Şimdi Ara

Aselsan ne zaman 200TL olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator_3420 -- 13 Ocak 2023; 19:6:54 >

• 4e katlayınca  

•  

• bölünme için spk ya başvurdu 1 hafta önce felan mobilden gir bak.

• Aselsan asla hisse değerinin oralara çıkmasına müsaade etmez bölünür bence sürekli sana diyem

• hadi bakalım

• Albatros D.III Fazıl Bey kullanıcısına yanıt

merhaba, bölünme neyi ifade ediyor tam olarak?

• vetellan kullanıcısına yanıt

mesela aselsan hisse şu an 45 lira ile değerinde ya, yüzde 100 bölünme olursa hisse değeri 22,5 lira oluyor ama senin lot sayında yüzde yüz olduğundan iki kat artıyor böylece senin hissenin toplam tl değeri değişmiyor hem de lot sayın artmış oluyor, bu dediğim bedelsiz bölünmeydi,

bir de bedelli bölünme var, onu da pek anlatamam, ama googlede bedelli diye yazarsan çıkar, bedellide şirket yatırım yapmak ya da borç ödemek için hisse satıyordu diye biliyorum. bedelli bölünmede iyi takip etmek lazım çünkü süresinde işlemleri yapmalısın.

• Albatros D.III Fazıl Bey kullanıcısına yanıt

Neden yapmasın hocam belli olmaz thyao rakamsal olarak uçtu gitti belki asels 'de arkasından gider :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpt35 -- 13 Ağustos 2023; 18:48:24 >
  • 7 ayda %15 hiçbirşey bu gidişle 200 ü 2 sene sonra görür
    Ben kaleseramikdeyim tavan tavan gidiyor şuan 87.20 kimse alamıyor ertesi güne emir veren çok bunun 200 e gelmesi daha erken diye düşünüyorum tabiki bu benim fikrim kesinlikle YTD
    Bir 7 ay sonra da tekrar yazarım
  • 200 e gelmesi zor hisse 2 ye bölündü
  • eskiden borsanın kralıydı şimdi yüzüne bakan yok desem yeridir..yeniden halka arz olduktan sonra bütün büyüsü bozuldu

• ön görmek zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.