullanıcılar uğraşmaz-uğraşamaz.o işi hobi olarak yapanlar var.onları tenzih ediyorum....
Alıntıları Göster
Birde radyator kapagını actıgımda su fıskırdı koluma falan ama su hiçde sıcak değildi ılıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanozen_87 -- 25 Aralık 2010; 13:56:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ferad
:D
karşıdaki kebapçıyı sanırım biliyorum alt taraftada eksozcu vardı -
quote:
arkadasım aracın radyatoru buyuk radyator sogutması yeterli fanı sorarsanız 85 şahinlerde elektrikli fan zaten yok motorun calısmasıyla dönen pervane var.oda zaten calışıyor termostat desen onuda yeni aldım. dediğim gibi ustalar silindir kapagının 1.3 olmasına baglıyorlar.eger ondan 1.6 ya 1.3 takan herkesinmi contası yanıyor.Baska bişey vardır mutlaka.Bu olayı yasamıs birileri varsa yardım etsin bana.evden petrole gittim altı üstü 2 km bile yok havada soguktu gaza bile yüklenmedim hararet saati yükseldiğinde hemen durdum ama cok gecti.ayrıca hararey 110 u bile hiç gecmedi.
Birde radyator kapagını actıgımda su fıskırdı koluma falan ama su hiçde sıcak değildi ılıktı.
araç eski.yapılan uygulama biraz sınırları zorlayan cinsten.
conta yakma olayında motor kadar o aracı kullananında hatası ortak.kullanma stilinizi sorguladınızmı.kapakta blokta hasar varmı.contayı değiştikten sonra ikinci hatta üçüncü kapak sıkma ameliyesi yaptırdınızmı.sizin sorununuzu sanalda çözmek zor görünüyör.ancak tavsiye türü fikirler olur,kanaatindeyim...
-
tabiki sanalda olcak bişey değil belki duyan bilen basına gelen olmustur diye soruyorum çünkü sorunu bulamadılar.1.3 kapak olmasına baglıyorlar.baska ustaya soruyorum kapakla alakası yok herkes uyguluyor bunu diyor.quote:
Orijinalden alıntı: hezerfenquote:
arkadasım aracın radyatoru buyuk radyator sogutması yeterli fanı sorarsanız 85 şahinlerde elektrikli fan zaten yok motorun calısmasıyla dönen pervane var.oda zaten calışıyor termostat desen onuda yeni aldım. dediğim gibi ustalar silindir kapagının 1.3 olmasına baglıyorlar.eger ondan 1.6 ya 1.3 takan herkesinmi contası yanıyor.Baska bişey vardır mutlaka.Bu olayı yasamıs birileri varsa yardım etsin bana.evden petrole gittim altı üstü 2 km bile yok havada soguktu gaza bile yüklenmedim hararet saati yükseldiğinde hemen durdum ama cok gecti.ayrıca hararey 110 u bile hiç gecmedi.
araç eski.yapılan uygulama biraz sınırları zorlayan cinsten.
conta yakma olayında motor kadar o aracı kullananında hatası ortak.kullanma stilinizi sorguladınızmı.kapakta blokta hasar varmı.contayı değiştikten sonra ikinci hatta üçüncü kapak sıkma ameliyesi yaptırdınızmı.sizin sorununuzu sanalda çözmek zor görünüyör.ancak tavsiye türü fikirler olur,kanaatindeyim...
Alıntıları Göster
-
kardeş aynısını bende yaptırdım taktırırken headers taktırmamı söylediler taktırmayınca motor daha seri patlama yaptığı için normal egzos sisteminin yetmeyeğini söylediler bende taktırdım gayet iyi durumda şuan 2.0 ford focusla kafa kafaya gidebiliyorum gaza basmayınca gayet az yakoıyo hiç bir sıkıntım oldukça memnunumquote:
tabiki sanalda olcak bişey değil belki duyan bilen basına gelen olmustur diye soruyorum çünkü sorunu bulamadılar.1.3 kapak olmasına baglıyorlar.baska ustaya soruyorum kapakla alakası yok herkes uyguluyor bunu diyor.
Alıntıları Göster
-
Amatör photoshop renkleri ayarlıyamamışquote:
Orijinalden alıntı: batinalp_53
kardeş aynısını bende yaptırdım taktırırken headers taktırmamı söylediler taktırmayınca motor daha seri patlama yaptığı için normal egzos sisteminin yetmeyeğini söylediler bende taktırdım gayet iyi durumda şuan 2.0 ford focusla kafa kafaya gidebiliyorum gaza basmayınca gayet az yakoıyo hiç bir sıkıntım oldukça memnunum
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: tahsin053
1.3 kapağı değil, 1.4 şahin üst kapağı takıyorlar.
üst kapağı dediğiniz silindir kapağı yani dimi slx motorlularamı takıyorlar bunu uno 1.4 te olurmu yada tipo 1.4 -
quote:
Orijinalden alıntı: batinalp_53
kardeş aynısını bende yaptırdım taktırırken headers taktırmamı söylediler taktırmayınca motor daha seri patlama yaptığı için normal egzos sisteminin yetmeyeğini söylediler bende taktırdım gayet iyi durumda şuan 2.0 ford focusla kafa kafaya gidebiliyorum gaza basmayınca gayet az yakoıyo hiç bir sıkıntım oldukça memnunum
kardeş hangi modelinkini hangine taktırdın mesela slx e 1.4 şahin kapağımı taktırdın bi açıklama yaparsan sevinirim bende yapıcam aynısını slx e peki mpi eksantiriğide kullanıyolarmış bi bilgin varmı konu hakkında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X