Şimdi Ara

Dodge Viper 'USA'da 48.000 USD' Türkiye'de '155.000 USD'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyat farkına yuh diyorum başkada birşey demiyorum.

Dodge Viper 'USA'da 48.000 USD' Türkiye'de '155.000 USD'

2006 Dodge Viper SRT10,

8.3 V motor , 10 silindir 48.000 USD. (burada bu paraya ancak Opel Insignia alırız)

Yorum sizin...

48.000 USD (USA)

http://www.chicagocarsdirect.com/web/vehicle/549879/2006-Dodge-Viper-SRT10-Addison-Illinois

155.000 USD (TC)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-dodge-viper-2004-dodge-viper-srt-10/detay

• Kazığı yiyoruz böyle..
  • Buna gelinceye kadar akşam olur 50-60 km ileride bulunan halepte mazotun litresi 1 tl çivarında,
  • ne olacak 1 tane kendine 2 tanede devlet babaya almışın çok mu?türkiyede herşey boyle bir tane kendine alıyosan 2 tanede devlet babaya alıcan 1 litre benzin aldın diyelim 2 lt de devlet babaya alıcam sonra o sana yol,su,hastane olarak geri dönecek(!!)
  • O kadar vergiye rağmen iflah olmuyoruz. Anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

O kadar vergiye rağmen iflah olmuyoruz. Anlamadım gitti.

aynen katılıyorum
  • Her koyun kendi bacağından asılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknolojidede öyle degilmi maaşlarda orayla kıyaslanamayacak kadar az pahalıya alıyoruz herseyi gende nasıl geciniyoruz şaşılacak durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

O kadar vergiye rağmen iflah olmuyoruz. Anlamadım gitti.

aynen katılıyorum

Neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek Üye

Her koyun kendi bacağından asılır.
  • malesef öyle...
    Acaba abd fiyatlarına bakabileceğimiz bir abd sitesi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

ne olacak 1 tane kendine 2 tanede devlet babaya almışın çok mu?türkiyede herşey boyle bir tane kendine alıyosan 2 tanede devlet babaya alıcan 1 litre benzin aldın diyelim 2 lt de devlet babaya alıcam sonra o sana yol,su,hastane olarak geri dönecek(!!)

cumhuriyet görünümlü sosyalist devletiz aslında desene
  • Şu vergi sistemini baştan düzenleyecek biri lazım. Her şeyi tek tek... Gelirlerle giderleri daha düzgün şekilde orantılayacak. Kaçak elektrik, rüşvet, vergi kaçırma gibi bir sürü yolsuzluğa karşı biri. İnanın şu herkes vergisini verse aslında, vergilerin bu kadar yükselmesine gerek kalmayacak. Alıyorlar orta halli insanlardan vergileri, zenginler ise en fazla %50'sini veriyor vergilerin... Çok adaletsizlik var maalesef ülkemizde.
  • quote:

ne olacak 1 tane kendine 2 tanede devlet babaya almışın çok mu?türkiyede herşey boyle bir tane kendine alıyosan 2 tanede devlet babaya alıcan 1 litre benzin aldın diyelim 2 lt de devlet babaya alıcam sonra o sana yol,su,hastane olarak geri dönecek(!!)

2 tane değil 3 tane alıyorsun para bile kalıyor devlete
  • Unutmayın Dodge Amerikan malı.
  • Beğenmiyorsanız oraya gidin.

• zaten ilk hedefim o.ALLAH'ın izniyle gideceğim.Adam gibi konuş.

quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Beğenmiyorsanız oraya gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 4 Eylül 2010; 19:16:59 >
  • camaro orda 45 bin tl en bosu burda 120bin boyle mantigin alanin kafasinida ben
  • arkadaş vergilerle ilk kez tanışıyor herhalde..

quote:

ağır yandaş alert..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quagmire -- 4 Eylül 2010; 19:58:18 >
  • sadece alırken girse iyi.burda onun 5 yıllık vergisiyle amerikada ondan bir tane daha alınıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.