Şimdi Ara

Dogalgaz Bulunsa Ne Olur Bulunmasa Ne Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Romanya bizim bulabileceğimiz doğalgazdan bir kaç kat daha fazlasını 10 sene önce buldu ve hala çıkartmaya başlayamadı. Biz bulsak ve çıkarsak dahi o zaman mevcut iktidar iktidarda kalmayacak(10 sene sonra kim öle kim kala)

Olayı ben size anlatayım iyi dinleyin, Putin'in "Aşıyı buldum" spekülasyonu doları altını iyi düşürdü.

Baktı bizim çakal hazine bakanı, spekülasyonlar iyi tuttu. Bize de ekmek çıkar diye 3 gun sonraya mujde var dedi, meraklanın dedi. Yalandan müjdeyi verirler yakında... olay üç kuruş bes kurus altın, döviz düşşün de kısa günün kârı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 20 Ağustos 2020; 4:3:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 20 senedir ekonomiyi batıran cehape siz yeni iktidara geldiniz düzeltirsiniz di mi?

Ödünüz patlıyor seçimde kaybedeceğiz diye ama bence de öyle olmalı. Sultan süleymana kalmayan dünya tayyipe hiç kalmaz.

Yediğiniz paraların ve kul haklarının hepsi sorulacak eninde sonunda.

90 puanlık adamı bizden değil diye işsiz bırakıp 40 puanlık adamı bizden diye işe aldıklarınızın hesabı ahirette yakanıza yapışacak.

Her türlü haksızlığı görüp bilen ve hala sesini çıkarmadan akepeyi destekleyen siz dilsiz şeytanlarda yanacaksınız rabbimin kahhar adıyla inşallah.

• Kimse de Eylülde para basma bitip, faiz artınca, vatandaşın cebinde nakit kalmayınca, borçlar ödenmeye başlayınca , krizin etkisi yeni yeni hissedilmeye başlayınca ne olacak diye sormuyor çok garip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gaz bulununca vatandaşa pastadan pay vericekler tabiki vergileri hafifleticekler faturlar düşecek. Ülkelerin zenginlikleri vatandaşa aktarılmak içindir.

refah gelecek ülkeye boşuna muhaliflik etmeyin işte. maks 1 yıla tüm ekonomik sorunlar çözülecek artık bahaneleri yok gaz bile var.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen ben de bu tarz boş bir umut olabileceğini düşünüyorum

• Doğal gaz veya petrolün bulunması şüphesiz Türkiye için olumlu olacak lakin sizinde belirttiğiniz gibi bu doğal kaynakları çıkartmak başlı başına ciddi bir iş.Dahası çıkardıktan sonra bunu işlemek ve piyasaya sokmakta başka bir iş.Türkiye'nin bu alanda pek fazla tecrübesi yok.İlaki bu konuda ustalaşmış Batılı doğal gaz şirketleriyle anlaşmalar yapmak gerekecek.Ancak bu da hemen mi olur yoksa uzun yıllar boyunca Türkiye'nin menfaatlerine uygun bir anlaşma için beklenilir mi bilemiyorum.Her halükarda böyle bir doğal zenginliğe sahip olmak Türkiye'nin yararına olacaktır.

Ancak sizinde belirttiğiniz duruma katılıyorum.Muhtemelen böyle bir olayı ortaya atıp doların yükselmesini frenlemeye çalışacaklar.Dahası son aylarda ciddi anlamda oy kaybı yaşadılar ve yaşamaya da devam ediyorlar.Doğal gazın bulunması hem ekonomiye olduğu kadar kendi siyasi gelecekleri içinde belki 'kurtarıcı' bir rol üstlenebilir.Zira şu haliyle malum parti 2023 seçimlerinde bu milletten ciddi tokat yemesi kuvvetle muhtemel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

gaz bulununca vatandaşa pastadan pay vericekler tabiki vergileri hafifleticekler faturlar düşecek. Ülkelerin zenginlikleri vatandaşa aktarılmak içindir.

refah gelecek ülkeye boşuna muhaliflik etmeyin işte. maks 1 yıla tüm ekonomik sorunlar çözülecek artık bahaneleri yok gaz bile var.

Şu cümleni çok sevdim ''Ülkelerin zenginlikleri vatandaşa aktarılmak içindir.'' Umarım Gaz bulunur ve gerçekten vergiler hafifler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muallak Tutar Ne Demek???
    3 yıl önce açıldı
    su toplamasına ne iyi gelir ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin gibi muhalifler yüzünden ülke gelişmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

Sizin gibi muhalifler yüzünden ülke gelişmiyor

Bunca süredir 'Muhalifler yüzünden' gelişmiyor muşuz demek ki...

Muhalifler içinde Kenafir gözlü olanlar varsa, en fazla Nazar değdirirlerDogalgaz Bulunsa Ne Olur Bulunmasa Ne Olur 

Hükümet üstünde yaptırım güçleri mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

gaz bulununca vatandaşa pastadan pay vericekler tabiki vergileri hafifleticekler faturlar düşecek. Ülkelerin zenginlikleri vatandaşa aktarılmak içindir.

Max 1 yıla benim evin ekonomisi düzelmez ülke ekonomisi mi düzelecekDogalgaz Bulunsa Ne Olur Bulunmasa Ne Olur 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükumet kötüyse ve muhalefet kendini geliştirmiyorsa insan önce dönüp kendine bakar. 10 senedir aynı kadro ile farklı sonuç beklemek için ya hayalperest yada gizliden hükumet yanlısı olmak gerek..

• Allah korusun bu olayla akp ülkeyi düzeltir tekrar seçilir filan diye ,evdeki doğalgazı odaya doldurup kendilerini havaya uçurmasalar iyi..Dogalgaz Bulunsa Ne Olur Bulunmasa Ne Olur 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.