Şimdi Ara

.... (1800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
41.239
Cevap
273
Favori
4.390.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17981799180018011802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neo3516

quote:

Orijinalden alıntı: mcfe

quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

Orijinalden alıntı: Biray İzmir

4+1 izmir ara kat,kuzey-güney cephe 145 m2
    yoğ.kombi var malumunuz, kombi 40 derecede ter.vanalar 3-4-5 Allah ne verdiyse, havanın çok süper olduğu 4-5 gün gündüz-gece kapattım.nitromix

....

aynı koşullarda

üst kat 15 gündür yeni yaptırdı, 102 m3 yaktı ara daire bosch cc
    en üst kat 4 numara üstü teras 140 tl geldi viesman vitodens
    alt kat 1 numara 99 tl gelmiş...vaillant 296

hepsi yoğuşmalı hepsi benim kombiden daha iyi markalar...

Geçen kış Biray Bey'e yaptırdığımız daha küçük bir daire için aylık 400-500tl fatura ödedik, bu yıl da öyle olacak gibi. Biray Bey'den dönüş bekliyorum, tesisatı bir gözden geçirmesi gerekecek. İzmir'de 100mt2 ara kat daire için imkansız rakamlar ödüyoruz.

Bu zamana kadar beklemeniz bence çok geç kalınmış bir durum.Telefonla irtibata geçebilirdiniz bence.Daha bugün hole extra petek eklettim kendisine.Durumumun olmadığını belirttiğim halde elemanlarını gönderip yaptırdı.Böyle bir insanın probleminizi çözmeyeceğini düşünmüyorum.Buyrun fotolar.Bircan beye burdan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.
    ............

hocam yapanın ellerine sağlık.hat tek hattan mı geliyor yoksa ikinci eklettirdiğiniz petek aynı hattanmı geliyor.evinizin m2 ve petek m2 nedir?holün m2 ve peteğin m2 nedir?bende hole t bağlantıyla yaptırıcam 10-11 m2 hol var.hole petek koydurmayı düşünüyorum.

Hocam şöyle söyleyeyim.Büyük E harfi düşünün.
    E harfi benim binam.Bu harfin tam orta ucunun başladığı yerde kombim var.Tesisat ise 3 kola ayrılıyor.E harfinin kolları ise tesisatımı sembolize ediyor.Bu harfin orta en ucunda ise hol var.Hole T ile çıkıp 2 peteğe giriyor.Umarım anlatabilmişimdir.
    Bu arada Bircan Bey ve ekibinin ellerine saglık.Muhteşem işçilik çıkarıyorlar.

Evim 100 m2. Toplam son eklenen ile 10.4 m dd plus petek boyu var. Hol yaklaşık 8-9 m2 civarı.Şuan 90 +60 = 150 cm dd plus petek var holde.Bence hole kesinlikle petek koydurmalısınız.Konforu etkileyen en önemli etken bana göre tabi.

Bende daha önce,petek,yoktu kesinlikle evi ısıtmak,çok,zor,oluyordu ...evin konforu için,mutlaka,ekletin ben de 90 cm plus,petek,var hol. L,şeklinde 10 metrekare

....

Peteksiz hol, karda yalın ayak yürümek gibi bişey bence. :)

Ablamda hol evin tam merkezinde T harfi gibi. Eniştem 2 m petek koydurmuş tam merkexine.Biraz fazla ama konfor açısından diğer odalara dahi yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mcfe M kullanıcısına yanıt
    Gönlü güzel olana herşey yakışır Bzi gönlü güzel olanlardan fesatlıktan uzak duranlardan eylesin

Allah herkesin gönlüne zihniyetine göre versin ne eksik ne fazla

Bu arada arkadaşlar gk vananın yeni hali nasıl olmuş?

Bu imza yakışır abimize :)

....

bircan bey kendine ayrı bir forum açsın türkiyeyi engin aydın bilgiliriyle reklam kısıtlması olmadan bol bol yardımcı olur, burdan kazandığı müşterileriyle kazandığı miktarla rahat rahat bir forum açar zaten sitesi var herhalde bir forum oluştursun, üye olun pahalı birşey değil orada toplaşın özgür özgür free free bol bol kısıtlama olmadan reklam, mis kokuklu adware paylaşımlarda bulunun,ama burası reklamın yeri değil yapanlarda cezalandırılıyor, izmir gibi kutup soğukları yaşayan bir ilimizden böyle bir forum çıkması için geç bile kalınmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Aralık 2014; 13:17:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

....

bircan bey kendine ayrı bir forum açsın türkiyeyi engin aydın bilgiliriyle reklam kısıtlması olmadan bol bol yardımcı olur, burdan kazandığı müşterileriyle kazandığı miktarla rahat rahat bir forum açar zaten sitesi var herhalde bir forum oluştursun, üye olun pahalı birşey değil orada toplaşın özgür özgür free free bol bol kısıtlama olmadan reklam, mis kokuklu adware paylaşımlarda bulunun,ama burası reklamın yeri değil yapanlarda cezalandırılıyor, izmir gibi kutup soğukları yaşayan bir ilimizden böyle bir forum çıkması için geç bile kalınmış

Olaya dahil olmayım diyorum fakat kendimi en son tutamadım benim de mühendis olmamdan mıdır yoksa kerimcem adlı üyenin saçma sapan konuşmalarından mıdır orasını bilemeyecem.En basitinden yüzde 10-20 arası farktan bahsetmişsiniz yüzde 15 alalım 200 lira ile aylık kışı geçiren bir evde fatura 170 lira gelecek, 30 lira az para mıdır sizce?30 lira günlükle bu ülkede geçinen insanlar vardır.Ayrıca durmadan biray beyin kazandığı paraya laf atıyorsunuz acaba o kazandığı paralar sizin bir yerinizi geriyor mu?Germiyorsa niye bu kadar saçma sapan konuşuyorsunuz anlamadım.Neyse bu adam itüde okumuş bir mühendis herşeyden önce sizin bu insanla burdan laf dalaşına girmeniz bile sizin açınızdan lüks ama sizler gibi insanlar olduğu için yani birbirinin kazancında gözü olan insanlar olduğu için bu ülke durmadan yerinde sayıyor.Kardeşim begenmiyorsan mesajını yazarsın olur biter mahalle karısı gibi burdan herkese cevap veriyorsun ayıptır yaşın 10-15 diycem fakat o kadar akla bile sahip olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca bu konuda moderator yok mu niçin böyle ortamlara izin veriliyor son 20 msj da doğalgaz,kombi vs gibi konular dışında farklı kişilerin bir kişi ile atışmasını izliyoruz.Kimse buna mecbur değil ayrıca biray beye forum açsın diyorsunuz ya kardeşim sende git bir forum aç biray beyi kötüle.Konunun trolü oldun farkında mısın bilmem bir kardeşin olarak uyarmak istedim.

• quote:

quote:

....

Kerem Cem sen varya çok tehlikelisin dicem ama mecazi anlamda. İnan senin mod ya da onlarla çok yakın bağın olduğuna kanaat getirdim ben artık.Çünkü sanılanın aksi tüm inliği cinliği bilcek kadar da zeki ve kapasite sahibisin.Bunu ben biliyorum artık takdire şayansın ne diyim?

Bu arada teknoline2002 den rövanş için ses seda cıkmadı hayırdır acaba? Menzili mi yetmedi ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcfe -- 26 Aralık 2014; 13:42:04 >

• mcfe M kullanıcısına yanıt
    Moderator ya da arkadaşı..bir hesaba yazı yazıyorum,diğerinden cevap,yazıyorlar...ne,diyim,bu düşmanlığı anlamadım.galiba,bir,yarası,var arkadaşın.merak,etmesin ayrıca bircan,bey köşk,yalı,sahibi,falan da,değil...moderator,gibi,burada birilerini eleştirmek,hakaret etmek ya moderator olmayı,ya da moderator dostu olduğunu,gösteriyor bence...!

quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

Orijinalden alıntı: Biray İzmir

4+1 izmir ara kat,kuzey-güney cephe 145 m2
    yoğ.kombi var malumunuz, kombi 40 derecede ter.vanalar 3-4-5 Allah ne verdiyse, havanın çok süper olduğu 4-5 gün gündüz-gece kapattım.nitromix

....

aynı koşullarda

üst kat 15 gündür yeni yaptırdı, 102 m3 yaktı ara daire bosch cc
    en üst kat 4 numara üstü teras 140 tl geldi viesman vitodens
    alt kat 1 numara 99 tl gelmiş...vaillant 296

hepsi yoğuşmalı hepsi benim kombiden daha iyi markalar...

Geçen kış Biray Bey'e yaptırdığımız daha küçük bir daire için aylık 400-500tl fatura ödedik, bu yıl da öyle olacak gibi. Biray Bey'den dönüş bekliyorum, tesisatı bir gözden geçirmesi gerekecek. İzmir'de 100mt2 ara kat daire için imkansız rakamlar ödüyoruz.

Bu zamana kadar beklemeniz bence çok geç kalınmış bir durum.Telefonla irtibata geçebilirdiniz bence.Daha bugün hole extra petek eklettim kendisine.Durumumun olmadığını belirttiğim halde elemanlarını gönderip yaptırdı.Böyle bir insanın probleminizi çözmeyeceğini düşünmüyorum.Buyrun fotolar.Bircan beye burdan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.
    ............

hocam yapanın ellerine sağlık.hat tek hattan mı geliyor yoksa ikinci eklettirdiğiniz petek aynı hattanmı geliyor.evinizin m2 ve petek m2 nedir?holün m2 ve peteğin m2 nedir?bende hole t bağlantıyla yaptırıcam 10-11 m2 hol var.hole petek koydurmayı düşünüyorum.

Hocam şöyle söyleyeyim.Büyük E harfi düşünün.
    E harfi benim binam.Bu harfin tam orta ucunun başladığı yerde kombim var.Tesisat ise 3 kola ayrılıyor.E harfinin kolları ise tesisatımı sembolize ediyor.Bu harfin orta en ucunda ise hol var.Hole T ile çıkıp 2 peteğe giriyor.Umarım anlatabilmişimdir.
    Bu arada Bircan Bey ve ekibinin ellerine saglık.Muhteşem işçilik çıkarıyorlar.

Evim 100 m2. Toplam son eklenen ile 10.4 m dd plus petek boyu var. Hol yaklaşık 8-9 m2 civarı.Şuan 90 +60 = 150 cm dd plus petek var holde.Bence hole kesinlikle petek koydurmalısınız.Konforu etkileyen en önemli etken bana göre tabi.

saol hocam.benim holde yaklaşık 10 m2 130 cm lik bir petek bağlatmayı düşünüyorum.bir peteğimde 50 ya da 60 cmlik boşa çıkacak.bu ikisini birbirine bağlayıp t bağlantıylahole bağlatmak istiyorum.verim düşer mi t bağlatılan peteklerde.oda termostatı kullanıyormusunuz?şu anda boschun hermetik kombisi var .24 saat açık tutarsam baya yakar.sizde 24 saat açık mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel_666 -- 26 Aralık 2014; 14:28:18 >

• cok tesekkür ederim...

Yaw he he Kerem Cem ben anladım sen rahat ol.Bu arada bir müddet görüşemeyebiliriz arkadaşlar pimim çekildi :) Emir komuta bende değil.

kendin ediyon kendin buluyon, doktor bu ne? 4k hatta 8k bekliyordum biraz çözünürlüğü düşük olmuş mcfe .....bircan bey kendine forum açsın reklam özgürlüğünüze kavuşun , baştan sona ofsaytsınız..

https://store.donanimhaber.com/42/65/97/42659703A827557512B6C3F82984EC1D.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Aralık 2014; 14:22:37 >

• Kerimcem dünkü koridora eklettiğim peteğin bir parçasıydı o tamamen temiz kalple eklendi.

quote:

Orijinalden alıntı: tamtamer123

quote:

quote:

....

Olaya dahil olmayım diyorum fakat kendimi en son tutamadım benim de mühendis olmamdan mıdır yoksa kerimcem adlı üyenin saçma sapan konuşmalarından mıdır orasını bilemeyecem.En basitinden yüzde 10-20 arası farktan bahsetmişsiniz yüzde 15 alalım 200 lira ile aylık kışı geçiren bir evde fatura 170 lira gelecek, 30 lira az para mıdır sizce?30 lira günlükle bu ülkede geçinen insanlar vardır.Ayrıca durmadan biray beyin kazandığı paraya laf atıyorsunuz acaba o kazandığı paralar sizin bir yerinizi geriyor mu?Germiyorsa niye bu kadar saçma sapan konuşuyorsunuz anlamadım.Neyse bu adam itüde okumuş bir mühendis herşeyden önce sizin bu insanla burdan laf dalaşına girmeniz bile sizin açınızdan lüks ama sizler gibi insanlar olduğu için yani birbirinin kazancında gözü olan insanlar olduğu için bu ülke durmadan yerinde sayıyor.Kardeşim begenmiyorsan mesajını yazarsın olur biter mahalle karısı gibi burdan herkese cevap veriyorsun ayıptır yaşın 10-15 diycem fakat o kadar akla bile sahip olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca bu konuda moderator yok mu niçin böyle ortamlara izin veriliyor son 20 msj da doğalgaz,kombi vs gibi konular dışında farklı kişilerin bir kişi ile atışmasını izliyoruz.Kimse buna mecbur değil ayrıca biray beye forum açsın diyorsunuz ya kardeşim sende git bir forum aç biray beyi kötüle.Konunun trolü oldun farkında mısın bilmem bir kardeşin olarak uyarmak istedim.

açık ve basit bir denklem forumda işyeri reklamı yapmak YASAK şu an mcfe adlı üye bile koyduğu fotoyla forum kurallarını açık şekilde çiğnedi bukadar basit denklemleri kuralları çözmektten acizmisinz? burası bircan beyin çiftliği değil belli kuralları olan bir forum ..anlamamakta topunuz niye ısrar ediyorsunuz! benim yönetimle alakam yok kendi hatalarınız ve kural dışılığınızdan ceza alıyorsunuz yada banlanıyorsunuz bu kadar basit

Sana diyecek bişey yok kardeş sen kafayı sıyırmışsın.Zaten yüz kere yasak olduğunu yazdın fakat anlamadıgım nokta bunu bir yüz kere daha yazman.Site kurucu değilsin moderator değilsin nedir senin bu çırpınışların.Bu kadar yönetici bilmiyor sen yasak diyorsun ya yüz kere yöneticilerde "-ahhh hata yapmışız" deyip sizin yazıları okuyup akılları başlarına mı geliyor?Adam banlandı gitti daha ne yazı yazıyorsun sen..Kör bir insana rengi anlatmak ne kadar imkansızsa; cahil bir insan laf anlatmakta o kadar imkansızdır.O yuzden size son mesajımdır bu siz adamla kafayı yemişsiniz adam banlandı gitti daha lafını ediyorsunuz.Siz bu adamı kıskanıyorsunuz.Hadin geçmiş ola...

Not:Adamı savunmak gibi bir düşüncem yok herkes kendini savunabilir niteliktedir bu forumda ama bu adamın hergun gelip aynı konuları anlatması artık "CAN SIKMAKTADIR.YÖNETİCİLER MADEM MESAJLA HAREKET EDİYORSUNUZ ;ARTIK AYNI YAZILARI OKUMAKTAN SIKILDIM BU KONUDA..."adam kafayı reklama takmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 26 Aralık 2014; 14:30:41 >

• Tamam reklam yapıyor da sen,neden gocunuyorsun ki arkadaş..!!moderator,ya da arkadaşı olduğun,belli ....o yüzden,sen istediğini yaz zaten ,ömür,boyu yazarsin,amacın bilgi,paylaşımı olmalı polemik değil .!

Orijinalden alıntı: neo3516

Tamam reklam yapıyor da sen,neden gocunuyorsun ki arkadaş..!!moderator,ya da arkadaşı olduğun,belli ....o yüzden,sen istediğini yaz zaten ,ömür,boyu yazarsin,amacın bilgi,paylaşımı olmalı polemik değil .!

konuda paralel yapı olmuşsunuz(mecazi) açıkçası buraya gelen saf ve iyi niyetli insanların bol reklam bazlı kandırılması hoşuma gitmedi, bakır boruyla 60-80 tl gibi kış faturası %50-%60 gibi tassarufumsu uydurmalar,pvc bir saatte ısıtıyor 50 derece lazım, bol bol dd nitromix reklamı , gönlüm pek razı olmadı bukadar açık yazıyorum yönetimle en yakın alakam varsa nağmerdim, bircan beyin burda reklam yapma hakkı %0 o yüzden banlandı bukadar basit!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Aralık 2014; 14:41:04 >

• Keremcem koyduğum foto vana markası vana :)

Kahretsin telim fotoyu biraz kötü çekmiş bir sonraki 4K olur merak etme :)

sence bircan bey niçin hem kendi niciyle, hemde ghost niciyle üst üste iki defa niye forumdan atıldı??? biraz kafa yor düşünmeye çalış,allah şükürler olsun ruh sağlığım yerinde tşk hayırlı günler..

Ben Bircan beyi 3 yıla yakındır forumdan tanırım yeminle yüzünü görmedim

Şimdi

Ben bunca senedir Bircan Beyi tanıdığım halde ghost nici ile ikinci bir adı olduğunu yeminle duymadım (yok demedim bak bilmediğim konuda ahkam kesmem ben)

Birrrrr Peki sen nerden biliyorsun ????
    İkiiiiiiii Neden bu kadar yakından takip etme gereği his ediyorsun
    Üççççç Neden yöneticerin görevini üstlenipte işgüzarlık yapıyorsun.

Yani kısaca bunca zaman ayırıyorsun ama sonra kalkıpta ''Benim Bircan Beyle hiçbir derdim yok'' deyip maşallah isminide ağzından düşürmüyorsun.

Adama gülerler ya.
    En azından ''fadıl takipte'' misali adamla bu kadar yakından ilgilendiğini açık edipte kendini ifşa etme ...

• quote:

Keremcem koyduğum foto vana markası vana :)

Bir daha olmasın..

Keremcem koyduğum foto vana markası vana :)

kesin oyledir abimize yakışır diyede empati kurmak için yazdın zaten, inanıyorum... ;)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.