< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148 MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 7 Mayıs 2022; 21:23:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 7 Mayıs 2022; 21:37:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Az önce imax'ten çıktım. İmax dışında sinemaya gitmiyorum ve imax'in hakkını verdi diyebilirim 2 saatliğine de olsa başka bir dünyaya yolculuk yapmak keyifli oluyor. Bence keyifli bir filmdi, spiderman no way home fiyaskosundan çok daha iyiydi. Keşke kesilmemiş uzun halini izleyebilseydik o biraz üzdü ama fiyasko falan bence abartı bir tepki olmuş. |
Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
adamlar 20 yıl ambargo koydu ve değirmenin suyu bitti gibi , eski heyecan artık yok,eskiden filmler arasına bu kadar zaman koymalarını istemezdim lakin şuan meseleyi anlıyorum, 4-5 yıl aralık koysalar haklarıymış |
ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
|
Marvel'ın en büyük yanlışı beklentiyi hep çok yükseltiyorlar spiderman'de de öyle yaptılar allahtan diğer spidermanler geldi yoksa marvel binasını yıkarlardı öyle bir beklenti oluşmuştu bu filmde de o kadar olmasa da ciddi beklentiler oluştu filmde kötü senaryo, sonsuz imkan varken multivers'i çok iyi işleyemeyişleri ve çok az cameo olması ki onu da zaten sızdırdılar bilmeden giden olduğunu sanmıyorum böyle olunca doğal olarak insanlarda hayal kırıklığı oluştu bu bir her şeyin çözüme ulaşacağı avengers tarzı bir film değil sonuçta bir karakterin solo filmi ama sanki endgame, infintywar seviyesi büyük olayların yaşanacağı büyük bir film beklentisi yaratıldı bu kafada gidince beğenmeyen çok oldu doğal olarak |
"İlk versiyonun uzunluğu 2 saat 40 dakika gibi bir şeydi ve yeniden çekim yapmamıza rağmen yavaş yavaş kısaldı. Yeniden çektiğimiz sahneleri bile çıkardık. Bu yüzden 2 saat 5 dakikaya kadar düştü"” https://twitter.com/popgek/status/1523599714377105409Kese kese içine etmişler filmin |