< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aracınız ciddi anlamda az yakan bir araç. Ş.içi 5 litre altını rahat görüyor. 1.2 puretech ise özellikle B sınıfı bir araçta performans olarak çok daha iyidir ama özellikle ş.içi 2 kata yakın tüketeceksiniz mevcut araca göre. ş.içi fazla km yapıyorsanız üzebilir (8-9 litreler olası) ama ş.dışında 5-6 litre bandını pek geçmiyor. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Corsa F kullanıcısı olarak cevap vereyim. Yukarıdaki arkadaş yakıt anlamında verileri göndermiş, evet veriler doğru. Sağa çekme 2023 lerde yok diye biliyorum. Benim aracımda da vardı, servis yazılımla çözmüştü fabrikayla görüşüp. Facebook gruplarında bazı servisler bu sağa çekmeyi çözememişti. Servise göre değişir, öyle bir durumda servise baskı yapmak lazım. Evet boyası ince su bazlı ve boya atmaya çok meyilli. Siyah tavanlılarda dikkat etmek lazım, tavana ppf şart. Kuş pisliği vs. boyayı attırabiliyor. Normal rengin üzerine ince bir siyah boya atmışlar o yüzden böyle sorun olabiliyor. Performans B segmente göre güzel, kullanışı zevkli bir viraj tepkileri güzel bir araç. Bendeki elegance model 16 inch jant var yine de araç sert geliyor. 17 inclerle daha sert olacaktır araç. 200 km 120 km/h sabitleyici açık şekilde 4.9 litreleri gördüm. Performanslı kullanımda 150 üzeri 6.5 ve üzeri yakıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 23 Mayıs 2023; 1:2:27 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
208 1.2 130 HP Kullanicisi olarak Yakit Olarak sizi üzmez diyorum. Ben yakıtından cok memnunum aracin. 1.3 Mj Astradan geçiş yaptim. Motorun devirlenmesi çok iyi eat şanziman ile de baya kararlidir. Yalniz Şöyle bir yanilgi var. ECO da kullanirsaniz şehir içi daha fazla yakiyor. ECO Modu sadece dur kalk trafigi için istanbul içi 7-8 litre arasi birşey yakar. 130 HP Olan motor corsa da sadece ultimate modelinde var yalniz . Ben elegance corsa F Alacaktim bi baktim 100 HP vazgeçtim sonra. |
|