Şimdi Ara

.... (1797. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
41.239
Cevap
273
Favori
4.390.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17951796179717981799
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eve yeni,geldim ...!Su anda 21.8 olmuş hol sıcaklığı ..40 derece de kombi ...!siz,kaç derece,de çalıştırıyorsunuz mesela,şu anda..?hol,kaç derece.ve tüm arkadaslara söylüyorum,burdan;hol ev konforunda,gerçekten,büyük,önem,taşıyor ..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo3516 -- 25 Aralık 2014; 17:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gggkkknnn

nitromix ile Vaillant aynı kombi demişler buna kusura bakmayın da gülüyorum hiç içini açıp baktınız mı?

İkisi aynı kombiler diye kim demiş bir alıntı yapıpta göstersene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturkkara -- 25 Aralık 2014; 17:40:35 >
    Her bileşeniyle en kaliteli kombi olarak konumlandırmışsınız, acaba bu bileşenleri detaylandırır mısınız malzeme kalitesi anlamında?
    Şahsen bu tarz bilgilere çok merakım var ve kataloglar sınırlı kalıyor.Detaylı bilgi almak fırsatını değerlendirmek isterim yakalamışken :)

Bu arada Nitromix konusunda fabrika gezen bir mühendis abimizden %70'lik kısım Vaillant'tan geliyor demişlerdi.Nitromix Vaillant ve muadillerine göre daha sınırlı özelliklere sahip donanım olarak, ama acaba ana parçalar Vaillant'tan alınmış olabilir mi?

Vaillant 296

Nitromix

İkinci resim Vaillant ile üçüncü resimdeki (Nitromix) iç yapı olarak birinci resme göre çok farklılık göstermekte sanırım

Kalkıpta 1800 TL Kombi ile 2800 TL kombi birebir aynı olacak değil herhalde kulvar farkı var genel yapıları itibarı ile pek farklılık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturkkara -- 25 Aralık 2014; 18:27:30 >

• loobex termometre

Gitti gidiyora baktım 3 tane farklı fiyatlar var aynısından hangisini almam lazım anlamadım

19.90
    23.00
    28.00

Fiyatları bunlar sizce hangisini alım orjinal çakma olma ihtimali varmı

Orijinalden alıntı: Realism

loobex termometre

Gitti gidiyora baktım 3 tane farklı fiyatlar var aynısından hangisini almam lazım anlamadım

19.90
    23.00
    28.00

kargo içinde dahil olanı al n11 de kargo dahil 21 e var...

Hepsinde kargo bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEATTRE35 -- 25 Aralık 2014; 18:52:07 >

Orijinalden alıntı: Realism

loobex termometre

19.90
    23.00
    28.00

Hocam git..diyor sitedinden defalarca alışveriş yapmış biri olarak gönül rahatlığıyla en ucuzunu sipariş verebilirsin.20 liralık mal orjinal merak etmeyin :)

Orijinalden alıntı: canturkkara

Buderus GB72

Vaillant 296

Nitromix

İkinci resim Vaillant ile üçüncü resimdeki (Nitromix) iç yapı olarak birinci resme göre çok farklılık göstermekte sanırım

Kalkıpta 1800 TL Kombi ile 2800 TL kombi birebir aynı olacak değil herhalde kulvar farkı var genel yapıları itibarı ile pek farklılık yok

Otobanım var gün gelir inşallah bu baba modellerden birine sahip oluruz inşallah.İlk ikili :) 3. Fiyat / performans canavarı mevcut zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcfe -- 25 Aralık 2014; 19:06:55 >

• Arkadaşlar daha önce resimlerini paylaştığım 1 yılda kopmalar yapan yoğuşma tahliye borusunu değiştirdim ve boruyu direkt gidere bağladım.

Sonra elimde mobilya alışverişlerinden kalan streçler vardı onlarda boruları sardım..

Yine mobilya alışverişlerinden kalan sağlam kartonla üzerlerini kapattım niyetimde stropiyerle kapatmak vardı ama alışverişe gittiğim mağaza sayımdan dolayı ürünler bitince yenilerini koymamış alamadım geçici olarak böyle yaptım bakalım nasıl olacak şimdilik herşey iyi gibi...Psikolojik mi bilmiyorum petekler daha sıcak geldi bana:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

Orijinalden alıntı: Biray İzmir

4+1 izmir ara kat,kuzey-güney cephe 145 m2
    yoğ.kombi var malumunuz, kombi 40 derecede ter.vanalar 3-4-5 Allah ne verdiyse, havanın çok süper olduğu 4-5 gün gündüz-gece kapattım.nitromix

aynı koşullarda

üst kat 15 gündür yeni yaptırdı, 102 m3 yaktı ara daire bosch cc
    en üst kat 4 numara üstü teras 140 tl geldi viesman vitodens
    alt kat 1 numara 99 tl gelmiş...vaillant 296

hepsi yoğuşmalı hepsi benim kombiden daha iyi markalar...

Geçen kış Biray Bey'e yaptırdığımız daha küçük bir daire için aylık 400-500tl fatura ödedik, bu yıl da öyle olacak gibi. Biray Bey'den dönüş bekliyorum, tesisatı bir gözden geçirmesi gerekecek. İzmir'de 100mt2 ara kat daire için imkansız rakamlar ödüyoruz.

7/24 yüksek derecede yakıyorsan değil bircan bey nasa bile fayda etmez... bircan beyin suçu yok kapa kombiyi izmir gibi sıcak memlekette kasım aralıkta full kombi yakmak garip zaten :D (bebeği olanları katmıyorum) aralık faturam 104 tl 15 senelik kombi dandik plastik tesisatla istda 5 kişilik aile sorun kişisel ....bugün aralık sonu demeye şahit lazımdı zaten kışta ılık geçiyor 23:00 - 18:00 e kadar kombi yakmadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Aralık 2014; 20:16:15 >

• Hocam beni yanlış anlamayın ama tesisat yaptırdığınıza göre sizde numarası vardır, dükkan adresi de vardır, burdan kendisine ulaşmanız çok zor, hesabı banlanmış zaten.Bence izlemeniz gereken yol iş yaptırdığınız firma ile bizzat muhatap olmanızdır.Yerinizde olsam 1 sene beklemek bir tarafa, daha ilk faturayı alır almaz direkt telefonla iletişime geçerdim, hatta olumlu yanıt almazsam kendisini iş yerinde bizzat ziyaret eder sorunumu dile getirir çözüm isterdim.Ve muhtemelen işim çoktan hallolmuş olurdu.
    Benimki sadece öneri, karar size ait tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEATTRE35 -- 25 Aralık 2014; 20:38:31 >

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Hocam beni yanlış anlamayın ama tesisat yaptırdığınıza göre sizde numarası vardır, dükkan adresi de vardır, burdan kendisine ulaşmanız çok zor, hesabı banlanmış zaten.Bence izlemeniz gereken yol iş yaptırdığınız firma ile bizzat muhatap olmanızdır.Yerinizde olsam 1 sene beklemek bir tarafa, daha ilk faturayı alır almaz direkt telefonla iletişime geçerdim, hatta olumlu yanıt almazsam kendisini iş yerinde bizzat ziyaret eder sorunumu dile getirir çözüm isterdim.Ve muhtemelen işim çoktan hallolmuş olurdu.

çözüm belli adam allah bilir 50-60 derecede full time yakıyor değil bakırı feriştahı olsa yine çıkar yüksek fatura doğal çözüm olarakta kıs diycek yada kapa diycek bircan bey.. adam 250-300 olurda şikayet eder anlarım adam 400-500 diyor yav bana gelse igdaşı basarım ....bircan beyin hatası olduğunuda pek sanmıyorum sorun kişinin kullanım alışkanlığında.....tesisatların bu konuda ozellikle faturada mucizeler yarattığına hiç inancım yok...sorunlu tesisat vardır, sorunsuz sağlıklı tesisat vardır olay bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Aralık 2014; 20:50:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Hocam beni yanlış anlamayın ama tesisat yaptırdığınıza göre sizde numarası vardır, dükkan adresi de vardır, burdan kendisine ulaşmanız çok zor, hesabı banlanmış zaten.Bence izlemeniz gereken yol iş yaptırdığınız firma ile bizzat muhatap olmanızdır.Yerinizde olsam 1 sene beklemek bir tarafa, daha ilk faturayı alır almaz direkt telefonla iletişime geçerdim, hatta olumlu yanıt almazsam kendisini iş yerinde bizzat ziyaret eder sorunumu dile getirir çözüm isterdim.Ve muhtemelen işim çoktan hallolmuş olurdu.

çözüm belli adam allah bilir 50-60 derecede full time yakıyor değil bakırı feriştahı olsa yine çıkar yüksek fatura doğal çözüm olarakta kıs diycek yada kapa diycek bircan bey.. adam 250-300 olurda şikayet eder anlarım adam 400-500 diyor yav bana gelse igdaşı basarım ....bircan beyin hatası olduğunuda pek sanmıyorum sorun kişinin kullanım alışkanlığında.....tesisatların bu konuda ozellikle faturada mucizeler yarattığına hiç inancım yok...sorunlu tesisat vardır, sorunsuz sağlıklı tesisat vardır olay bu..

Sorunlu ve sorunsuz tesisatı neye göre tanımladın bilmiyorum.Ama bana göre ortalamalardan yüksek yaktıran tesisat da sorunludur mesela :)
    Bir bilişim dükkanı sahibi olarak fikrini söylemen hakkındır tabiki, ama uzmanlık alanı doğalgaz olan bir mühendis bana az yaktıran önerileri, mantığını da izah ederek açıklayınca bir Fizikçi olarak bilim süzgecinden geçirip neyin ne kadar mümkün olabileceğine dair fikir sahibi olup ikna olabiliyorum ben mesela.
    Mucize yaratmaz belki ama totalde önerilen tüm doğruları yaptığımızda faydasını göreceğimiz de kesindir.Zaten uygulamalı tecrübeler de bunu doğrulamış yıllardır.
    Yukarıdaki arkadaş nasıl 500 yaktı bilemem, pek bilgi vermemiş kullanım hakkında.
    Ama sana katıldığım nokta izmir'de 500 lira fatura normal değil.Ha 30 derecede yakarsın oda sıcaklıklarını normal olur o zaman :)
    Bence bu arkadaşın yapması gereken hemen telefona sarılıp ya da dükkana gidip durumu anlatıp çözüm getirmesidir.
    Burda yazmak banlanma durumlarından ötürü zaman kaybı olur.En sağlam yol telefon bence.

• tabi bircan beyle konuşsun tesiatını ona yaptırmış sonuçta ama 400-500 çok uçuk bi rakam tesisatla alaka olduğunu sanmıyorum kişin kullanım alışkanlığı o, al bakalım 55 e kombiyi alıp 1 ay boyunca ısın bakalım 7/24 kapamadan bak bakalım ne geliyor o fatura kimse kurtaramaz o kişiyi, türkiyenin en iyi tesisatçısı gelse bile umarım anlatmak istediğimi anlamışındır..
  • Hocam tabiki dile getirmeniz hakkınız.Ve yaşadığınız durum da can sıkıcı elbette.1 daire 100 lira fatura öderken ötekinin 500 ödemesi de tabiki büyük sıkıntı.Ama mesaj da yazsanız banlanmış hesap mesajlara cevap veremez diye düşünüyorum.Telefonla iletişime geçseniz, sorununuz halledilir diye tahmin ediyorum.Kış daha fazla sertleşmeden çözmeniz lazım bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEATTRE35 -- 25 Aralık 2014; 21:13:00 >
    Umarım sorun çözülür ne diyim.
    Skaty hocam bizi bilgilendirirse öğreniriz sonucu :)

Umarım çözülür hocam, takipteyiz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.